FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 25 sep 2013, 08:31

JTS je napisao/la:Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda :lol:

slika
Ko zna, mozda je pinot rose u flasi. :mrgreen:
Vidi djecaka Mice. :D Majstor ga zabi pravo Bratstvu. Bice to dobar fudbaler.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 sep 2013, 09:30

Probisvjet je napisao/la:

slika
Mlada ekipa 8-)

Meni je iz nekog razloga Fejzić najinteresantniji na slici...tako tajnovit izgleda ;)
tuzlanska Sloboda

2343

Post Postao/la 2343 » 25 sep 2013, 09:36

Vidim vise vas pise : " ... vrijedi svake marke ..." , pa me zanima koja je cijena ovih dresova ??
Jel to klub prodaje ili ... ???

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 sep 2013, 09:40

2343 je napisao/la:Vidim vise vas pise : " ... vrijedi svake marke ..." , pa me zanima koja je cijena ovih dresova ??
Dres je 60,00 KM; u junu je predsjednik UO naručio 100 dresova kao preteću budućeg fan shopa
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 sep 2013, 12:10

zlajci je napisao/la:
2343 je napisao/la:Vidim vise vas pise : " ... vrijedi svake marke ..." , pa me zanima koja je cijena ovih dresova ??
Dres je 60,00 KM; u junu je predsjednik UO naručio 100 dresova kao preteću budućeg fan shopa
Moglo bi se nesto odraditi u onom restoranu na stadionu. Koliko sam pojeo tamo cevapcica poslije treninga, e kada se sjetim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 sep 2013, 12:49

GOSK... ocekivanja ... u uzlaznoj ste izgleda putanji dizete formu ...
idete li na gostovanje , navijaci....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2013, 12:55

Brčkalić malo rođendan slavio :D

inače isti izgleda će moći nastupiti u Gabeli iako je dobio 3. žuti protiv Bratstva, valjda nije upisan :?:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 25 sep 2013, 15:07

Probisvjet je napisao/la:

slika
Tu se najbolje vidjela Slobodina škola fudbala (btw najbolja u drzavi), čovjek ima bolju kontrolu lopte od Avdije Vršajevića...
Bratstvo do groba....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 sep 2013, 19:25

slika
Kakva jagoda, zar se ne vidi da je ledeni čaj od brusnice? :P

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 sep 2013, 20:50

Ako ne pobijedimo gosk mozemo se oprostiti od PL za ovu sezonu ....
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2013, 20:53

Slobodas je napisao/la:Ako ne pobijedimo gosk mozemo se oprostiti od PL za ovu sezonu ....
ovakav komentar bih očekivao od nekog iz Gračanice npr al od navijača Slobode u 7. kolu definitivno ne.. :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 sep 2013, 21:46

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Ako ne pobijedimo gosk mozemo se oprostiti od PL za ovu sezonu ....
ovakav komentar bih očekivao od nekog iz Gračanice npr al od navijača Slobode u 7. kolu definitivno ne.. :mrgreen:
Ja nekako realno gledam stvari Jedinstvo pobjedjuje sve redom i kod kuce i na strani i ako odu na 10 setak bodova tesko cemo ih stici na proljece ... Mi ako zelimo nesto vise moramo poceti pobjedjivati i na strani :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 sep 2013, 23:15

Slobodas je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Ja nekako realno gledam stvari Jedinstvo pobjedjuje sve redom i kod kuce i na strani i ako odu na 10 setak bodova tesko cemo ih stici na proljece ... Mi ako zelimo nesto vise moramo poceti pobjedjivati i na strani :D
da je nama makar pocet davat golove na strani :lol: :lol: ...pa i izgubit..ono 2 1,3 1,4 2...a ne ko p.i.c.k.e.t.i.n.e otic dan ranije pa karantin pa premije pa k.u.r.c.i palci a ne opucas na protivnicki gol za cijelu utakmica a ljudi te i nadigraju i pobjede...a ova slika rodzendana ti vrijedi ko 1000 rijeci...ondje nema 8 igraca da se brijat pocelo..dodaj tome ovog retarda smajila i skontat ces da mi predobro stojimo na tabeli...sa ovom ekipom i klocem mislim da su smijesne najave za miki maus ligu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 26 sep 2013, 00:16

Ma ima se ljudi jos dosta igrat, moze se sve naopacke okrenut do kraja sezone.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2013, 00:25

DrzavaTuzla je napisao/la:Ma ima se ljudi jos dosta igrat, moze se sve naopacke okrenut do kraja sezone.
ista se prica pricala i prosle sezone...i ode vitez....pa ove ce jedinstvo il gracanica...pa iduce opet ce neko isplivat sa ambicijama...a mi tonemo i tonemo u ovoj ligi i za 2 naredne sezone cemo postat mrtvi prosjek ako se jos ove ne vratimo...za ozbiljne ambicije moras napravit ozbiljne preduslove...znaci...ozbiljne pripreme,ozbiljan strucni stab i ozbiljni igraci...mi smo polovicno ovo odradili i tezultat ce najvjerovatnije bit polovican...znaci,opet odlicno3,4,5 mjesto :roll: i ambicije za iducu sezonu :roll:

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 26 sep 2013, 00:31

staragarda je napisao/la:
DrzavaTuzla je napisao/la:Ma ima se ljudi jos dosta igrat, moze se sve naopacke okrenut do kraja sezone.
ista se prica pricala i prosle sezone...i ode vitez....pa ove ce jedinstvo il gracanica...pa iduce opet ce neko isplivat sa ambicijama...a mi tonemo i tonemo u ovoj ligi i za 2 naredne sezone cemo postat mrtvi prosjek ako se jos ove ne vratimo...za ozbiljne ambicije moras napravit ozbiljne preduslove...znaci...ozbiljne pripreme,ozbiljan strucni stab i ozbiljni igraci...mi smo polovicno ovo odradili i tezultat ce najvjerovatnije bit polovican...znaci,opet odlicno3,4,5 mjesto :roll: i ambicije za iducu sezonu :roll:
Tesko je bez podrske grada, znas i sam kakva je situacija.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2013, 00:36

DrzavaTuzla je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Tesko je bez podrske grada, znas i sam kakva je situacija.
znam..to i konstatujem...da ne upadnemo u trans i delirijum a vec u nedelju da nas gabela ohladi...poslije gracanice svi ocekuju neke bodove dole :lol: :lol: ..ja bi isto volio da se to hladno uzme..ono 0 2..lagano...al slabo sceri da te beg uzme,cigani oko kuce hodaju :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 sep 2013, 09:18

Daj boze da na zimu dodje 3 ili cak 4 ozbiljna igraca, onda se imamo cemu nadati u skladu sa tim da Sloboda uvijek bolje igra na proljece. A tu su i one pripreme sto budu na Zlaci. Ne bi doduse imao nista protiv toga da se promijeni trener.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 sep 2013, 12:25

nama trebaju provjereni igrači, teško sa ovakvima da možemo nešto ..
Faruk Kuduzović stigao na probu

Na današnjem treningu među prvotimcima smo uočili novo lice.

slika

Faruk Kuduzović (19), fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog stigao je na probu u naš tim. On bi sa Crveno - crnim trebao trenirati do zime i ukoliko zadovolji ukuse struke postoji vjerovatnoća da od drugog dijela sezone zaigra za našu ekipu.

"Sa prvim timom ću trenirati do zime, a na meni je da se nametnem treneru. Ako postignemo dogovor volio bih ostati ovdje. Sloboda je Sloboda", ističe mladi Lukavčanin koji je na Tušanj stigao iz hrvatskog prvoligaša Osijeka. Prethodno je Kuduzović nastupao za lukavački Radnički.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 sep 2013, 12:43

JTS je napisao/la:nama trebaju provjereni igrači, teško sa ovakvima da možemo nešto ..
Faruk Kuduzović stigao na probu

Na današnjem treningu među prvotimcima smo uočili novo lice.

slika

Faruk Kuduzović (19), fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog stigao je na probu u naš tim. On bi sa Crveno - crnim trebao trenirati do zime i ukoliko zadovolji ukuse struke postoji vjerovatnoća da od drugog dijela sezone zaigra za našu ekipu.

"Sa prvim timom ću trenirati do zime, a na meni je da se nametnem treneru. Ako postignemo dogovor volio bih ostati ovdje. Sloboda je Sloboda", ističe mladi Lukavčanin koji je na Tušanj stigao iz hrvatskog prvoligaša Osijeka. Prethodno je Kuduzović nastupao za lukavački Radnički.
Slazem se sa tobom, ne treba sad ganjat talente, oni nas nece uvest u PL, trebaju nam iskusni 30+ igraci koji su u namjanju ruku igrali premijer ligu u ozbiljnim klubovima, al opet trebamo i radit na tome da najveci talenti sa kantona zavrsavaju kod nas.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.