Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Yaya masina
Kraj utakmice 

cestitke Dzeki na golu i dobroj igri,samo naprijed Zmaju!
ovaj gol Yaye u sudijskom vremenu je bas slag na tortu. Dobra tekma
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Gase se streamovi haha 

-
- Kontakt:
Prozor x 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
voljeli mi to priznati ili ne...al posteno govoreci, dzeko nema snage za 75min...sto postaje simptomaticno 

vjerovatno ce startati u subotu cim je zamjenjen sada, Negredu 10 min veceras da se ne budi u subotu, a onda Negredo starta protiv Bayerna gdje ce ionako ispusit tako da se Dzeko nece osramotit
kod mene Dzeko i sad igra,69 min,nekad valja ovaj komp i strim,j,bem mu sve u pi.cku
Jovetić u nadoknadi 

-
- Kontakt:
koji si ti kralj hahahahahahahhaharobery20 je napisao/la:kod mene Dzeko i sad igra,69 min,nekad valja ovaj komp i strim,j,bem mu sve u pi.cku

Ronaldo - Isco - Bale
nebi ni ti imao da imas onakvu Amru pored sebe svako vece, ajd suti, odigrao je odlicnohz1987 je napisao/la:voljeli mi to priznati ili ne...al posteno govoreci, dzeko nema snage za 75min...sto postaje simptomaticno
EDIT
evo joveta drugi gol, sad je pitanje dal ce i negredo i dzeko pocet u subotu
Bravo Edine samo tako... Kad igra,igra dobro i sto je najvaznije zabija..samo da ga Negro ne dadne ovih zadnjih 10min..
- el-fighter
- Kontakt:
Levat ga polako izbacuje iz forme. I pored gola veceras se vidjelo da nije 100% usao u utakmicu. Ako ne starta u subotu, u sto cisto sumnjam, izbacit ce ga skroz iz forme, al barem neka ga cuva za repku 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kad vidim ovog Milnera kako pokušava biciklicu dođe mi suzu da pustim života mi moga.
Dobar Džeko danas taman za klupe na narednom meču.
puče petarda
Dobar Džeko danas taman za klupe na narednom meču.
puče petarda
Bravo Manchester City...idemo u Brazil
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
De nek neko ako nadje poslije utakmice stavi tu fintu od Milnera, sa svih strana cujem da je teski fail 

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 24 sep 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
Hahahahahaha ,hajdi barem ces gledati 10 minuta Dzeku duze od nasrobery20 je napisao/la:kod mene Dzeko i sad igra,69 min,nekad valja ovaj komp i strim,j,bem mu sve u pi.cku

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dzeki klupa u subotu, kako god je odigrao.
Mada, obojica su u formi i mora se priznati da je Pelle pravedno podijelio vrijeme. Jedna tekma dzekson, druga Negredo. Svakako da vise to podrzavam nego Mancinijev rezim gdje sedmicama nije dobijao minute iako je redovito zabijao.
Da je u nekom drugom klubu, igrao bi redovno, ali ko mu je kriv sto vise paru voli. I neka voli, njegova stvar.

Mada, obojica su u formi i mora se priznati da je Pelle pravedno podijelio vrijeme. Jedna tekma dzekson, druga Negredo. Svakako da vise to podrzavam nego Mancinijev rezim gdje sedmicama nije dobijao minute iako je redovito zabijao.
Da je u nekom drugom klubu, igrao bi redovno, ali ko mu je kriv sto vise paru voli. I neka voli, njegova stvar.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.