FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
cuj plasimo se poraza xaxaxa
Sretan Bozic svim Manijacima Katolicke vjeroispovjesti!
kako je odigrao ovu polusezonu kod vas?edo_malesak je napisao/la:et vam beslije zurück
- blueman-TM87
- Kontakt:
DinoTM je napisao/la:Sretan Bozic svim Manijacima Katolicke vjeroispovjesti!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Zna li neko rezultat sa prve utakmice s ovog turnira?
mozda jedino vidovita dzemila.
turnir je sutra buraz.

turnir je sutra buraz.
fcz je napisao/la:mozda jedino vidovita dzemila.![]()
turnir je sutra buraz.

pitari pokusali posuditi Luku Tonija
Plakao bih, al od smijeha ne mogu

Plakao bih, al od smijeha ne mogu

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
ja kad sam vidio...oplakoŽeljoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
Plakao bih, al od smijeha ne mogu![]()
![]()

joj kad sam vidio zamalo nisam krepo od smijeha. Napisao nesto, pa onda izbrisao post, nisam mogo fakat
kazu: " izaci cemo u evropu, da je on tu, napravili bi dar-mar. Plata mu mora bit 7 milion eura ali ja imam nekih prijatelja pa bi ga doveo da sam ih ranije pitao, a moro sam ih nazvat i da im praznike cestitam".

kazu: " izaci cemo u evropu, da je on tu, napravili bi dar-mar. Plata mu mora bit 7 milion eura ali ja imam nekih prijatelja pa bi ga doveo da sam ih ranije pitao, a moro sam ih nazvat i da im praznike cestitam".

Zadnja izmjena: drug, dana/u 25 dec 2009, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
To ti ozbiljno,gdje to pise...Željoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpgdamirfile je napisao/la:To ti ozbiljno,gdje to pise...Željoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
damirfile je napisao/la:Evo i ja sad procita na njihovoj temi na forumu,ovo je za nadrealista majke mi.Željoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha
- bistrikboy
- Kontakt:
Rano je za prvoaprilske...Željoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
a boze dragi dokle doseze ta njihova ludorija......vidili mozda da je kod nas trebo doc BenZEBA, pa oni poceli pisat za tonija...hhahahdamirfile je napisao/la:damirfile je napisao/la:Evo i ja sad procita na njihovoj temi na forumu,ovo je za nadrealista majke mi.Željoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha

Ako sad nisam krep'o necu nikad .damirfile je napisao/la:damirfile je napisao/la:Evo i ja sad procita na njihovoj temi na forumu,ovo je za nadrealista majke mi.Željoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha

EmirTM87 je napisao/la:ja kad sam vidio...oplakoŽeljoman je napisao/la:pitari pokusali posuditi Luku Tonija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahaha

Puno mi je pomogla posudba u Zvijezdi, gdje sam se vratio u pravu formu. Sada sam spreman i vjerujem da ću postati jedan od glavnih igrača Željezničara", rekao je mladi napadač plavih Haris Bešlija
Ovo me raduje.

Ovo me raduje.

hahaha pa nas komsije vazda iznenade u ovo doba godine jedne godine plavi salovi i kapice s natpisima nanajvo i sad prava novogodisnja zajebancija hahaha ako su i u cemu maheri onda su u ovakvim budalastinama hahaha
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.