Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ditalix
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la ditalix » 25 dec 2009, 13:23

ne sam safete

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 dec 2009, 13:25

Mislim da bi dosta bolji bio Bazdarevic ima vise iskustva od Safeta...A sta je sa pomocnikom ??

Europe
Kontakt:

Post Postao/la Europe » 25 dec 2009, 13:25

Šteta, obično sve te legende slabo vode repku, nije isto bit dobar nogometaš i bit dobar selektor, za selektora moraš imat više, druge kvalitete nego za biti dobar nogometaš, a kao prvo inteligencijiu in iskustvo.

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 25 dec 2009, 13:26

damirfile je napisao/la:Mislim da bi dosta bolji bio Bazdarevic ima vise iskustva od Safeta...A sta je sa pomocnikom ??
super bi bilo kad bi Barbarez bio pomočnik

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 dec 2009, 13:27

ditalix je napisao/la:ne sam safete
naj jaci post do sada,,,,,,,,,, :o :o :o ne sam safete :o :o
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 dec 2009, 13:27

Nije trebo nikad prihvatiti da bude selektor, jer vec se pljuje po njemu a covjek nije ni selektor, pihh gade mi se neki postovi, pa covjek je umetnik najbolji ikad sto smo imali, vi sto pljujete po njemu nek vas sram bude, samo je pitanje po kome nebi pljuvali..bruka.. Safete Legendoo nedaj se
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 dec 2009, 13:32

Safet Susis je najbolje rjesenje,on ce preporoditi ovu reprezentaciju! Kod njega sigurno nece prolaziti preporuke kojekakvih menadzera,kod njega ce igrati najbolji! Nadam se da ce u reprezentaciju dovesti mladog reprezentativca Svedske i igraca Malmea Sudica,koji je izrazio zelju da nastupi za svoju drzavu BIH! nadam se da cemo biti pametni i poput Medunjanina,Begovica,Pjanica itd dovesti momka u reprezentaciju BIH! isto treba postpupiti sa Seferovicem,Hajrovicem,odmah ih bar jednu utakmicu gurnuti u A tim,kako ne bi imali pravo nastupa za Svicarsku odnosno Svedsku! treba biti taktican i mudar,i svu djecu koja igra po Evropi vratiti u svoju zemlju! oni su buducnost ove reprezentacije! Safet Susic ce bas kao i Ciro vratiti imidz ovoj reprezentaciji!

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 25 dec 2009, 13:32

Fudo je napisao/la:Nije trebo nikad prihvatiti da bude selektor, jer vec se pljuje po njemu a covjek nije ni selektor, pihh gade mi se neki postovi, pa covjek je umetnik najbolji ikad sto smo imali, vi sto pljujete po njemu nek vas sram bude, samo je pitanje po kome nebi pljuvali..bruka.. Safete Legendoo nedaj se
sve je to ok, no kao trener nije pokazao nikakav rezultat

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 dec 2009, 13:34

Mozda je najbolje da prekinemo raspravu.Izgleda da je izabrano i vrijeme ce pokazati sta je pred nama nadam se najboljem.Nadam se da ce Barbarez biti pomocnik.......
Sergej,Sergej,Sergej.......Sergej barbarez.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 13:36

JBT pazi ovo,barbarez nema NIKAKVO trenersko iskustvo i svi kazu NEMA VEZE BIO JE SJAJAN IGRAC I VOLI BIH I TD a onda kad se prica o safetu e onda kazu nisu dobri klubovi,ovo ono.....
hase prvo kao trener tek se treba pokazati....kao drugo ima velika poznanstva....jer je u francuskoj ikona fudbala i dan danas....ipak je on najveci znalac sa loptom u francuskoj :D dakle platini i on HAVERI :d
veliki autoritet igracima,jer ipak je on SAFET SUSIC
ako imalo razmislja uzet ce barbareza za pomocnika....i to bi trerbalo biti to....
a ovi sto ga pljuju kazu nije odgledao utakmice...pa ni ciro nije dok nije sjeo na klupu,a ni mnogi drugi koje dizete u zvijezde...a ovom TIMIJU gore suze idu od tuge ali jarane pomiri se SAFET SUSIC ....ikona SARAJEVA,BOSNE,JUGE EVROPE.....haj malo proguglaj i pogledaj tricu argentini,onda malo bugare madjare i tako to....a onda na proljece lagano na tekmu pa mozes i uzivo kao trenera :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 25 dec 2009, 13:38

ditalix je napisao/la: sve je to ok, no kao trener nije pokazao nikakav rezultat
Pa nije ni Guardiola nista pokazo bio.. Nije ni Rijkaard kad je ''bolju'' drzavu preuzeo Holandiju, pa ih je odveo do polu finale 2000!! Do su veliki strucjnaci sad. Sto nebi mogao Safet da napravi dobar rezultat? Moce on to uradit znam 100%
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 dec 2009, 13:40

ditalix je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Nije trebo nikad prihvatiti da bude selektor, jer vec se pljuje po njemu a covjek nije ni selektor, pihh gade mi se neki postovi, pa covjek je umetnik najbolji ikad sto smo imali, vi sto pljujete po njemu nek vas sram bude, samo je pitanje po kome nebi pljuvali..bruka.. Safete Legendoo nedaj se
A barbarez jes, pa nije ni prismrdio trenerskom poslu, a Safet je probao, i nije mogao pokazati trenerski rezultat kad je treniro lose timove s losim budzetima!!! Ko je to bolji od njega sa liste realni kandidata?????

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 dec 2009, 13:47

Ne sam Majstore :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 dec 2009, 13:59

strasno me nerviraju ovi koji pricaju o rezultatu. covjek je vodio neke prosjecne timove i kakve sad on moze imati rezultate sa recimo istanbulsporr ili slicno- da budu prvaci Turske?. Ovo su isti oni koji kažu da je džeko u krizi jer ne daje 2-3 gola po tekmi. Sigurno je da je Pape u stvari tek postaje trener. Njegova priča o jačini repke i njegovom interesovanju je poprilicno jasna. nije htio covjek da bude potrošen sa repkom mkoja objektivno nije imala šansi. i također, treba biti iskren i reci da je veeelika stvar da su iz srpske bili za sušića. pošto se oni uvijek prezentuju protiv interesa i fudbala i države mogli smo dobiti ljupka ili tulića ili čak sredojevića. ovako, imamo leeeeeeegeeeendu, koji živi i radi vani!!! i koji je sigurno zajebamn i kod kojeg nece biti zajebancije. Stalno se pricalo da nema naših asova i sada kada se pojajavi majstor ne valja. Bezzzze. Pun pogodak bi bio kada bi barbu stavili za njegovog pomocnika (odnosno ako bi ga on izabrao). kako smo se nadali super smo prošli. i jedva cekam da ga vidim na koševu
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 dec 2009, 13:59

Adinjo je napisao/la:
Ne sam Majstore :D
teren vlazan a ti ljep i snazan :o :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 25 dec 2009, 14:04

džakailibu je napisao/la:strasno me nerviraju ovi koji pricaju o rezultatu. covjek je vodio neke prosjecne timove i kakve sad on moze imati rezultate sa recimo istanbulsporr ili slicno- da budu prvaci Turske?. Ovo su isti oni koji kažu da je džeko u krizi jer ne daje 2-3 gola po tekmi. Sigurno je da je Pape u stvari tek postaje trener. Njegova priča o jačini repke i njegovom interesovanju je poprilicno jasna. nije htio covjek da bude potrošen sa repkom mkoja objektivno nije imala šansi. i također, treba biti iskren i reci da je veeelika stvar da su iz srpske bili za sušića. pošto se oni uvijek prezentuju protiv interesa i fudbala i države mogli smo dobiti ljupka ili tulića ili čak sredojevića. ovako, imamo leeeeeeegeeeendu, koji živi i radi vani!!! i koji je sigurno zajebamn i kod kojeg nece biti zajebancije. Stalno se pricalo da nema naših asova i sada kada se pojajavi majstor ne valja. Bezzzze. Pun pogodak bi bio kada bi barbu stavili za njegovog pomocnika (odnosno ako bi ga on izabrao). kako smo se nadali super smo prošli. i jedva cekam da ga vidim na koševu
slazem se ,finoo napisano i objasnjeno sve D:D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 dec 2009, 14:06

Ja bih volio opet Kodru i ostale kao i prije. Safet kao trener, e to ne znam, isto kao i ovi ostali kandidati. Možda i Sergej ali i on je neiskusan. Safet, Meša , Kodro ili Barbarez, neka odluče, neka samo ne dovode neka svjetska imena tipa Štimac. :roll:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 dec 2009, 14:08

Ja mislim da je Safet seljak...i da su ga uzeli ovi iz saveza jer mogu mlatit s njim kako znaju ,i umiju..i ,to je to..covjek dosao ,klimace glavom,uzimat koji dinar ,ako napravi nesto -napravi ,ako ne napravi ,svakako ga boli kita za BiH..i zbogom Bosno.
**** ga,sad nama sve valja ,dobar igrac bio,bla,bla ..libo me racku kakav je igrac bio,kakav je trener ,ako vec nije raja?Je li raja-nije,patriota-nije,je li strucnjak-nije,je li seljak-jasta je...kaze ,pored Osima,najvise cijeni Muzurovica,hahahahahaha..pa,hocemo li se rijesiti starih sitema igre ikad??Baka furo libera ,Cirinu fotmaciju ne treba posebno isticati,a sad ovaj ,kojem je uzor Muzurovic koji ne zna 3 formacije modernog fudbala...
Ne znam samo sto se sekiram ,kad sam znao da ce nesto slicno biti..je.bi ga!!!

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 25 dec 2009, 14:12

ditalix je napisao/la:
A Sergej jeste??

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 dec 2009, 14:13

velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da je Safet seljak...i da su ga uzeli ovi iz saveza jer mogu mlatit s njim kako znaju ,i umiju..i ,to je to..covjek dosao ,klimace glavom,uzimat koji dinar ,ako napravi nesto -napravi ,ako ne napravi ,svakako ga boli kita za BiH..i zbogom Bosno.
**** ga,sad nama sve valja ,dobar igrac bio,bla,bla ..libo me racku kakav je igrac bio,kakav je trener ,ako vec nije raja?Je li raja-nije,patriota-nije,je li strucnjak-nije,je li seljak-jasta je...kaze ,pored Osima,najvise cijeni Muzurovica,hahahahahaha..pa,hocemo li se rijesiti starih sitema igre ikad??Baka furo libera ,Cirinu fotmaciju ne treba posebno isticati,a sad ovaj ,kojem je uzor Muzurovic koji ne zna 3 formacije modernog fudbala...
Ne znam samo sto se sekiram ,kad sam znao da ce nesto slicno biti..je.bi ga!!!
Nisi spomenuo kodra sto?? Kako znas da je seljak?? Kako znas da ce samo klimati glavom? Kako znas da nije patrijota?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.