Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 24 sep 2013, 13:26

AA23 je napisao/la:Cazorla je to izjavio, a Walcott 2 sedmice out.
Jedino je mirror objavio da je Wallcot 2 sedmice out, ali i to jos nije sigurno...
A za Cazorlu nisam nigdje mogao naci da ce biti spreman sa slijedecu utakmicu. (ovo je sa Arsenal.com: "Cazorla has an ankle problem. He will be out for a few weeks as well. I don't think he will play before the next international break.")
Pld W D L
38 26 12 0

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2013, 13:49

prošle godine smo igrali sa swanseom četiri put ja mislim
na početku sezone nekako nas dobiše 2:0 na emiratima onda smo mi njih tamo 2:0 ili ne znam koji već rez je bio.

Swanseu nije teško razbiti ako igraš agresivno i razbiješ im pas igru. To smo im uradili u gostima i pas igra im se potpuno raspala i onda su mačiji kašalj. Dokle god mi njima budemo puštali da razvijaju pas igru biće problema i izgledaće kao ravnopravan protivnik. Mislim da je to i wenger shvatio posle utakmice na emiratesu.
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 sep 2013, 14:08

Koju poziciju igra Draxler? jel bi on mogao uskociti na poziciju panja Podolskog kad ga prodamo na ljeto?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 sep 2013, 14:09

BigBigBang je napisao/la:Koju poziciju igra Draxler? jel bi on mogao uskociti na poziciju panja Podolskog kad ga prodamo na ljeto?
da on je klasicno lijevo krilo. brz, dobar sut i dribling ima.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 sep 2013, 14:22

Gledao sam ga jednom ili dva puta nisam siguran ali ono sto sam malo vidio je da se radi o strasnom igracu, dobar gol je zabio Paoku u play offu...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2013, 14:29

jest samo što on neće iz Šalkea. odbio je ovog ljeta najveće klubove, on lično, ne klub.
i kad bi ga htjeli dovesti bio bi vjerovatno skuplji od Ozila
Vođa zna.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 24 sep 2013, 15:12

Iako i sam priznaje da je Bendtner trebao da ode, Arsene Wenger je spreman da Dancu pruži priliku da se pokaže i odmeni Žirua, koji će biti odmoren za meč na Hotornsu.
„Očekuje nas meč sa West Bromwich Albionom u srijedu i ja ću izvršiti određene rotacije u timu. Nicklas Bendtner će dobiti priliku da se uključi u prvi tim.“
„Bitno je da rotiramo igrače, jer nas već u srijedu očekuje nova utakmica, a nakon toga i izazovi u Ligi šampiona protiv Napolija.“, istakao je francuski stručnjak.
Igrat će danski bombarder 8-)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 sep 2013, 15:22

Vrijeme je da danski Van Basten pokaze svijetu svu raskos talenta koji posjeduje.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 24 sep 2013, 15:27

Da se podsjetimo.

[youtube][/youtube]

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 24 sep 2013, 18:02

Theo has been ruled out of action until after the next international break to undergo a minor abdominal procedure.

s Arsenalove stranice na facebooku

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 sep 2013, 18:26

tillman je napisao/la:Theo has been ruled out of action until after the next international break to undergo a minor abdominal procedure.

s Arsenalove stranice na facebooku
on Tomas Rosicky...
Rosicky is the first back [of the injured players], but not in time for this week. Next week we will start to speak about that. He could come back in the squad for Sunday or Monday.

on long-term absentees Podolski, Oxlade-Chamberlain and Diaby...
It's fine, they are doing well but they are nowhere near ready. The next one back [of those three] might be Lukas. Alex will be one and a half months more.

on Lukasz Fabianski…
Fabianski will be alright [to start on Wednesday]. He had a nasal problem but he will be alright. Fabianski and Viviano are the two goalkeepers in the squad.

on Theo Walcott...
Theo will be out for a few weeks. He has developed some damage to his posterior abdominal wall. It's not a hernia, but it's a little structural problem in his abdomen. He will have the procedure in Germany on Wednesday and, because it’s so minor, we can begin his rehab immediately. We are pleased it’s being dealt with quickly and he shouldn’t miss too many Arsenal matches. But he will miss the forthcoming international matches with England.
Samo za Cazorlu nema nista
Pld W D L
38 26 12 0

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2013, 19:52

i walcott povrijeđen. pa u qurac više hebote. nijednog krila nemamo :? . samo gnabry... šta prvi tim može napravit to je, mi nemamo koga uvest
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 sep 2013, 20:03

nedim1993 je napisao/la:i walcott povrijeđen. pa u qurac više hebote. nijednog krila nemamo :? . samo gnabry... šta prvi tim može napravit to je, mi nemamo koga uvest
Uvjek zaboravljas masinu iz zemlje samuraja i izlazeceg sunca! Dominatora drevne igre poznatije kao loptanje! :mrgreen:
Ove sezone ako nas ista sebe to ce biti ove povrede... :? A nebi bilo prvi puta! 2008. i 2010. kada smo se borili za titulu zadesili su nas isti pehovi a evo ponovo izgleda sleduju! Bruka. Kod nas nema povrede da je normalna 15 dana najduze, ne nama je povreda najmanja mjesec dana... I dok mi zeljno cekamo povratak pojedinih samo ostajemo bez drugih... :twisted: Cazorlu vise niko i ne spominje, vjerovatno ni sami pojma nemaju koliko ce biti odsutan?! :twisted:

EDIT:
Draxler je odbio i Chelsea i Arsenal (ta dva kluba bili najkonkretniji) jer je zelio da ima sigurno mjesto na put za Brazil pa je ostao u Shalkeu. Sisica.
Raus je drugo krilo sa kojim se povezujemo. Po meni druga idelna kupovina i koliko god djelovala nemoguca veoma je ostvarljiva. Ima kluzulu od 34 miliona eura. Idol mu Mozzart nas. Cak je Rosicky vec i razgovarao sa njim i nema sumnje da ce ga vrbovati da dodje u Arsenal. E samo negdje sam procitao da ta klauzula stupa na snagu tek krajem ove sezone tako da bi on mogao na ljeto doci i ako bih ja volio sada na zimu! :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 24 sep 2013, 21:24

Sutra bi Vođa trebao odmoriti kompletnu prvu postavu,imamo sasvim solidnu rotaciju da svaki igrac dobije priliku da se dokaže i da dobijemo WBA za prolaz u osminu finala...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2013, 21:32

gunner4 nemoj mi ni spominjat onog pokemona. Ništa onaj frajer ne vrijedi na terenu, nevidljiv je hebote nevidljiv. I volkot je nevidljiv al zato ima sjajno utrčavanje i dovoljno je iskusan da zna gdje treba bit u pravom trenutku. Gnabry je za njega svemirski brod, a i gnabry je jedino krilo trenutno u timu. Tako će u subotu opet biti patnja bez prave zamjene da se uvede :(.
Vođa zna.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 sep 2013, 21:43

kao da je gnabry puno bolji od pokemona,lik onu loptu drži dugo u nogama dok ju ne izgubi,dok ne nauči iz prve odigravat ništa od njega.oba za ****

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2013, 21:49

naravno da je bolji barem 10 x put. osjeti se njegovo prisustvo na terenu, konkretniji je od pokemona.
ja sam prvi posle utakmice napisao da mu je mana što se odma ne oslobađa lopte, al je dobar igrač, sa obzirom da je trenutno jedini odličan je ;) .
od momka su se par puta igrači stokea bukvalno odbijali ko kladići, za svoje godine je veoma jak.

a to što govoriš da gubi lopte ne gubi uopšte. oko 90% procenat tačnih dodavanja, drugo je što tebi u arsenalu ne valja ništa
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 sep 2013, 21:50

Imao je Ryo sada lijep prodor protiv Stokea na kraju meca... Mislim da smo malo nepravedni prema njemu... :? Odigrao je par utakmica u pripremama i imao jednu neusojesnu pozajmicu (Wigan) da bi sada poredili sa Walcottom... Momak jos nije imao pravu priliku tako da ove povrede i dobro dodju cisto da vidimo njega i malog Svabu Gnabrya od ceka su. Imace oni lijepih minuta. Mislim da bi vec od sutra trebali da testiraju se svi ovi igraci koji jos nisu dobili pravu priliku a zasluzuju... Danas na slikama od treninga vidim Eisfelda u timu. 8-) Da smo kompletni sutasnje rotacije nebi bile problem ali mislim da zbog novonastale situacije ovaj kikiriki kup se moze zrtvovati. On je uglavnom uvjek sluzio za testiranje ovih klinaca! :? Nadam se da Wenger nece zajebati stvar i izvesti ovaj prvi tim da rizikuje povredu i dodatni umor pred 2 opake utakmice? :roll:
Sutra sastav po meni treba da bude:
--------------------Fabinski(ili Viviano)-----------------
Jenkinson------Koss---------------Verma--------Nacho (fali nam 4 stoper a i da vidimo ovaj tandem TV-KOSS)
-------------------Arteta----------Frimpong-------------
Gnabry------------------Eisfeld----------------------Ryo (ili Arteta umjesto Eisfelda a na njegovo mjesto Flamini)
--------------------------Bandera-------------------------

Staviti na klupu i Ramseya,Sagnu,Wilsherea,Girouda ako bude potrebno...

A evo jos jednog samuraja. Doduse ovaj nije iz Japana nego Danske... Bandrea san :mrgreen: :mrgreen:
slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 sep 2013, 22:54

Kako je lud :mrgreen: :mrgreen:

slika

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 sep 2013, 23:02

slika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.