I kakve to ima veze sto su njih dvoje u vezi.Kak to moze grcki savez uticati na ovu tekmu, mogu igracima litvanije ponuditi premije, i sta onda? Ko da im to obecaje siguran kiks nase repke.. glupostima se zamarate..mostar_mo je napisao/la:
u burazeru mogla bi ova tvoja imati mjesta , maloprije mi frajer koji ima bliske veze u savezu prica da je sin predsjednika grckog nogometnog saveza u vezi sa kćerkom trenera Zalgirisa iz Kaunasa ..i ja sad sumLJam pravo
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- sagitarius
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la:I kakve to ima veze sto su njih dvoje u vezi.Kak to moze grcki savez uticati na ovu tekmu, mogu igracima litvanije ponuditi premije, i sta onda? Ko da im to obecaje siguran kiks nase repke.. glupostima se zamarate..mostar_mo je napisao/la:
u burazeru mogla bi ova tvoja imati mjesta , maloprije mi frajer koji ima bliske veze u savezu prica da je sin predsjednika grckog nogometnog saveza u vezi sa kćerkom trenera Zalgirisa iz Kaunasa ..i ja sad sumLJam pravo

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- sagitarius
- Kontakt:
Dobro ,mozda je ovo covjek bila zezancija, al ja opcenito govorim na to sto su ljudi govorili a i medije da ce igraci dobiti premije od grckog savez, jer to nema logike.I da im ponudis svaku noc novu ku*vu tesko da i oni s tim motivom mogu nas dobit..Amar Dzeko je napisao/la:sagitarius je napisao/la:I kakve to ima veze sto su njih dvoje u vezi.Kak to moze grcki savez uticati na ovu tekmu, mogu igracima litvanije ponuditi premije, i sta onda? Ko da im to obecaje siguran kiks nase repke.. glupostima se zamarate..mostar_mo je napisao/la:
u burazeru mogla bi ova tvoja imati mjesta , maloprije mi frajer koji ima bliske veze u savezu prica da je sin predsjednika grckog nogometnog saveza u vezi sa kćerkom trenera Zalgirisa iz Kaunasa ..i ja sad sumLJam pravo![]()
![]()
![]()

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Ma nek' im nude Grci šta god 'oće, ta tekma će biti samo "donas"
Tu se ne smije zakazati, ako to useremo onda nam i nije mjesto u Brazilu
Tu se ne smije zakazati, ako to useremo onda nam i nije mjesto u Brazilu
- hariconius
- Kontakt:
Vozdra Raja...
Evo spremamo se i ovaj put za Litvu. Ovaj put vjerujete dosta male djece ima da ce ici. Moramo i djecu da navijaju
. Nadam se da nece biti ekscesa jer i takvi ekscesi nam mogu biti kazna i oduzimanje bodova i sl. Dovoljno je dagrci posalju par navijaca koj ce lomiti po stadionu i eto diskvalifikacije. ..
UPOZORAVAM ZATO SVE NAVIJACE DA SE PONASAJU KOREKTNO I DA NEBISMO KAO TAJ MNOGO PUTA SPOMINJANI 12-I IGRAC IZBACILI RAPKU IZ BRAZILA (MI SAMI)
ZATO --- SABUR ---- I DOSTAJANSVENO NAVIJANJE I POSTOVANJE PROTIVNIKA I GRADOVA KOJIM HODAMO KAO NAVIJACI
SRETNO NAM SVIMA
Evo spremamo se i ovaj put za Litvu. Ovaj put vjerujete dosta male djece ima da ce ici. Moramo i djecu da navijaju

UPOZORAVAM ZATO SVE NAVIJACE DA SE PONASAJU KOREKTNO I DA NEBISMO KAO TAJ MNOGO PUTA SPOMINJANI 12-I IGRAC IZBACILI RAPKU IZ BRAZILA (MI SAMI)
ZATO --- SABUR ---- I DOSTAJANSVENO NAVIJANJE I POSTOVANJE PROTIVNIKA I GRADOVA KOJIM HODAMO KAO NAVIJACI
SRETNO NAM SVIMA
http://reprezent.ba/index.php/vijesti/v ... /4921.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokaz da ljuCka glupost ne poznaje granice a ni žuljeve na nogama.
Dokaz da ljuCka glupost ne poznaje granice a ni žuljeve na nogama.

NAPRIJED NARODE!
-
- Kontakt:
Uvijek mi je Halid Muslimovic bio glup a sad je to i dokazao. 

Ronaldo - Isco - Bale
Za ovo boldirano mogu ti reci da Grci mogu samo poslat par navijaca, al ne koji ce lomit, vec koji ce biti polomljenihariconius je napisao/la:Vozdra Raja...
Evo spremamo se i ovaj put za Litvu. Ovaj put vjerujete dosta male djece ima da ce ici. Moramo i djecu da navijaju. Nadam se da nece biti ekscesa jer i takvi ekscesi nam mogu biti kazna i oduzimanje bodova i sl. Dovoljno je dagrci posalju par navijaca koj ce lomiti po stadionu i eto diskvalifikacije. ..
SRETNO NAM SVIMA

Za podvuceno da ti kazem, ocito se vidi da slabo pratis repku, narocito nisi informisan za gostujuce tekme. Sve u svemu nek ti barem neko preprica situaciju u Zilini kakva je bila, ako se ono nije devastiralo nece nista.
- Consigliere
- Kontakt:
Jesu odredjene satnice utakmica?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Protiv lihtenstajna u 20h, a litvanije 16h
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Litvanije u 17h po nasem vremenu.Papastathopoulos je napisao/la:Protiv lihtenstajna u 20h, a litvanije 16h
Ronaldo - Isco - Bale
- Goalgetter
- Kontakt:
Prerano je vala ovih 16:00h tj. odnosno 17:00 hPapastathopoulos je napisao/la:Protiv lihtenstajna u 20h, a litvanije 16h

Nije, taman da mozemo poceti festati prije i da mozemo izdrazati sto duze do zore.Goalgetter je napisao/la:Prerano je vala ovih 16:00h tj. odnosno 17:00 hPapastathopoulos je napisao/la:Protiv lihtenstajna u 20h, a litvanije 16h

- Goalgetter
- Kontakt:
Ima i toga, a i necemo morati dugo cekati do utakmice, ko bi docekao do 20/21:00 h pa da se ucrvam josBatko je napisao/la:Nije, taman da mozemo poceti festati prije i da mozemo izdrazati sto duze do zore.Goalgetter je napisao/la:Prerano je vala ovih 16:00h tj. odnosno 17:00 hPapastathopoulos je napisao/la:Protiv lihtenstajna u 20h, a litvanije 16h

Ma kakva zora, minimum 2 dana slavlje traje

Naša fudbalska reprezentacija posljednju utakmicu kvalifikacija za Brazil 2014, onu protiv Litvanije, igrat će u Kaunasu.
Litvanci će ugostiti Zmajeve na "Darius i Girenas" stadionu, a utakmica se igra 15. oktobra u 20 sati prema lokalnom, odnosno 19 sati prema našem vremenu.
Stadion punog naziva "Steponas Darius i Stasys Girėnas" ima kapacitet nešto manji od 9.000 sjedećih mjesta, a nosi naziv po litvanskim pilotima koji su poginuli pri neprestanom letu u čast nezavisnosti Litvanije između New Yorka i Vilniusa.
Kaunas je drugi po veličini grad u Litvaniji sa populacijom od 315.000 stanovnika.
Ovdje pise u 19:00 a ne 16:00
Litvanci će ugostiti Zmajeve na "Darius i Girenas" stadionu, a utakmica se igra 15. oktobra u 20 sati prema lokalnom, odnosno 19 sati prema našem vremenu.
Stadion punog naziva "Steponas Darius i Stasys Girėnas" ima kapacitet nešto manji od 9.000 sjedećih mjesta, a nosi naziv po litvanskim pilotima koji su poginuli pri neprestanom letu u čast nezavisnosti Litvanije između New Yorka i Vilniusa.
Kaunas je drugi po veličini grad u Litvaniji sa populacijom od 315.000 stanovnika.
Ovdje pise u 19:00 a ne 16:00
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ne u pmAmar Dzeko je napisao/la:Litvanije u 17h po nasem vremenu.Papastathopoulos je napisao/la:Protiv lihtenstajna u 20h, a litvanije 16h

Preglup termin, u po' dana...

Fit Tony: I keep my friends close...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li neko konkretan link gdje pise da igramo u 17:00h
Ja sam gledao na uefa.com i fifa.com, i zasad nema upisanih satnica.

Donnie Darko je napisao/la:Ja sanjo vodimo 3:0 onda udje Mirza i fula dva slobodna bacanja.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
na zvaničnoj stranici piše 20:00 "local time", elem u sedam po našem (osim ako nema kakvoga zimskog pomjeranja prije vremenaGoalgetter je napisao/la:Ima li neko konkretan link gdje pise da igramo u 17:00h![]()

Link: http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jesu se svi unervozili ko žene pred porođaj
, neka upozorenja obavještenja se izdaju.
de ljudi opušteno , biće šta Bog dragi da

de ljudi opušteno , biće šta Bog dragi da

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.