FORZA VELEŽ

Kad sam ljetos bio u fan shopu, rekli su mi da cemo dobiti novu garnituru dresova. Predpostavljam da je to ova. A neznam kako bi smo mogli imati ugovor sa NAAIom i odjedan put nositi HAADove dresove. Sada neznam hocemo li sljedece kolo igrati u HAADu, ali jbg.Adma je napisao/la:Pirke je napisao/la:Ja. Novi. Presli smo sa NAAI-a. Koji je pravio stvarno dobre dresove. Barem po meni.Sarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam juce sa tribine i vi nosite HAAD dresove.
Uglavnom, oni od jucer su bili nasa treca, retro garnitura. Nadam se da ce prva i druga garnitura biti dobre.
Care jeli ovo 100% da cemo preci na HAAD ?
Nisu nam ni ovi losi bili dresovi ali ovo retro izdanje je bas super. Nadam se da cemo imati bolju opremu a i vise izbora u fan- shopu.
Tako je Rahima,neka si im reko da mi dolazimo po pobjedu,i da nas to jedino zanima, pa nek se oni misle kako ce se suprostaviti.Tako isto treba i na ostalim utakmicama ici na pobjedu pa sta budeRodjeniiBrato je napisao/la:„ROĐENI“ PO BODOVE U PRIJEDOR
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Kača-VendyAlemC85 je napisao/la:DRINIĆ SUDI UTAKMICU U PRIJEDORU
U Prijedoru se od 15.30 sati igra utakmica 9. kola BHT Premier lige. Glavni sudija utakmice je Velimir Drinić iz Modriče. Asistenti su Radislav Kačavenda![]()
![]()
iz Gradiške i Dario Tepavčević iz Laktaša. Delegat utakmice je Hišam Islambegović iz Zenice, dok je kontrolor suđenja Blaž Živković iz Orašja.
fkvelez.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.