Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZgemboAdislic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 sep 2013, 03:20

Amar Dzeko je napisao/la:Dzeko je osvojio Premiership sto ovaj sa Tottenhamom nikad nece moci. ;)

A o lovi ( koja je bitna :!: ) je suvisno i pricati.
Eriksen je odma postao glavno ime u solidnom klubu i prvi igrac koji ce se spomenut kada se spomene taj klub. Dzeko to u Citiju nikad nece moci. ;) Nego se on polako pretvara u nosaca vode i cistaca kopacka. Kada je imao ovako los start sezone prosli put? A inace mu je to bas najbolji period. Sada ima jedan gol u kolko, 4 utakmice. Kolko je golova imao prosle sezone u prve 4 utakmice? Kolko je golova imao prije dvije sezone poslje 4 utakmice? Ako se gleda njegova forma u periodima proslih sezona, on ce ovu zavrsit sa od prilike pola golova kao prosle dvije sezone u Citiju. Prodao je svoju karijeru za pare ko one po Amsterdamskom Red Light Districtu, a cinjenica je da je mogao u Bayern proslog ljeta da je htio. Kakva KONJINA, a vi ga vazda branite kao da ste clanovi neke nove vjere kao Scientology koju je Dzeko stvorio. Kao da bi bio siromah i gladovo da prihvati neku realniju opciju za sebe. Ovo sve samo pricam o klubskoj karijeri, da ne govorim kolko ce njegovo konstantno klupiranje imat los utjecaj za repku. Pravo bi nam sjelo da nam ovakav grijac klupe treba da ide u Brazil sada. :roll:

I kako sad da je osvajati Premiership neki uspjeh istim ljudima koji vicu "Dabogda izgubili!" za City svaki put kada je Dzeko na klupi? Ocito vas boli briga hocel City pobjedit Premiership ili ne kada se nadate da ce izgubiti 3 boda protiv mozda glavnog rivala. Sta vi u stvari hocete? Da Dzeko pobjedi Premiership ili da igra. Ocito ne moze obadvoje. Birao je da ostane u Citiju - klub koji ima para da trosi 25 miliona za igrace na klupi. Radi toga, on zasluzuje da se kritikuje svaki put kada neda 110% od sebe i seta po terenu.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 sep 2013, 03:39

kinder_jaje je napisao/la:Nuto Dzeko opet super zamjena :lol:
To je na zalost njemu najbolja motivacija i nacin na koji trener najvise moze od njega dobit - vjecita prijetnja klupom. Tako da sve od sebe da kada dobije sansu, sto u stvari treba da uradi svaki put kada je na terenu ali nece. Ono sto je Pellegrini pokuso ljetos kada je Edin zabijo golove po Hong Kongu, to jest govorit kako im je prvi napadac nije funkcionisalo. Zato jer je Edin to ocito pogresno shvatio i mislio da mu je mjesto u prvih 11 sigurno sta god bude.

Predvidjavam da ce sljedecu utakmicu biti u prvih 11 i dat 1-2 gola. Onda ce imat malu prednost preko Negreda i opet pocet za dvije utakmice, samo sto ce tada setat po terenu i biti izbacen oko 60-te minute. I tako sve u krug cijela sezona do Brazila. To jest ako se KONACNO ne opameti i KONACNO ode u Januaru, sto na zalost ima vrlo malo sanse da se desi.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 24 sep 2013, 10:36

ZgemboAdislic je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Nuto Dzeko opet super zamjena :lol:
To je na zalost njemu najbolja motivacija i nacin na koji trener najvise moze od njega dobit - vjecita prijetnja klupom. Tako da sve od sebe da kada dobije sansu, sto u stvari treba da uradi svaki put kada je na terenu ali nece. Ono sto je Pellegrini pokuso ljetos kada je Edin zabijo golove po Hong Kongu, to jest govorit kako im je prvi napadac nije funkcionisalo. Zato jer je Edin to ocito pogresno shvatio i mislio da mu je mjesto u prvih 11 sigurno sta god bude.

Predvidjavam da ce sljedecu utakmicu biti u prvih 11 i dat 1-2 gola. Onda ce imat malu prednost preko Negreda i opet pocet za dvije utakmice, samo sto ce tada setat po terenu i biti izbacen oko 60-te minute. I tako sve u krug cijela sezona do Brazila. To jest ako se KONACNO ne opameti i KONACNO ode u Januaru, sto na zalost ima vrlo malo sanse da se desi.
joj, koliko ti mislis da si pametan..

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 24 sep 2013, 10:53

Evo opet su poceli smarati sa Dzekom, nevjerovatno je kako ljudi misle da su najpametniji i sve znaju, znaju oni sta bi bilo i kako bi bilo, znaju sta je za Dzeku najbolje bilo, znaju sve.
Najgore je sto mi uvijek pretjerujemo u svemu, preuvelicavamo sve zivo, bilo to pobijede ili porazi.
Cim Dzeko zabije tri gola, zaigra 4 utakmice u prvoj postavi pocet ce opet ljudi smarati kako je najbolji na svijetu, mozda ne najbolji ali medju 5 sigurno.
Prosto je nevjerovatno kakvi smo kao nacija.
Sve je jednostavno kao dan, konkurencija je jaka, prejaka, Dzeko igra i dalje tamo, iz godine u godinu, opet ce se dignuti i pokazati sta zna to je sigurno.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 sep 2013, 11:14

Joj Pauka kralja prodo Dzeko karijeru, cast i ponos za pare :lol: :lol: :lol:

A da je Dzeko ostao igrati u Wolfsburgu za klikere sa igracinama poput Vierinhe, Koo-a i ostala 53 igraca koji su trenutno tamo, onda bi bio budala jer nije nista uradio u karijeri i ostao zauvijek propadati u prosjecnim Wolfsima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 24 sep 2013, 11:20

el-fighter je napisao/la:Joj Pauka kralja prodo Dzeko karijeru, cast i ponos za pare :lol: :lol: :lol:

A da je Dzeko ostao igrati u Wolfsburgu za klikere sa igracinama poput Vierinhe, Koo-a i ostala 53 igraca koji su trenutno tamo, onda bi bio budala jer nije nista uradio u karijeri i ostao zauvijek propadati u prosjecnim Wolfsima.
Bas je igrao za klikere.... 5mil eura po sezoni...... Kad je produzio ugovor sa Vukovima....

On je pogrijesio pri izboru kluba jer su ga tada maltene svi htjeli, i najbolji izbor bi sigurno bio Juve kojem je tada trebao napadac i koji ga je ganjao dugo al' zbog NON-EU mjesta ga nije mogao dovesti do one sezone kada je on izabrao City jer se tada to mjesto oslobodilo, al' on nije htio tamo zbog para, vjerovatno bi bar za jedno 3-4mil imao manju platu nego u Cityu.....
Al' nekad i ne treba gledati samo novac jer nije da bi on u Juventusu igrao za kikiriki.. tj. imao bi vecu platu nego u Vukovima a koja je zaista odlicna 5mil....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 sep 2013, 13:07

Veceras DZEKO protiv Wigana,nadam se u prvoj postavi..sta vi kontate ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 sep 2013, 13:10

mirzatele je napisao/la:Veceras DZEKO protiv Wigana,nadam se u prvoj postavi..sta vi kontate ?
Ne bih volio da danas nastupi, jer City ce danas sigurno izmjenjati dosta toga u sastavu jer igraju u Capital One Cupu (a tad uvijek lose odigraju). Mada moguce da zaigraju Jovetic, Dzeko i Negredo zajedno, kod Dzeke siguran sam da ce igrati u prvih 11.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 sep 2013, 14:42

mirzatele je napisao/la:Veceras DZEKO protiv Wigana,nadam se u prvoj postavi..sta vi kontate ?
Pa naravno da je prva kad ce igrati ako nece veceras u ovim kupovima a Negredo je ponovo prva postava za vikend.

A svi oni koji misle da Dzeku boli ona stvar zato sto ima velika primanja nemaju pojma profsionalnom fudbalu,on bi pristao i na smanjenje plate samo da vise igra.
Dzeko je vrhunski fudbaler to sam mnogo puta napisao ali realno naajbolje igracke godine je vecinom grijao klupu,to profesionalca koji je na takvom nivou i koji je ulozio toliko napora da dodje tu gdje jeste jednostavno ubija.
Njega je City poprilicno izradio kao i ljudi u klubu,iznova i iznova mu se javljala nada da ce postati prva opcija u napadu ali nista,a ljudima u klubu to odgovara jer znaju kakav je kvalitet i znaju da bi malo igraca takvog kvaliteta sjedilo na klupi i bilo back up i trpilo to sto on trpi,al jbg Dzeko fine naravi pa s ne zna ni pobunit.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 sep 2013, 15:15

Mogao je Dzeko da predje u Bayern i da ima zagarantovano mjesto u prvom timu prije dvije godine. Medjutim, on je smatrao da je to korak unazad u karijeri. Realno, prevazisao je Bundesligu i htio da se dokaze u najjacoj ligi na svijetu. Konkurencija ce ga samo napraviti boljim igracem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 sep 2013, 15:29

MrMuscle je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Joj Pauka kralja prodo Dzeko karijeru, cast i ponos za pare :lol: :lol: :lol:

Bas je igrao za klikere.... 5mil eura po sezoni...... Kad je produzio ugovor sa Vukovima....
Da placali su ga dok su imali love, placajul sad ikoga 5 mil po sezoni??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 sep 2013, 15:32

el-fighter je napisao/la: Da placali su ga dok su imali love, placajul sad ikoga 5 mil po sezoni??
Imaju oni jos uvijek love. Mislim da su Diego i Luis Gustavo oko te cifre.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sormi
Kontakt:

Post Postao/la sormi » 24 sep 2013, 16:00

Ništa ne brinite Dđeko če zaigrati i u jačem klubu od manchester city !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 sep 2013, 16:03

Ko će prenositi večerašnju utakmicu?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 16:15

tanzla je napisao/la:Ko će prenositi večerašnju utakmicu?
Od domacih kanala koliko sam ja vidio dok sam trazio, niko.
Arenasport prenosi Chelsea, i Aston Villa - Tottenham u kombinovanom prenosu.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 24 sep 2013, 16:29

Potrazi wiziwig bit ce nesto sigurno.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 sep 2013, 17:12

Greivis je napisao/la:Mogao je Dzeko da predje u Bayern i da ima zagarantovano mjesto u prvom timu prije dvije godine. Medjutim, on je smatrao da je to korak unazad u karijeri. Realno, prevazisao je Bundesligu i htio da se dokaze u najjacoj ligi na svijetu. Konkurencija ce ga samo napraviti boljim igracem.
Dzeko nije mogao da predje u Bayern. Dieter Hoeness je njemu digao cijenu da u to vrijeme ga niko nije mogao uzeti nego City. Da je cijena bila niza Dzeko bi bio ili u Bayernu ili u Milanu.
Hoeness je i Misketa zeznuo, naj boljeg asistenta BL u dvije sezone da nije mogao prodati nekom timu u BL...

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 24 sep 2013, 17:32

u koliko sati je utakmica

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 24 sep 2013, 17:35

tanzla je napisao/la:Ko će prenositi večerašnju utakmicu?
Mislim da imas na Aljazzera HD 1,ja je imam na dream box-u

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 sep 2013, 17:42

MrShadow je napisao/la:u koliko sati je utakmica
dvadeset i četrdeset pet.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, jasmin10, stokastoka23 i 33 gosta.