BRAVO MAJSTORI!
BRAVO MUSA!

izjave u njegovom stilu.."Utakmica kakvoj se nismo ni u snu nadali, od početka susreta igrali smo s igračem manje i bili hendikepirani, zato smo morali i promjeniti sustav igre. Izdržali smo do 90. minute i onda pogreškom našeg vratara Bilobrka darivali domaćinu sva tri boda. Cijelu utakmicu smo igrali s igračem manje i kada se uzmu u obzir naše htjenje, zalaganje i borbenost, mislim da smo zaslužili barem bod. Naravno, ovime ne želim umanjiti pobjedu Viteza koji je danas sjajno igrao i čestitam im te im želim sve najbolje u nastavku prvenstva".
Pa tako to rade veliki klubovi.anel81m je napisao/la:Nemojte Musu kriviti, krivite vaše vođe, tj kriminogenu organizaciju koja namješta utakmice.Pa lani se u Januaru znalo da ćete uzeti kup, uz Želju trebate oskar dobiti za namještanja.
NEZALAGANJE je napisao/la:Pa tako to rade veliki klubovi.anel81m je napisao/la:Nemojte Musu kriviti, krivite vaše vođe, tj kriminogenu organizaciju koja namješta utakmice.Pa lani se u Januaru znalo da ćete uzeti kup, uz Želju trebate oskar dobiti za namještanja.Mi i Siroki se svake godine dogovorimo i podjelimo titule,a tako cemo i ove!Vama ostalim preostaje jedino da to gledate i jedete svoja mu.da!
![]()
:ugeek:
Da Bog da moj klub nikad ne bio kao tvoj!Finale kupa prošle sezone je bilo žalosno gledati,Možeš mislit koji si jadnik kad se raduješ namještenom trofeju.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa tako to rade veliki klubovi.anel81m je napisao/la:Nemojte Musu kriviti, krivite vaše vođe, tj kriminogenu organizaciju koja namješta utakmice.Pa lani se u Januaru znalo da ćete uzeti kup, uz Želju trebate oskar dobiti za namještanja.Mi i Siroki se svake godine dogovorimo i podjelimo titule,a tako cemo i ove!Vama ostalim preostaje jedino da to gledate i jedete svoja mu.da!
![]()
Znat ces i ti taj osjecaj lavebagrcavi je napisao/la:A možeš misliti kakav si ti jadnik kad ne možeš da se raduješ nikakvom trofeju 20 i kusur godina.
Ti si blizu tog osjećaja.Kažu da je prvih 10 godina najteže, kasnije se već navikne.Jedino ako ne računaš titulu šampiona svemira ili Hasetovog turnira.Alpacino je napisao/la:Znat ces i ti taj osjecaj lavebagrcavi je napisao/la:A možeš misliti kakav si ti jadnik kad ne možeš da se raduješ nikakvom trofeju 20 i kusur godina.
Radujem se tim trofejima i igranju evropskih utakmica,a ti i dalje jedi svoja mu.da,dok ne pozelenis od muke!anel81m je napisao/la:Da Bog da moj klub nikad ne bio kao tvoj!Finale kupa prošle sezone je bilo žalosno gledati,Možeš mislit koji si jadnik kad se raduješ namještenom trofeju.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa tako to rade veliki klubovi.anel81m je napisao/la:Nemojte Musu kriviti, krivite vaše vođe, tj kriminogenu organizaciju koja namješta utakmice.Pa lani se u Januaru znalo da ćete uzeti kup, uz Želju trebate oskar dobiti za namještanja.Mi i Siroki se svake godine dogovorimo i podjelimo titule,a tako cemo i ove!Vama ostalim preostaje jedino da to gledate i jedete svoja mu.da!
![]()
ko da je bitno, ionako će izgubitAndroid je napisao/la:Hoce li Plazonic moci igrati u Bijeljini?