Safet Sušić - Pape

stokton
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 22:55

Elegant je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Ma Susic realno pojma nema. Al sto se djaba zamarate toliko? Ici ce se na svjetsko. Sretno, al kao da je to bitno.
Ma ja kao da je bitno sto idemo na prvenstvo ... golema stvar.
Dobro ali kad(ako) se već ide na svjetsko ne moramo se brukati tamo, ali kakve se stvari dešavaju :evil: može svašta bit

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 sep 2013, 23:01

stokton je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Ma Susic realno pojma nema. Al sto se djaba zamarate toliko? Ici ce se na svjetsko. Sretno, al kao da je to bitno.
Ma ja kao da je bitno sto idemo na prvenstvo ... golema stvar.
Dobro ali kad(ako) se već ide na svjetsko ne moramo se brukati tamo, ali kakve se stvari dešavaju :evil: može svašta bit
Inace smo se skoro na svakom svjetskom prvenstvu brukali.Povest cemo Bainesa :mrgreen: ,nebi li to bilo bolje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 23:03

Mozemo mi ici na 100 prvenstava ali ne moze jedan covjek od reprezentacije praviti biznis. Ovo dana je stvarno skandal. Evo stavite se u njegovu poziciju, vi ste selektor, a da postoji igrac sa istim prezimenom kao vase i da vam je blizak rod. To je ista situacija kad je otac ucitelj, a sin ucenik, pa sin mora znati sve za peticu, jos stroziji kriterij, radi obraza. Ja bi ga pozvao jedino da je dao hetrik Dinamu. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2013, 23:08

DonCorleone je napisao/la:Nikada lakse nije bilo Papetoljubce razmontirati kao danas :lol: .
Znači to je ta imaginarna borba? Cilj je razmontirati 'Papetoljubce'? Danas ih je bilo lako razmontirati, a inače je to teška rabota? Bar sam ja tako razumio.

Stvarno ne mogu da vjerujem. U momentima kada bi svaka normalna nacija bila ponosna na rezultat svoje reprezentacije, ovi samo čekaju i najmanju šansu za omalovažavanje.

Tako mladi, a već puni mržnje i predrasuda.

Consigliere je napisao/la:Mozemo mi ici na 100 prvenstava ali ne moze jedan covjek od reprezentacije praviti biznis.
Da, da. Pape je baš totalni kokuz pa mu treba par hiljada eura od transfera :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 sep 2013, 23:13

Susicu, pozovi Hrgotu iz Menhengladbaha. Mali je mlad, a vec je zver. Pustis ga da se malo kraj Edina kali, i za 2-3 godine ces dobiti novog Dzeku.
Ne cekaj da ga Stimac pozove.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 23:14

harishp je napisao/la: Inace smo se skoro na svakom svjetskom prvenstvu brukali.Povest cemo Bainesa :mrgreen: ,nebi li to bilo bolje.
matere ti šta ti pričaš?

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 sep 2013, 23:16

cole-ch je napisao/la:Susicu, pozovi Hrgotu iz Menhengladbaha. Mali je mlad, a vec je zver. Pustis ga da se malo kraj Edina kali, i za 2-3 godine ces dobiti novog Dzeku.
potpis

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 sep 2013, 23:16

Virtu4l je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem. U momentima kada bi svaka normalna nacija bila ponosna na rezultat svoje reprezentacije, ovi samo čekaju i najmanju šansu za omalovažavanje.

Objasni ti to njima PS3/Xbox, strucnjaci sa infomacijama iz skolskih klupa, sto jedan predlozi da se zahvalimo Susicu kad se zavrse kvalifikacije pa da nas preuzme Barabarez ako zelimo uspjeh na prvesnstvu, jer je on patriota rođen u njemackoj, ima pobjednicki mentalitet.

Bas sto kazes tako mladi a puni mrznje, nemaju godina zivota koliko Susic godina u svijetu fudbala i iskustva, ali ne oni su svu pamet svijeta pokupili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 23:17

cole-ch je napisao/la:Susicu, pozovi Hrgotu iz Menhengladbaha. Mali je mlad, a vec je zver. Pustis ga da se malo kraj Edina kali, i za 2-3 godine ces dobiti novog Dzeku.
Gladbah je prosječna ekipa koje Pape ne gleda. Kada mali dođe u HNL ili neku sličnu ligu onda ćemo razmišljati o dotičnom

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 23:22

Elegant je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem. U momentima kada bi svaka normalna nacija bila ponosna na rezultat svoje reprezentacije, ovi samo čekaju i najmanju šansu za omalovažavanje.

Objasni ti to njima PS3/Xbox, strucnjaci sa infomacijama iz skolskih klupa, sto jedan predlozi da se zahvalimo Susicu kad se zavrse kvalifikacije pa da nas preuzme Barabarez ako zelimo uspjeh na prvesnstvu, jer je on patriota rođen u njemackoj, ima pobjednicki mentalitet.

Bas sto kazes tako mladi a puni mrznje, nemaju godina zivota koliko Susic godina u svijetu fudbala i iskustva, ali ne oni su svu pamet svijeta pokupili.
Barba je bezbroj puta dokazo svoj patritizam za razliku od dotičnog selektora koji kad je preuzeo repku izjavio da od igrača zna Hasana koji se oprostio sa repkom prije 5 godina, i da nije gledao ni jednu utakmicu BiH. Toliko o njegovom patriotizmu iz France.
Nisam znao da je Mostar u Njemačkoj, ostavi se igrica i kartu u ruke nešto ćeš korisno naučit ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 sep 2013, 23:23

Joj @elegant, matere ti, de promjeni nešto u pisanju postova. Zadnjih 1000 ti je na isti fazon.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 23:24

Consigliere je napisao/la:Mozemo mi ici na 100 prvenstava ali ne moze jedan covjek od reprezentacije praviti biznis. Ovo dana je stvarno skandal. Evo stavite se u njegovu poziciju, vi ste selektor, a da postoji igrac sa istim prezimenom kao vase i da vam je blizak rod. To je ista situacija kad je otac ucitelj, a sin ucenik, pa sin mora znati sve za peticu, jos stroziji kriterij, radi obraza. Ja bi ga pozvao jedino da je dao hetrik Dinamu. :roll:
Bio je taj slučaj Cico je pozvao Niku Kranjčara u repku vatrenih,ali je momak tada bas rasturao i zaslužio je bio poziv.Dok ovdje Susic Jr igra prosječno i to na poziciji koja je vec popunjena i gdje ne skripi.Da ga je pozvao Vlado u U21 nebi a rekao.Dok ovako hmm.Uostalom zar nije sam Susic rekao da igraci ne smiju preskakati selekcije,da moraju krenuti od U21 da bi dogurali do A repke.Ono sto je najgore u svemu ovome momka ce gurnuti u vatru protiv velike Argentine gdje mogu zakazati i standardni reprezentativci,a kamoli jos novajlija koji ce prvi puta igrati u repci i koji se ne poznaje jos sa saigracima,a tu je svakako i trema.Tako da ako momak zakaze u toj tekmi raja ce se bespotrebno okomiti na malca.I mozda mu zatvoriti vrata repke kada to bude objektivno i zasluzivao.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 sep 2013, 23:25

PAPE ODLAZI!!!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 23 sep 2013, 23:26

Po meni nikad losiji selektor nije vodio repku a otici cemo haman na to prvenstvo,naravno sve zasluge ce pobrati Susic jer toboze on je bio velika zvijezda ali IGRACKA nikako trenerska niti ce kada biti.
Taj mali Susic da je neki kalibar kao da ga ne bi zvali za mladu repku Belgije al ne de ti njega odma u nasu A repku pa da ga amidza gdje uhljebi :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2013, 23:27

Elegant je napisao/la:

Bas sto kazes tako maladi a puni mrznje, nemaju godina zivota koliko Susic godina u svijetu fudbala i iskustva, ali ne oni su svu pamet svijeta pokupili.
Čudno mi je to da niti u jednom postu nisam osjetio neke emocije, neku draž, ljubav prema reprezentaciji, da je nekome drago što smo tako blizu prvog nastupa na velikom takmičenju - ništa od toga. Samo neka pametovanja, ja bih ovako, ja bih onako, samo se prati svaka sitnica vezana za selektora, svaka tačka, svaki zarez... jbt, kuda sve ovo ide, a garantujem ti da nikad u životu nisu sjeli sa ekipom, roštilj, cuga i tekma reprezentacije, ono kad te ne zanima ko igra, pratiš utakmicu i navijaš sa rajom....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 sep 2013, 23:30

MrShadow je napisao/la:PAPE ODLAZI!!!
Nemoj se vruc vode napiti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 sep 2013, 23:31

stokton je napisao/la:
harishp je napisao/la: Inace smo se skoro na svakom svjetskom prvenstvu brukali.Povest cemo Bainesa :mrgreen: ,nebi li to bilo bolje.
matere ti šta ti pričaš?
Oca ti nista ne pricam,pisem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 sep 2013, 23:32

Virtu4l je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Bas sto kazes tako maladi a puni mrznje, nemaju godina zivota koliko Susic godina u svijetu fudbala i iskustva, ali ne oni su svu pamet svijeta pokupili.
Čudno mi je to da niti u jednom postu nisam osjetio neke emocije, neku draž, ljubav prema reprezentaciji, da je nekome drago što smo tako blizu prvog nastupa na velikom takmičenju - ništa od toga. Samo neka pametovanja, ja bih ovako, ja bih onako, samo se prati svaka sitnica vezana za selektora, svaka tačka, svaki zarez... jbt, kuda sve ovo ide, a garantujem ti da nikad u životu nisu sjeli sa ekipom, roštilj, cuga i tekma reprezentacije, ono kad te ne zanima ko igra, pratiš utakmicu i navijaš sa rajom....
Evo meni je drago što ćemo se napokon plasirati na neko važno takmičenje. :D

Ali treba biti realan i reći da je Ćiro najbolje vodio repku, pored jedne Španije,Turske i Belgije došli smo u baraž.Sušiću se poklopila ova grupa gdje su svi maltene rupe od ekipa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 23:33

Elegant je napisao/la:

Zasto konstantno potenciras da raja zeli Barbu za selektora? Ko je to napisao da Barbarez treba biti selektor ili da uopste treba mjenjati selektora?A to sto se raja ne slaže sa njegovim nekim postupcima i odlukama to je druga prica.I svako treba imati pravo da iskaze svoje misljenje,negodovanje ukoliko mu nesto smeta bez da se proglasi hejterom,pljuvacem i sl.Ipak smo demokratska drzava gdje svako ima pravo izraziti svoje misljenje ili barem mislim da jesmo?!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 23:34

Na forumu prava revolucija zbog Papetovog mita i korupcije :mrgreen: Svi na nogama :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.