Safet Sušić - Pape

Coraco
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Coraco » 23 sep 2013, 21:32

calcio je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Vidim nisi citirao nista za Mahmutovia, jesili tu saglasan :D ? Tini Mini iz HNL prije covijeka koji trese mreze u Ceskoj, a mi deficitarni na toj poziciji. O sole mijo pameti....
Tako smo deficitarni na poziciji napadaca da Mahmutovic cak i da je bio pozivan cijelo ovo vrijeme nebi ni minute dobio pored Dzeke i Ibisevica. Uostalom, on je tek sad na jesen proigrao, prije toga nije ni bio za poziva, a i sada je upitno.
Za ovog Tina Sušića niko ne bi ni znao ranije, da nije Papetov bratić. Gdje je to dijete bilo prije ? Da je toliki talenat davno bi ga primjetili, nego odigrao nekoliko dobrih utakmica i guraj ga odmah, gdje je bio prošle sezone sa Hajdukom? Momak jeste talenat i neka ga pozove, ali ljudi apsurdno je gurnuti ga bolan protiv Argentine protiv 2. reprezentacije svijeta. U takvoj utakmici se ne isprobavaju ni mnogo veći talenti sa dužim stažom u reprezentaciji od U-17 do U-21.
Malo se vratite na prijateljsku protiv Amerike, pa kad se sjetite koliko smo svi negodovali zbog onakvih izmjena, i onakvog šoua, šta tek očekivati od Argentine bolan.

Bice još prijateljskih do Brazila, ima vremena da se dokaže, ali je totalni apsurd reći da za jednog novajliju ima mjesta u njegovoj PRVOJ utakmici i to protiv Argentine, i to nivo Hajduka (uz svo dužno poštovanje).

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 21:38

Evo sta kaze navijac Hajduka, znaci covjek koji prati sve utakmice, na moj upit o Tinu i o njegovim kvalitetima.
Ukratko, trenutno nema kvalitet da bude među 23.. Prošlo proljeće je bio među najboljima u Hajduku, ali ove sezone stagnira sa samo jednom dobrom utakmicom (protiv Lokomotive na Maksimiru). Prevvelik broj izgubljenih lopti, pogrešnih dodavanja, nepotrebnog driblanja, škrtarenja čal bi rekao. Ne znam iskreno što mu je ove sezone.... Malo djeluje izgubljeno na terenu. Iako, nije on loš, ima znanje, dobru tehniku, pregled igre. Ali, nešto ga koči, nešto mu fali, tako da je prosjek u hajduku. A ruku na srce, trenutno ni jedan igrač iz hajduka ne bi mogao igrati ni u jednu repku (bez obzira što su kao tim dobri ove godine). Avdija je oke momak, ali nije za repke.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 sep 2013, 21:41

Da ga je Susic pozvao prosle sezone kad je igrao puno bolje mozda bi opravdao to nekako. Ali Tino jos nije ta kvaliteta. Doduse ni Vrsajevic nije, ali eto.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 sep 2013, 21:45

Consigliere, taman počeo ovdje pisati, kad vidjeh tebe :D
oke, nema frke...

Da, samo da se nadovežem na poruku koju sam poslao Consigliereu. Ne vidim što Safet trenutno vidi u njemu, pa mi nije ni jasno zašto bi ga pozvao u repku. Trenutno solidan igrač u Hajduku, malo ga borbenost i agresiva izvlači, ali sve ostalo od njega je blijedo. I osobno me najvise razočarao jer sam od njega nakon jako dobrog proljeća očekivao daleko više, da bude nositelj veznog reda i hajduka. Al, jednostavno je prosjek ove sezone..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 sep 2013, 21:53

ali najjace je kad susic rece: Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. :roll: :lol:
slika
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 23 sep 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 sep 2013, 21:53

dubrava je napisao/la:Consigliere, taman počeo ovdje pisati, kad vidjeh tebe :D
oke, nema frke...

Da, samo da se nadovežem na poruku koju sam poslao Consigliereu. Ne vidim što Safet trenutno vidi u njemu, pa mi nije ni jasno zašto bi ga pozvao u repku. Trenutno solidan igrač u Hajduku, malo ga borbenost i agresiva izvlači, ali sve ostalo od njega je blijedo. I osobno me najvise razočarao jer sam od njega nakon jako dobrog proljeća očekivao daleko više, da bude nositelj veznog reda i hajduka. Al, jednostavno je prosjek ove sezone..
Ti ne razumijes da mi ciljano idemo na prosjek koji testiramo onda protiv Brazila, Meksika i Argentine, jer rusimo rekorde ako ne primimo vise od 16 golova, jer igramo bez klasicnog def. veznog i par ispodprosjenih igraca koji ne bi imali mjesto ni u TOP 600toj reprezentaciji svijeta. Znaci da pojasnim, nas interesuje samo HNL, Austrija, Turska i Belgija.

Treba nam pored Ibricica, Zahirovica, Rahimica i Hadzica jos jedan prosijek a to je Tini aka Tini Mini pod vodstvom Papeta strucnjaka.

Igramo sistem 4-4-2 sa dva napadaca...kada se jedan ili obadva povrijede dajemo W.O. jer nemamo dovoljno igraca za poziciju napadaca, jer imamo 16 istih profila na sredini terena, koji su ovako svi jednako prelosi.

Prvo to da shvatis molim te, pa onda nesto pricati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 sep 2013, 21:59

DonCorleone je napisao/la: Igramo sistem 4-4-2 sa dva napadaca...kada se jedan ili obadva povrijede dajemo W.O. jer nemamo dovoljno igraca za poziciju napadaca, jer imamo 16 istih profila na sredini terena, koji su ovako svi jednako prelosi.
Sta ako nam se povrijede sva tri golmana? Pape ih samo trojicu zove, po meni bi trebao najmanje 5-6 jer moze se desiti da se svi povrijede i onda smo nahebali.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 sep 2013, 22:01

calcio je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Igramo sistem 4-4-2 sa dva napadaca...kada se jedan ili obadva povrijede dajemo W.O. jer nemamo dovoljno igraca za poziciju napadaca, jer imamo 16 istih profila na sredini terena, koji su ovako svi jednako prelosi.
Sta ako nam se povrijede sva tri golmana? Pape ih samo trojicu zove, po meni bi trebao najmanje 5-6 jer moze se desiti da se svi povrijede i onda smo nahebali.
Pa sta je vjerovatnije po tebi? Da se povrijedi jedan napadac od svega dva i da nemas napadaca nikako ili da se povrijede tri golmana :lol: ?

Nikada lakse nije bilo Papetoljubce razmontirati kao danas :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 sep 2013, 22:01

I ono što mu je najveća mana ove sezone, jest da kad izgubi loptu, radi grimasu razočarenja i samo stoji na mjestu. Nema trke, nema vraćanja nazad. To sam par puta primjetio. Trgni se malo, napravi faul ako ništa drugo...

Ako je reprezentacija jedne zemlje skup najboljih igrača na jednom mjestu, ovaj momak nema taj kvalitet biti među najboljima..
Ako je riječ o skupu prosječnih igrača, onda bi mogao biti glavni igrač.

I to je to.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 22:02

calcio je napisao/la:
de pricaj gluposti. tvoji postovi se mogu objasnit samo na nacin da te neko plaća da ga ovoliko braniš. braniš ga i kad treba i kad ne treba. ti ako ne vidiš da je ova formacija ko protiv slovačke go qurac i da sa onakvom formacijom nemamo šta tražit, onda idi očnom. Uredu je podržavat ga za selektora, al kritika je kritika. A ti ko da si mu brat , otac odo ono tonija.

dubrava hvala na objašnjenju. Eto samo nam je falio još jedan koji se ne vraća nazad. VANDRFUL
Vođa zna.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 sep 2013, 22:05

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Pa sta je vjerovatnije po tebi? Da se povrijedi jedan napadac od svega dva i da nemas napadaca nikako ili da se povrijede tri golmana :lol: ?

Nikada lakse nije bilo Papetoljubce razmontirati kao danas :lol: .
Sta odgovoriti nekome ko ne zna da se formacija moze mjenjati cak i tokom utakmice....
Ako igramo 4-4-2 i povrijedi se jedan napadac onda predjemo na formaciju sa jednim napadacem. Ako se i taj drugi povrijedi onda predjemo na formaciju sa kojom je Spanija osvojila Euro.

p.s. Sjeca li se neko utakmice protiv Spanije u Valenciji 1:1?
Misimovic nam je tada igrao usamljenog napadaca...
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 23 sep 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 22:06

Pape heroj, a ne zločinac !!!!!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 sep 2013, 22:12

calcio je napisao/la: Sta odgovoriti nekome ko ne zna da se formacija moze mjenjati cak i tokom utakmice....
Ako igramo 4-4-2 i povrijedi se jedan napadac onda predjemo na formaciju sa jednim napadacem. Ako se i taj drugi povrijedi onda predjemo na formaciju sa kojom je Spanija osvojila Euro.
:lol: Eno vidim ih sve poredane protiv Spanije u finalu...Tini Mini vrsi presing prema golu Casillasa, a Ibricic rezisira napade, dok Zahirovic sasjeca sve na sredini terena u ubija Fabregasa u pojam :lol: . I onda uleti Vrsajevic i dade gol za 1:8 za Spaniju :lol: .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 sep 2013, 22:19

Jadni Rin tin - tin, dobio nadimak prije nego je ušao u reprezentaciju. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 sep 2013, 22:21

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sta odgovoriti nekome ko ne zna da se formacija moze mjenjati cak i tokom utakmice....
:lol: Eno vidim ih sve poredane protiv Spanije u finalu...Tini Mini vrsi presing prema golu Casillasa, a Ibricic rezisira napade, dok Zahirovic sasjeca sve na sredini terena u ubija Fabregasa u pojam :lol: . I onda uleti Vrsajevic i dade gol za 1:8 za Spaniju :lol: .
Uletice na poluvremenu nas dragulj sa bliskog istoka Cockalick (al' ce engleski komentatori da se muce sa njegovim prezimenom kao nasi sto su se mucili sa Kurtz-om) i zaslijepice sve spance sa svojom frisko obrijanom glavom, a to ce iskoristiti nas Mahmut iz Teplica i napuniti Casillasovu mrezu do vrha.
Krajnji rezultat 8:1, ali za nas.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 sep 2013, 22:27

Nisam znao da imaju i Tino i Sven Susic. Jesu li braca?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 sep 2013, 22:29

Greivis je napisao/la:Nisam znao da imaju i Tino i Sven Susic. Jesu li braca?
Dvojajcani blizanci :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2013, 22:37

cuj sto susic(kockasta glava)poziva svog BRATICA u repku :? :lol: :lol: ...cak i vecina forumasa pokusava objasnit kako ovaj polovnjak jeste ili nije za repke :lol: :lol: ...jah,jos me nasmija i par komentara gdje se poziva na mladost :lol: :lol: ...kao,mlad je..tek mu je 20 :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 sep 2013, 22:48

Ma Susic realno pojma nema. Al sto se djaba zamarate toliko? Ici ce se na svjetsko. Sretno, al kao da je to bitno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 sep 2013, 22:51

Greivis je napisao/la:Ma Susic realno pojma nema. Al sto se djaba zamarate toliko? Ici ce se na svjetsko. Sretno, al kao da je to bitno.
Ma ja kao da je bitno sto idemo na prvenstvo ... golema stvar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.