Pa, ja nigdje ne vidim da se spominje njegov nasup u Brazilu. Samo prijateljska sa Argentinom ... Sto se zasluga tice, ne pratim Hajduka nit Susica Jr., tako da ne mogu suditi da li je zasluzio poziv. Mozda, u slucaju da Ibricic gubi svoje mjesto.Mozambik je napisao/la:U Splitu je nedavno gledao Tina Sušića, sina njegovog brata Seada.samson je napisao/la:Odakle tebi da Susic ide u Brazil? Od kada je to Avdija clan udarne postave?DonCorleone je napisao/la:Pazi ovo:
Besic prekomandovan iz A tima u U21, jer nezadovoljava, a Tini Mini ide direkt u Brazil iz Hajduka i preskace U21, dok je Vrsajevicu zagarantovano mjesto u udarnoj postavi iz prejakog Hajduka, a Mahmutovic ne moze dobiti poziv, jer igra u preslaboj ligi, a mi nemamo rijesenje za treceg napadaca.
Forsira tri playmakera u prvih 11, Misimovic-Pjanic-Medunjanini izjavi, znao sam da vole igrati lopte ali nisam znao da ne vole trcati
. Misimovic-Pjanic-Medunjanin u prvih 11
. Alasalament, koja je ovo perfekcija od trenera.
"Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave. Tinu su vrata otvorena, igrat će već protiv Argentine u St. Louisu
Odgovori mi molim te kako i cime je to Tino-Sven Susic zasluzio poziv u reprezentaciju, a Avdaga Vrsajevic udarnu postavu, da se razumjemo nisam za pozivanje raznih Cocalica, Hadzica,Fajica,Djurica,Ljevakovica itd. Mislim da je poziv zasluzio Besic, Mahmutovic i treba isprobati ovog Kvrzica jer je uveo Rijeku u EL i bio odlican protiv bundesligasa, mislim da moze bit dobra zamjena, uz to naravno hirurski odstraniti Sunjica, Vrsajevica (al izgleda da ce Vrske prije u udarnu postavu)
Da ponovim, nigdje ne pise da je Susic putnik za Brazil, samo kandidat za iducu prijateljsku tekmu. Zato, ne trpajte ljudima rijeci u usta. Nekulturno je ...
Ovo za Avdiju nije nit daleko od istine jer je Mudjza cesto povrijeđen. Alternativa u vidu Vranjesa isto tako ...