Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la donCorleone1892 » 23 sep 2013, 11:45

Atmosfera na temi je normalna u smislu da nakon pobjede svi se raduju naravno a nakon poraza tuguju i traže krivce.
Eh stvar je u tome kad pobijedimo svi su odigrali sjajno nema lošeg igrača dok nakon gubitka svi su krivci.

Što se tiče mene ja uvijek poslije utakmice napišem post u kojem izdvojim pojedine igrače koji su dobro odigrali i koji su zakazali. Kao što sam izdvojio protiv Sotona, Sakoa i Mignoleta kao jedinu 2 koji su odigrali na nivou. ;)

Nego, novi trener Sunderlanda se mora pokazati na početku, ako odma izgubi protiv nas već pada u očima i navijača i uprave, zato je taj novi koji dođe je svjestan kakva ga utakmica čeka.
S druge strane mi moramo pobijediti kako bi prekinuli crnu seriju ( još ako izgubimo od Uniteda u srijedu a nadam se da nećemo ) veći će biti pritisak na igrače da pobijede Sunderlanda, tako da će biti svašta. :mrgreen:

slika
slika
8-)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 11:49

Kako ga je Reina rutinski sacekao! :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 sep 2013, 11:55

keno94 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool je igrao sa petoricom u odbrani, nikada sa trojicom koliko ja znam :)
prvo poluvrijeme
------------jones-----------
wisdom----skrtel----agger----emrique
--------gerrard----allen-----------------
suso--------sahin-------------sterling
----------suarez-------------
drugo poluvrijeme
suso>shelvey
sahin>coates
---------------jones-----------
-----coates---skrtel------agger
wisdom---gerrard----allen----enrique
---------------shlevey------------
--------------suarez--------------
Kao sto sam i rekao, igrali smo sa petoricom u odbrani. :)

__

Zadnja utakmica suspenzije za Suareza, a prvi poraz otkako ga nema.
Jedva cekam da se vrati, u pravo vrijeme. :mrgreen:

Svaka cast Reini ali Liverpool je dobio puno boljeg golmana. :D

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 23 sep 2013, 20:00

Sakho terminator: Liverpool u svojoj teretani ima sprave za slabiće?
Nesvakidašnja scena desila se u tereretani Liverpoola, kada je Mamaduo Sakho polomio jednu od sprava za vježbanje.

Jedna od sprava za vježbanje jednostavno nije izdržala snagu Sakhoa i odjednom je pukla.

Tamnoputom defanzivcu “Redsa” zabranjeno je da do daljnjeg ulazi u teretanu, dok se ne nađe neka jača sprava koja će moći da ispunji i njegove zahtjeve.

Vijest je potvrdio i fizioterapeut Liverpoola, koji je bio jedan od aktera nesvakidašnje scene.

- Istina je da jedna od mašina nije izdržala. Nešto nije bilo u redu, pa su je odnijeli na popravku, rekao je Chris Morgan.

Dominira dečko .
Tako blizu, a tako daleko.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 sep 2013, 20:07

Kao sto je i rekao komentator u subotu, jedan od najspremnijih ( ako ne i najspremniji ) igrac u premier ligi.

Agger obnovio povredu, tacnije nije bio spreman ni protiv Southa. Koliko samo problema sa odbranom, a mislim da igracki odavno nismo imali jacu.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 sep 2013, 20:15

Mamadou Sakho gave a very emotional farewell speech to PSG & their fans at Parc des Princes yesterday
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 sep 2013, 20:20

Katastrofalan potez PSGa sigurno, doci ce vrijeme kada ce da zale za Zvjerkom. Njihovo dijete, dijete koje je postalo kapiten sa 17 godina tako lako da odbace.. Nikako mi nije jasno.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 23 sep 2013, 21:05

Šta je sa tim Ilorijem?
You'll never walk alone.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 21:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Katastrofalan potez PSGa sigurno, doci ce vrijeme kada ce da zale za Zvjerkom. Njihovo dijete, dijete koje je postalo kapiten sa 17 godina tako lako da odbace.. Nikako mi nije jasno.
PSG da žali ? hoćeš da kažeš da ako njima bude qurcu ćejf da ga vrate, da ga ne mogu vratit? :mrgreen:
Vođa zna.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 23 sep 2013, 21:08

nedim1993 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Katastrofalan potez PSGa sigurno, doci ce vrijeme kada ce da zale za Zvjerkom. Njihovo dijete, dijete koje je postalo kapiten sa 17 godina tako lako da odbace.. Nikako mi nije jasno.
PSG da žali ? hoćeš da kažeš da ako njima bude qurcu ćejf da ga vrate, da ga ne mogu vratit? :mrgreen:
Pitanje je da li će on htjeti da se vrati nakon sto su ga odbacili,ako je budala hoce ? :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 sep 2013, 21:26

Believe je napisao/la:Šta je sa tim Ilorijem?
ma mlad ti je on i nije bas fizicki dovoljno jak za prvi tim, za rezerve je odigrao solidno. on je igrac za buducnost nije ni u sportingu bas standardan bio a ne kod nas.
You are someone else I am still right here

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 sep 2013, 21:27

[youtube][/youtube]

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 21:36

amer991 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
Pitanje je da li će on htjeti da se vrati nakon sto su ga odbacili,ako je budala hoce ? :D
nije bitno hoće li on htjeti, poenta je da PSG može dovesti gotovo bilo koga
Vođa zna.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 sep 2013, 21:37

nedim1993 je napisao/la:
Ne znam sto bi se vratio u tim koji ga se tako lako odrekao i koji mu nije pruzio ono sto zasluzuje, a to je mjesto u prvih 11. :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 sep 2013, 21:41

Liverpool defender Mamadou Sakho has hinted he plans to return former club Paris St-Germain at some point in the future.

Sakho, who came through the ranks at PSG, left the French capital to join Liverpool on transfer deadline day earlier this month.

The French international has started Liverpool's last two games against Swansea and Southampton after Brendan Rodgers splashed out a reported £15million to land Sakho.

Boyhood PSG fan Sakho returned to the Parc des Princes for the first time since his move to England on Sunday for the game with Monaco and during an emotional speech he admitted he has unfinished business at the club.

Speaking before the game on Sunday night, Sakho said: "I'm very proud to come here tonight. I remember when I was young, I was up there, there in the stands and watched PSG play.

"I have now turned a page.

"My story with PSG isn't over yet.'
-Sky Sports

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 21:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
Ne znam sto bi se vratio u tim koji ga se tako lako odrekao i koji mu nije pruzio ono sto zasluzuje, a to je mjesto u prvih 11. :D
pored onakve dvojice štopera da on igra? :D
Vođa zna.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 sep 2013, 21:47

Narode sta je sa Yesilom, povrijeđen je bio ali mislim da se trebao oporavit dosad :?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 sep 2013, 22:47

Jel to Henderson u banovićima pa je opći mir nakon poraza od Soton'a :mrgreen: ?

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 sep 2013, 22:53

Rosicky je napisao/la:Jel to Henderson u banovićima pa je opći mir nakon poraza od Soton'a :mrgreen: ?
nije sjebo se frajer u zivot

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 sep 2013, 23:34

Gdje je Rizo, baš udjoh na temu da pitam? Nigdje ga nema. :?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.