Safet Sušić - Pape

Coraco
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Coraco » 23 sep 2013, 19:16

Meni iskreno ne smeta da se pozivaju novi igrači iz bilo koje lige, ukoliko nam fali takvih igrača - logično. Ali zvati ovog malca iz Hajduka, da igra protiv Argentine odmah, na poziciji za koju čekaju i bolji igrači, nije logično.

Ne znam kako mali igra, nisam pratio. Ali koliko god dobro da igra, ipak smatram da njemu nije mjesto u A reprezentaciji, bar ne za ovako jaku prijateljsku utakmicu. Ne znam zašto Pape nije urgirao kod svog brata, da mali zaigra ranije u mladoj reprezentaciji, dok je još igrao za Genk i St.Liege, ionako nam je mlada reprez. talašika.

Nadam se da je ovo medijski "izvrnuto", ima li gdje video snimak ? Ako je baš ovako Pape izjavio, onda je ovo baš guranje malca da bi se pojavio na SP ne bi li ga ko primjetio. Veoma, veoma ofirno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2013, 19:18

Virtu4l je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Koliko si put,onako iskreno gledao malog Susica?.Momak ima tehniku na kojoj mu vecina nasih veznjaka moze pozavidjeti plus uz to ima razornu ljevicu,a to nam je itekako potrebno.Momak igra na skoro svim pozicijama u veznom redu,a koliko takvih imamo u reprezentaciji??.
Nije bitno jesu li oni gledali malog Sušića (a sigurno je da nisu), bitno je da su ponovo našli nešto da se mogu nakačiti selektoru na vrat. Ali neka, da se ubije ova monotonija do nastavka kvalifikacija.
ne serendaj :mrgreen: ovaj mali da je imo kvaliteta dokazo bi se u Belgiji, a ne dolazio u raspali Hajduk ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 19:18

Virtu4l je napisao/la:
Metanor je napisao/la:sve je u rukama jednog čovjeka,koji se ponaša kao Bog,i svi isčekujemo njegove odluke,i svemu se možemo nadati,
To je dokaz da smo ozbiljna reprezentacija. Nema više 'cile-mile'. Kao Alex Ferguson, kome se ne sviđa, neka odleprša u skokovima.
Jesi li upravo uporedio Sušića sa Alexom Fergusonom? Bili bi ozbiljna reprezentacija da to kod nas obavlja Alex Ferguson,ali to nama obavlja nestručni Pape,ali dobro,nemam ja šta sa vama Papetoljupcima ovdje raspravljati njegovu nestrucnost,kada je sta god uradi,pa i ovo,po vama genijalnost,nepotizam i tacka,ovo ignorisati ni vi,ni ja ne mozemo,i umjesto da se svi dignemo protiv ovoga,neki ga jos podrzavaju,pa nije ni cudo sto nam je lose,kako u svim segmentima zivota u BiH,tako i u BiH reprezentaciji,samo rade stele i rodbinski odnosi,ne pozvati Besica npr.,a pozvati Susica,ma mrs u pm,pa nisam lud,iako me ovo stanje tjera na ludilo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 sep 2013, 19:18

Virtu4l je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Koliko si put,onako iskreno gledao malog Susica?.Momak ima tehniku na kojoj mu vecina nasih veznjaka moze pozavidjeti plus uz to ima razornu ljevicu,a to nam je itekako potrebno.Momak igra na skoro svim pozicijama u veznom redu,a koliko takvih imamo u reprezentaciji??.
Nije bitno jesu li oni gledali malog Sušića (a sigurno je da nisu), bitno je da su ponovo našli nešto da se mogu nakačiti selektoru na vrat. Ali neka, da se ubije ova monotonija do nastavka kvalifikacija.
To je i najbitnije :mrgreen: .Da nikog novog ne pozove za mec protiv Argentine opet bi mu se pregovaralo.Jbg takav smo mi narod :D :D
@voltron30
Gledao Saida i pokazao je kvalitetu,ali on je klasicni kreativac.Ne moze kvalitetno odigrati krilo i def.veznog,dok to Tin moze.Protiv Gruzijaca bez imalo zezancije bio je jedan od najboljih (barem u prvoj tekmi).Treba shvatiti da mi nismo Brazil ili Spanjolska da imamo silu kvalitetnih igraca,te da ce morati se klupa jacati slicnim igracima kao sto je mali Susic.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 23 sep 2013, 19:20

Odlazi više ubleho svjetska. Je.bo li te brat i njegova agencija menadžerska u glavu šabansku.
Željezničar za život cijeli!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 sep 2013, 19:20

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
ne serendaj :mrgreen: ovaj mali da je imo kvaliteta dokazo bi se u Belgiji, a ne dolazio u raspali Hajduk ;)
Jbg onda ne valja ni Arslanagic jer je iz Francuske presao u belgijsku ligu :mrgreen: :mrgreen: .Uostalom,neka zaigra pa cemo mu onda suditi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 19:22

@JTS
Vidim i ja da je dzaba,ali etto :mrgreen:

Ne znam tacno koliko sam puta gledao ''Malog Susica'' ali sam ga gledao vise od 10 puta,sta sam trebao vidjeti sto nisam,ostavite se suplje,ne budite bezobrazni vise...Kao vi nesto znate vise od nas,hoces da ti nabrojim 20 vecih talenata od njega koji nikada nisu dobili priliku?Talenata mislim po igrackoj kvaliteti,ne samo po potencijalu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2013, 19:24

legenda reala je napisao/la: ne serendaj :mrgreen: ovaj mali da je imo kvaliteta dokazo bi se u Belgiji, a ne dolazio u raspali Hajduk ;)
Znaš i sam da nisam pričao o kvalitetu, već o skrivenim motivima forumaša. Isto tako znaš da me zaboli neka stvar koga će Pape pozvati od ovih što će biti na klupi i eventualno na tribinama.
ArthurBishop je napisao/la:Odlazi više ubleho svjetska. Je.bo li te brat i njegova agencija menadžerska u glavu šabansku.
Hoće, odmah nakon SVJETSKOG PRVENSTVA, inače, prvog velikog takmičenja na koje ćemo izgleda otići.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 sep 2013, 19:24

Adi_Zepce je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
To je i najbitnije :mrgreen: .Da nikog novog ne pozove za mec protiv Argentine opet bi mu se pregovaralo.Jbg takav smo mi narod :D :D
@voltron30
Gledao Saida i pokazao je kvalitetu,ali on je klasicni kreativac.Ne moze kvalitetno odigrati krilo i def.veznog,dok to Tin moze.Protiv Gruzijaca bez imalo zezancije bio je jedan od najboljih (barem u prvoj tekmi).Treba shvatiti da mi nismo Brazil ili Spanjolska da imamo silu kvalitetnih igraca,te da ce morati se klupa jacati slicnim igracima kao sto je mali Susic.
Meni je opet logičnije, da ako je tek talenat da prvo igra za mladu reprezentaciju. Jer haj' realno, znaš kakav talent moraš biti da debitiraš automatski za A reprezentaciju? Po meni taj Tin nije ništa tako spektakularno pokazao, a pratim HNL redovno, da odmah debituje za A nacionalnu vrstu. Jbg, ne mogu biti slijep pored očiju.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 sep 2013, 19:25

Metanor je napisao/la:
@JTS
Vidim i ja da je dzaba,ali etto :mrgreen:

Ne znam tacno koliko sam puta gledao ''Malog Susica'' ali sam ga gledao vise od 10 puta,sta sam trebao vidjeti sto nisam,ostavite se suplje,ne budite bezobrazni vise...Kao vi nesto znate vise od nas,hoces da ti nabrojim 20 vecih talenata od njega koji nikada nisu dobili priliku?Talenata mislim po igrackoj kvaliteti,ne samo po potencijalu.
Aj nabroj.Ocekujem sada Torlaka,Kerlu i slicne talente :lol: .Jbt nama niko ne ugodi.Prvi smo,na korak od Brazila,selktor logicki razmislja i zeli isprobati neke igrace u prijateljskim,a nama to smeta.Blago nama kakva smo nacija :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 19:26

Kako god taj Susic moze biti samo prinova nikako pojacanje. Nije bolji ni od Hajrovica, niti od Visce niti od Lulica, a ni Stevanovica zasto se onda zove? Sta ce igrati? Na centralnom/defanzivnom veznom nije bolji od Pjanica, Mede, Salihovica, Zahe. Nije kao Avdija da ima srece sto nema beka pa da se poziva, na svim pozicijama koje igra imamo vec kvalitetnije igrace.
Celik!3,2,2.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2013, 19:29

Metanor je napisao/la: Jesi li upravo uporedio Sušića sa Alexom Fergusonom? Bili bi ozbiljna reprezentacija da to kod nas obavlja Alex Ferguson,ali to nama obavlja nestručni Pape,ali dobro,nemam ja šta sa vama Papetoljupcima ovdje raspravljati njegovu nestrucnost,kada je sta god uradi,pa i ovo,po vama genijalnost,nepotizam i tacka,ovo ignorisati ni vi,ni ja ne mozemo,i umjesto da se svi dignemo protiv ovoga,neki ga jos podrzavaju,pa nije ni cudo sto nam je lose,kako u svim segmentima zivota u BiH,tako i u BiH reprezentaciji,samo rade stele i rodbinski odnosi,ne pozvati Besica npr.,a pozvati Susica,ma mrs u pm,pa nisam lud,iako me ovo stanje tjera na ludilo.
Da, da, ako se ne plasiramo na Svjetsko prvenstvo, treba mu uručiti otkaz. Ko bi normalan otpustio čovjeka koji će nas odvesti na prvo veliko takmiče nje, i to SP. Naravno da mogu sve ignorisati, čak šta više - ne zanima me. Samo me zanima tabela naše kvalifikacione grupe.

I da, loše nam je zato jer svako gura nos gdje mu nije mjesto.

P.S. Nisam 'Papetoljubac'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 sep 2013, 19:30

Moze li neko garantovati 100% da se nedaj Boze nece Hajrovic,Visca,Stevanovic na krilu ili u veznom Misimovic,Medunjanin,Pjanic povrijediti,pa koga onda zvati?.Ovako si barem u prijateljskoj probao igraca koji po potrebi moze uskociti 8-)

www.valencia-balkan.net

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2013, 19:34

Adi_Zepce je napisao/la: Jbg onda ne valja ni Arslanagic jer je iz Francuske presao u belgijsku ligu :mrgreen: :mrgreen: .Uostalom,neka zaigra pa cemo mu onda suditi.
Znaš da su neuporedivi, ovaj se dokazo u Belgiji standardni je reprezentativac U21 Belgije i sl. ovog su se odrekli Belgijanci i on poletio amidži da ga ugura u reprezentaciju fol se Hrvati i Belgijanci otimaju za njega :lol: :lol: a on prosjek prosjeka i takav će i ostati to znamo i ja i ti :P :P

Sad o pozivanju novih igrača znaš da sam uvijek za to, ali ako pozivamo po nekom kvalitetu zaslugama, evo ovaj Kvržić je uveo Rijeku u EL dobra referenca zašto ne isprobati ga u nekoj prijateljeskoj možda nešto bude od njega, dok ovaj ništa nije postigo u Hajduku vrijedno pažnje, onako par solidnih partija ostalo slabo nije ni siguran u prvih 11 ;) a naš je ne može dalje nakon što je promjenio državljanstvo, a ima i godine da može još uvijek igrati za mladu e pa neka ga tu koju tekmu pa poslije ako se dokaže A tim, naš selektor je sam govorio da moraju proći mlađe kategorije kao ne mogu odma u A tim iako su bili bolji od njegovog Tina i co, pa kolko je Stevanoviću trebalo da ga prekomanduje a ovaj će preskočiti sve mlađe i odma u A tim ni manje ni više protiv Argentine, jbse amidža :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 19:36

Ako se ne daj Boze svi oni redom povrijede, a to je cetiri igraca, onda fino prilagodis taktiku na druge KVALITETNE igrace. Ako nam klupa budu igraci iz Hajduka, e onda cemo biti kao i kosarskaska reprezentacija, prva postava 80 poena klupa 5.
Celik!3,2,2.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 sep 2013, 19:37

Adi_Zepce je napisao/la:Moze li neko garantovati 100% da se nedaj Boze nece Hajrovic,Visca,Stevanovic na krilu ili u veznom Misimovic,Medunjanin,Pjanic povrijediti,pa koga onda zvati?.Ovako si barem u prijateljskoj probao igraca koji po potrebi moze uskociti 8-)
Kao što su isprobavani desni i lijevi bekovi, defanzivni vezni, napadači... :D Tako da kada nam se povrijedi jedini desni bek imamo Avdiju, a lijevog beka ionako nemamo, koji će nam, kad imamo veznjaka na tom mjestu, defanzivnog veznog imamo u vidu jednog penzionera i jednog vječitog drugoligaša, a zbog napadača moramo pred svaku utakmicu da posjećujemo džamije, crkve, sinagoge i da se molimo, da im se šta ne desi jer nemamo nijednog više od ova dva.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 sep 2013, 19:40

voltron30 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Moze li neko garantovati 100% da se nedaj Boze nece Hajrovic,Visca,Stevanovic na krilu ili u veznom Misimovic,Medunjanin,Pjanic povrijediti,pa koga onda zvati?.Ovako si barem u prijateljskoj probao igraca koji po potrebi moze uskociti 8-)
Kao što su isprobavani desni i lijevi bekovi, defanzivni vezni, napadači... :D Tako da kada nam se povrijedi jedini desni bek imamo Avdiju, a lijevog beka ionako nemamo, koji će nam, kad imamo veznjaka na tom jestu, defanzivnog veznog imamo u vidu jednog penzionera i jednog vječitog drugoligaša, a zbog napadača moramo pred svaku utakmicu da posjećujemo džamije, crkve, sinagoge i da se molimo, da im se šta ne desi jer nemamo nijednog više od ova dva.
Vezni red je nas najjaci dio tima,zato to moramo dodatno pojacati.Siguran sam ja da ce Pape isprobati i ostale igrace,fino je ovo pocetak kad malo prokontate sto ce protiv Argentine vjerovatno od novih biti Kvrzic,Hadzic,Susic i Kolasinac.Dakle to su 4 nova igraca koja je isprobao ;)
@Legendo
Nemoj tako,pa nije ni amidza biti lako :mrgreen: :mrgreen: .Tko zna mozda mali odigra protiv Argentine,pa ga kasnije prekomanduje Vladi ;)

www.valencia-balkan.net

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 19:41

pa ebemu majku, da mi je znati kako vaš mozak funkcioniše, samo to :roll:

svima nama je jasno da će Sušić dobiti poziv jer je Papetov bratić, ok .. međutim, ja taj poziv opravdavam jer držim da momak koji ima 21 godinu ima potencijala da napravi transfer u neku evropsku ligu, ok .. ovdje se isto tako sralo po Izetu, pa vidjeli smo kako završi

dalje, slažem se da nam ne trebaju igrači iz Hajduka, ali tu postoji jedna velika razlika .. Sušić je igrač koji ima potencijala, dok je Avdija igrač koji nema gdje dalje napredovati, koji je u repki samo zato jer nemamo bolje alternative za Mujdžu (mada je za mene Dilaver bolji)

još dalje, zašto pljujete momka koji nije ni dobio šansu? momak može biti budućnost repke, a ovdje već znaju da neće, e svaka vam čast vrli stručnjaci .. zbog takvih smo izgubili jednog Zlatana Ibrahimovića

vi ovdje pišete kao da će on odmah u početni sastav što je nonsense totalni .. momak će na klupu, a klupa nam je za qrac, tako da, može samo dobro nam doći, nikako odmoći

de malo razmišljajte optimistično, pa zar ne bi bilo dobro za par godina da imamo nešto ovako:

- lijeva ofanzivna strana (Lule, Sušić)
- desna ofanzivna strana (Hajrović, Stevanović, Višća, Sušić)
- ofanzivni vezni (Sušić, Husejinović, Mire po potrebi)

zašto morate biti takvi negativci???

na kraju, zašto spominjete Cocalića, Mahmutovića, itd, kada pričamo o Sušiću??? možete pričati zašto zove Šunjića, a ne Cocalića, npr?! isto tako se slažem da nam treba treći napadač, ja bih pozvao sigurno Muslimovića, a kao druga opcija Zec ili Mahmutović
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2013, 19:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Kako god taj Susic moze biti samo prinova nikako pojacanje. Nije bolji ni od Hajrovica, niti od Visce niti od Lulica, a ni Stevanovica zasto se onda zove? Sta ce igrati? Na centralnom/defanzivnom veznom nije bolji od Pjanica, Mede, Salihovica, Zahe. Nije kao Avdija da ima srece sto nema beka pa da se poziva, na svim pozicijama koje igra imamo vec kvalitetnije igrace.
To je to, dečko je jednim postom pobio sve koji su mislili opravdati ovaj poziv malom Sušiću ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 sep 2013, 19:42

Valjda ce normalan i trijezan trener mjenjati Hajrovica Stevanovicem, i Misimovica Pjanicem a nece imati svih tih navedenih 6 igraca u prvoj postavi :lol:.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Bing [Bot] i 6 gostiju.