Safet Sušić - Pape
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sve to stoji, ali Kvrzic i Susic ispred, vec koliko-toliko dokazanih, Mahmutovica, Cocalica, Husejinovica, Fajica... ? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Iskreno, ništa nije bolji od vašeg Bilbije. A Đuriću ne može kopačke očistit'. Govorim o trenutnom stanju, nemam pojma da li će napredovati, ali ovakav kakav je sada nije nikakvo pojačanje ni za premijerligaše u BiH, a kamoli reprezentaciju.High je napisao/la:Je li ko gledao tog Tina Ujevića? Kakav je mali?
Bogme, ako je tako, onda se sad komotno može reći da je Pape providan što se tiče ovog guranja ''svojih'' igrača. Ko nije dosad primijetio, primijetit će sad - ako zovne ovoga. Kako je krenulo, nećemo mi imati samo jednog Vršajevića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sušić je već postao maskota sa ovim izjavama ne zna se koja je gora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mali Susic nije napadac,vec veznjak ili bolje receno krilni vezista.Momak je veliki potencijal,koje gledao utakmicu Kupa iz prosle sezone protiv Lokomotive (uzvrat) mogao je da vidi o kakvom se talentu radi.Ne treba zaboraviti da je njemu tek 20 godinavoltron30 je napisao/la:Iskreno, ništa nije bolji od vašeg Bilbije. A Đuriću ne može kopačke očistit'. Govorim o trenutnom stanju, nemam pojma da li će napredovati, ali ovakav kakav je sada nije nikakvo pojačanje ni za premijerligaše u BiH, a kamoli reprezentaciju.High je napisao/la:Je li ko gledao tog Tina Ujevića? Kakav je mali?

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma pusti bolan, kome ti objašnjavaš .. bitno je da popljuju momka koji može biti budućnost repke, a da pri tome ne znaju ni koju poziciju igraAdi_Zepce je napisao/la:Mali Susic nije napadac,vec veznjak ili bolje receno krilni vezista.Momak je veliki potencijal,koje gledao utakmicu Kupa iz prosle sezone protiv Lokomotive (uzvrat) mogao je da vidi o kakvom se talentu radi.Ne treba zaboraviti da je njemu tek 20 godinavoltron30 je napisao/la:Iskreno, ništa nije bolji od vašeg Bilbije. A Đuriću ne može kopačke očistit'. Govorim o trenutnom stanju, nemam pojma da li će napredovati, ali ovakav kakav je sada nije nikakvo pojačanje ni za premijerligaše u BiH, a kamoli reprezentaciju.High je napisao/la:Je li ko gledao tog Tina Ujevića? Kakav je mali?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
Teplice vode na poluvremenu 0:2.... i naravno, Mahmutovic ponovo pogodio. Ali, yebiga, Hajduk ima talenta na klupi, nema mjesta za poziv

Fit Tony: I keep my friends close...
Ako je Tin Sušić budućnost naše repke,ili ako on može biti budućnost naše repke,ja ću prestati gledati repku.Ovo je smiješno,nikada nepotizma nije bilo prisutno u ovolikoj mjeri,ništa se ne zna,ništa se ne koriguje,sve je u rukama jednog čovjeka,koji se ponaša kao Bog,i svi isčekujemo njegove odluke,i svemu se možemo nadati,čak i stvarima koje nemaju veze sa zdravim mozgom,a pozivanje Tina Sušića je stvar koja nema veze sa zdravim mozgom.JTS je napisao/la:ma pusti bolan, kome ti objašnjavaš .. bitno je da popljuju momka koji može biti budućnost repke, a da pri tome ne znaju ni koju poziciju igraAdi_Zepce je napisao/la:Mali Susic nije napadac,vec veznjak ili bolje receno krilni vezista.Momak je veliki potencijal,koje gledao utakmicu Kupa iz prosle sezone protiv Lokomotive (uzvrat) mogao je da vidi o kakvom se talentu radi.Ne treba zaboraviti da je njemu tek 20 godinavoltron30 je napisao/la:
Iskreno, ništa nije bolji od vašeg Bilbije. A Đuriću ne može kopačke očistit'. Govorim o trenutnom stanju, nemam pojma da li će napredovati, ali ovakav kakav je sada nije nikakvo pojačanje ni za premijerligaše u BiH, a kamoli reprezentaciju.al' et', nije da nismo navikli
Pape fakat treba prestati davati izjave novinarima. Iz ovoga se samo da zakljuciti da ili nema zive veze kako se ophoditi sa grobaljima koji sebe nazivaju sportski novinari ili se realno moze sumnjati da je postao poltron visih sila koji guraju sumljive pojedince u reprezentaciju. Mislim veza izmedju Vrsajevica, ovog sad Tina i Susica je prakticno familijarno nepotisticka. Sva sreca za Susica pa ima vanserijsku generaciju fudbalera pa mozda i moze sebi priustiti ovakve zaj….cije.
Imaš pravo, do mene je. Valjda me povelo to da smo puni napadača, pa nam treba još jedan veznjak, jer smo jako deficitrani na toj poziciji, pogotovu ofanzivnog veznog. Sreća pa je Hajduk tu, naša baza kvalitetnih fudbalera.Adi_Zepce je napisao/la:Mali Susic nije napadac,vec veznjak ili bolje receno krilni vezista.Momak je veliki potencijal,koje gledao utakmicu Kupa iz prosle sezone protiv Lokomotive (uzvrat) mogao je da vidi o kakvom se talentu radi.Ne treba zaboraviti da je njemu tek 20 godinavoltron30 je napisao/la:Iskreno, ništa nije bolji od vašeg Bilbije. A Đuriću ne može kopačke očistit'. Govorim o trenutnom stanju, nemam pojma da li će napredovati, ali ovakav kakav je sada nije nikakvo pojačanje ni za premijerligaše u BiH, a kamoli reprezentaciju.High je napisao/la:Je li ko gledao tog Tina Ujevića? Kakav je mali?

To je dokaz da smo ozbiljna reprezentacija. Nema više 'cile-mile'. Kao Alex Ferguson, kome se ne sviđa, neka odleprša u skokovima.Metanor je napisao/la:sve je u rukama jednog čovjeka,koji se ponaša kao Bog,i svi isčekujemo njegove odluke,i svemu se možemo nadati,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko si put,onako iskreno gledao malog Susica?.Momak ima tehniku na kojoj mu vecina nasih veznjaka moze pozavidjeti plus uz to ima razornu ljevicu,a to nam je itekako potrebno.Momak igra na skoro svim pozicijama u veznom redu,a koliko takvih imamo u reprezentaciji??.
@JTS
Vidim i ja da je dzaba,ali etto
@JTS

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ovo je presmijesno.Momak igra u jednom propalom i prosjecnom klubu koji se u nasoj Premijer Ligi ne bi mogao boriti za vrh.Kvrzica vrijedi probati jer je godinama standardno dobar,ali Susic je propali talenat koji ni u Hajduku do ove sezone nije bio standardan.Safet ce izgleda krenuti stopama Vlade Jagodica i unistiti ovu reprezentaciju zbog privatnih interesa.
- tyler durden
- Kontakt:
Ma nije upitno jel mali talenat, nego zasto ce njega zvar pored ostalih koji su zasluzili poziv? jer TIno nije nicim zasluzio poziv.
Ja mislim da je malog pozvao jer je igrac koji moze igrati na svim pozicijama u veznom redu,a takvog nemamo.Moze igrati kao lijevo krilo,def.vezni,te blize golu,kao kreativac.Momku treba pruziti sansu i vidjeti kakav je 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nemoj tako Tin je nasa najveca nada za Brazil, samo je pitanje ko ce izletiti iz sastava da li Pjana ili Lula, dok Hajrovic ide na tribine u tom slucaju.Metanor je napisao/la:
Ako je Tin Sušić budućnost naše repke,ili ako on može biti budućnost naše repke,ja ću prestati gledati repku.Ovo je smiješno,nikada nepotizma nije bilo prisutno u ovolikoj mjeri,ništa se ne zna,ništa se ne koriguje,sve je u rukama jednog čovjeka,koji se ponaša kao Bog,i svi isčekujemo njegove odluke,i svemu se možemo nadati,čak i stvarima koje nemaju veze sa zdravim mozgom,a pozivanje Tina Sušića je stvar koja nema veze sa zdravim mozgom.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nije bitno jesu li oni gledali malog Sušića (a sigurno je da nisu), bitno je da su ponovo našli nešto da se mogu nakačiti selektoru na vrat. Ali neka, da se ubije ova monotonija do nastavka kvalifikacija.Adi_Zepce je napisao/la:Koliko si put,onako iskreno gledao malog Susica?.Momak ima tehniku na kojoj mu vecina nasih veznjaka moze pozavidjeti plus uz to ima razornu ljevicu,a to nam je itekako potrebno.Momak igra na skoro svim pozicijama u veznom redu,a koliko takvih imamo u reprezentaciji??.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tyler durden je napisao/la: TIno nije nicim zasluzio poziv.
Sin Seada Sušića šta ti nije jasno.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jesi ti gled'o Saida dok je igrao u Sarajevu? Čovjek onakav debel se igrao s odbranama premijerligaša, pretrčavao ih, driblao kako je htio. Pusti ti driblanje poluamatera i dijeljenje pasova, razornih ljevica koje su neodbranjive za golmane koji imaju platu 1000 maraka. Što se nije dokazao protiv onih Gruzijaca? Ljudi ih rastavili na proste faktore i poigravali se s njima k'o da su Barcelona. Jedno je biti talent, a sasvim drugo izbrušen igrač. Taj Tin po genima treba da je neki talent, ali on je svjetlosnim godinama daleko od reprezentacije. Manite lafine.Adi_Zepce je napisao/la:Koliko si put,onako iskreno gledao malog Susica?.Momak ima tehniku na kojoj mu vecina nasih veznjaka moze pozavidjeti plus uz to ima razornu ljevicu,a to nam je itekako potrebno.Momak igra na skoro svim pozicijama u veznom redu,a koliko takvih imamo u reprezentaciji??.
@JTS