Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 23 sep 2013, 16:09

maroonGiant je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakav Dilaver, pogledajte mu samo ocjene za nastupe :roll:

Austrijska liga nije nimalo jača od HNL-a.
Ali je Austria mnogo jaca od Hajduka( usotalom izbacili su Dinamo koji je prvak Hrvatske)... jel bolje zvat rezervu od 22 godine iz Austrije koja igra ligu prvaka, il' iz Hajduka od 27 godina koji je LP vidio samo na TV-u.
Ovo za tino susica i kvrzica presmijesno... hajd sto zove od brata igrace nego je poceo i familiju zvat'...bar 10 igraca je prije zasluzilo poziv od t.susica i kvrzica
Mislim da Dilaver nema ni nase papire, treba savez popricat sa momkom, da izvadi nase papire, jer sigurno je u ovom trenutnku najbolja zamjena za Mujdzu koji ne zaboravite ima 31 godinu, a povrijedi se svake druge hefte, nece on jos dugo, 2,3 godine i kapak, treba imat malog kao rezervu.
Sto se Kvrzica tice treba dobiti poziv jere se pokazao odlicno protiv bundesligasa, cak bi ga ja zvao protiv Liht. zasluzuje poziv da se pokaze, ako ga dobije protiv Argentine, sta ocekivati od njega da dribla Demichelisa :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 16:11

Amar Dzeko je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Nije Dilaver nista bolji od Avdije.
Mozda nije bolji ali je mladji i samim tim perspektivniji. Ukoliko se radi o 2 igraca priblizinih ili istih kvaliteta ja bi uvijek dao prednost mladjem.Jer mladji ima sanse da postane jos bolji,dok ovi stariji igraci do 27-28+ godina mogu samo stagnirati.Dok Dilaver sa svoje 22 godine moze napredovati.
Slazem se, ali to mozda poslije ovog ciklusa i SP-a. Trenutno mijenjati igrace koji su tu cijeli jedan ciklus ili dva je glupo.

A sto se tice Dilavera, on je rezerva u Austriji, barem sto se tice ovih utakmica u LP, a to ipak govori da on ne moze biti zamjena Mujdzi. I njegov klub, iako nastupa u LP nije nista posebno, jer je Dinamo realno bio puno bolja ekipa u onom dvomecu, a eto on ni tu nije standardan.

Mlad je, kao sto kazes, moze napredovati, ali trenutno sam misljenja da je Vrsajevic bolje rijesenje od njega.
Ustvari obojica su lose rijesenje. :mrgreen:
Ciklus ili dva na klupi.Tako da se nebi nista poremetilo.Necemo mjenjati nekog standardnog igraca iz prvih 11,pa da se nesto poremeti.Iako ne odskace od Avdije,ja bi mu dao prednost nad Avdijom upravo radi godina,a i klub mu je jaci od Avdijnog (liga je tu negdje bare bare),pa ko zna mozda momak u skorije vrijeme eksplodira.Nikad se ne zna.Svakako bi ga bilo dobro imati na vidiku.Barem dok ne dodje neko bolji na toj poziciji.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 16:12

Slazem se za Besica, kandidat za prvih 11 sasvim sigurno, ali i bez toga imali bi puno puno jacu klupu s njim. Medjutim, prvo on mora rijesiti probleme koje ima u glavi, ako ih vec nije rijesio.

Mujdza ima 29 a ne 31. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 16:14

Pape,jos jednom,ti si retardiran.

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 23 sep 2013, 16:14

Mozambik je napisao/la:
maroonGiant je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakav Dilaver, pogledajte mu samo ocjene za nastupe :roll:

Austrijska liga nije nimalo jača od HNL-a.
Ali je Austria mnogo jaca od Hajduka( usotalom izbacili su Dinamo koji je prvak Hrvatske)... jel bolje zvat rezervu od 22 godine iz Austrije koja igra ligu prvaka, il' iz Hajduka od 27 godina koji je LP vidio samo na TV-u.
Ovo za tino susica i kvrzica presmijesno... hajd sto zove od brata igrace nego je poceo i familiju zvat'...bar 10 igraca je prije zasluzilo poziv od t.susica i kvrzica
Mislim da Dilaver nema ni nase papire, treba savez popricat sa momkom, da izvadi nase papire, jer sigurno je u ovom trenutnku najbolja zamjena za Mujdzu koji ne zaboravite ima 31 godinu, a povrijedi se svake druge hefte, nece on jos dugo, 2,3 godine i kapak, treba imat malog kao rezervu.
Sto se Kvrzica tice treba dobiti poziv jere se pokazao odlicno protiv bundesligasa, cak bi ga ja zvao protiv Liht. zasluzuje poziv da se pokaze, ako ga dobije protiv Argentine, sta ocekivati od njega da dribla Demichelisa :D
Lik igrao za mlađe kategorije Austrije, znači treba njegova volja, pa da se sredi papirologija, pa tek onda poziv, a čisto sumnjam da se s njim razgovaralo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2013, 16:16

Bešić je davno trebao dobiti poziv.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 16:17

Amar Dzeko je napisao/la:Slazem se za Besica, kandidat za prvih 11 sasvim sigurno, ali i bez toga imali bi puno puno jacu klupu s njim. Medjutim, prvo on mora rijesiti probleme koje ima u glavi, ako ih vec nije rijesio.

Meni je ta priča sa njegovim problemima u glavi malo izlizana.
Mislim da i drugi igrači imaju svoje neke ispade pa ih selektor nije prekrižio, a da ne govorim o selektorovim "problemima u glavi".

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 16:17

stokton je napisao/la:Svi govorite da nemamo zamjenu za Mujidžu, a niko ne spominje Bešića koji je donedavno bio najveći naš talenat i najbolji igrač mlade repke. A Safet ga je iz samo njemu poznatih razloga odpisao.
Može igrati vrlo dobro zadnjeg veznog i desnog beka ti. dvije pozicije gdje smo najtanji.
Lafe prvo vidi koju poziciju igra Mujdza,pa onda pogledaj koju poziciju igra Besic.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Rios

Post Postao/la Rios » 23 sep 2013, 16:18

Avdija blizu udarne postave?? Cega bolan Pape? Mozda da bude udarnik u rudniku Kreka jedino..
Tino Susic..Sta je taj momak toliko pokazao da zasluzuje poziv u repku? Evo gledam na off. stranici Hajduka u 30 nastupa zabio 4 gola,cak i ne pise da ima nase drzavljanstvo uopste,nego samo belgijsko i hrvatsko..Jos uz to vezni igrac gdje smo vec dobrano popunjeni i gdje nema sanse da izbori prvu postavu...Da je napadac pa inekako..
Taj neki Krvzic..Da je kapacitet bio bi vec odavno na spisku Stimca..
Pape pocinje opasno da nervira ljude svojim razmisljanjima i izjavama.. :|
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 23 sep 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 sep 2013, 16:19

Amar Dzeko je napisao/la:Slazem se za Besica, kandidat za prvih 11 sasvim sigurno, ali i bez toga imali bi puno puno jacu klupu s njim. Medjutim, prvo on mora rijesiti probleme koje ima u glavi, ako ih vec nije rijesio.

Ima 29 al ostaje da ce igrat jos 3 godine najvise, zbog sklonosti ka povredama, a i ko zna kako ce se razvijat Dilaver, ili iskoci neki drugi bek, i Vranjes se pokazao dobro na beku, i Bicakcic, dolaskom Hajrovica ne treba nam vise desni bek koji moze i mora špartat cjelu utakmicu gore dole, za Besica se apsolutno slazem, kapacitet za prvih 11, mora poradit na psihi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 sep 2013, 16:22

sta je sa onog lika iz Tromsa, Adnan Causevic cini mi se tako nesto. Jel ima nas pasos , igra desnog beka i dole nazad. Sad sam ga gledao protiv Totenhema, jbg bolji je od Avdije a nije ni star. :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 16:24

TMovac je napisao/la:
stokton je napisao/la:Svi govorite da nemamo zamjenu za Mujidžu, a niko ne spominje Bešića koji je donedavno bio najveći naš talenat i najbolji igrač mlade repke. A Safet ga je iz samo njemu poznatih razloga odpisao.
Može igrati vrlo dobro zadnjeg veznog i desnog beka ti. dvije pozicije gdje smo najtanji.
Lafe prvo vidi koju poziciju igra Mujdza,pa onda pogledaj koju poziciju igra Besic.
Napiso sam da može igrati desnog beka i zadnjeg veznog, ako si ga ikad gledo negdje osim u repki trebao bi to znat.
Čak se sjećam da je i u repki igrao desnog beka jednu tekmu.
Ne kontam šta je nejasno. Momak je veliki talenat i šteta bi bila da se odreknemo njegovih usluga zato što nema pravog menadžera iza sebe koji će ga gurat u repku poput Avdije, Hadžića ili Tina.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 sep 2013, 16:24

Treba neko od ovih novinara upitati Safeta sta je problem u vezi Besica.? Ne moze biti da igraju polovnjaci u prvih 11 na poziciji, dje imamo mladog i perspektivnog igraca, koji se uostalom protiv Meksika u pravom svijetlu pokazao sa puno samopouzdanja, ali nedugo nakon toga podpuno nestao. Takve stvari se trebaju razjasniti, ja prvi zelim da znam sta je problem u vezi Besica i zasto on nije dio reprezentacije, ne U21, nego A-tima, dje kvalitetom pripada.

A vjerujem da ni Papetoljubcima nije lahko neke stvari u vezi Papeta opravdati :lol:.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 16:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je sa onog lika iz Tromsa, Adnan Causevic cini mi se tako nesto. Jel ima nas pasos , igra desnog beka i dole nazad. Sad sam ga gledao protiv Totenhema, jbg bolji je od Avdije a nije ni star. :D
On je vise stoper nego desni bek,nema nase drzavljanstvo,a i realno ne vjerujem da je neki kvalitet,ali kada nebi zvali Avdiju,a njega zvali,bilo bi lijepo i ja bi to potpisao,ali jbga momak igra u slabijoj evropskoj ligi,dok je Avdija prvotimac Hajduka,sto ga samim tim stavlja na spisak,i medju kandidate za Zlatnu Loptu.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 23 sep 2013, 16:27

DonCorleone je napisao/la:Treba neko od ovih novinara upitati Safeta sta je problem u vezi Besica.? Ne moze biti da igraju polovnjaci u prvih 11 na poziciji, dje imamo mladog i perspektivnog igraca, koji se uostalom protiv Meksika u pravom svijetlu pokazao sa puno samopouzdanja, ali nedugo nakon toga podpuno nestao. Takve stvari se trebaju razjasniti, ja prvi zelim da znam sta je problem u vezi Besica i zasto on nije dio reprezentacije, ne U21, nego A-tima, dje kvalitetom pripada.

A vjerujem da ni Papetoljubcima nije lahko neke stvari u vezi Papeta opravdati :lol:.
Susic super radi svoj posao, govorite kako treba zvati Besica, a niste upuceni u cijelu situaciju, kakav je karakter Besic da ga je trener hamburga davio na treningu, a Jagodic sad izbjegava zvati zato sto mu je pravio probleme.

i onda se ovdje raja nadju sto nezove ovoga sto nezove onoga, a niko nista nezna pozadinu stvari.

niko od nas ne simpatise Vrsajevica, a de mi onda recite koga bi to pape stavio na Mujdzino mjesto ako ne vrsajevica, dajte nekog boljeg ako imate.
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 23 sep 2013, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 23 sep 2013, 16:27

atko je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:

Lik igrao za mlađe kategorije Austrije, znači treba njegova volja, pa da se sredi papirologija, pa tek onda poziv, a čisto sumnjam da se s njim razgovaralo.
Sigurno ne ocekujes da sam poprica sa sobom il se pozove, jedino ako ce na psihijatriju poslije toga :mrgreen: realno igra na poziciji koja nam najvise treba, pogotovo sto se Mujdza svake druge sedmice povrijedi, nasi da su pametni da ga pozovu odmah probaju u prijateljskoj al jok nasi ce ga nazvati tek ako pocne bas dobro igrati i zaigra za Austriju onda ce biti izdajnik i sl. do tad ce Susic da pozove jos kojeg "Susica" ako ima il kakvog talenta iz 2 turske il ruske lige...

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 23 sep 2013, 16:28

Neutral je napisao/la:Bešić je davno trebao dobiti poziv.

Bešić je davno i dobio poziv, pozivan je kad nije bio ni na mapi u HSV-u. Pape ga je kao potencijal gurnuo u prvu ekipu protiv Meksika, pa je igrao i u kvalifikacijama ali je momak ponašanjem sam sebe odstranio iz ekipe. Zaboravljate da je za ekipu jako bitno imati i ljudske kvalitete pored igračkih.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 sep 2013, 16:30

Ja ne znam gledate li vi Hajduk ili onako pričate. TIno je izuzetan kapacitet i odličan igrač. Druga je stvar sad Papetove izjave koje su niđe veze. Po meni Tino, Šćuk, Milan, Hadžić (iz Španije), DIlaver i Arslanagić moraju biti provjereni ili dovedeni u repku zavisno šta kako jer su mladi i usput trenutno u rangu ovih starijih što ih nabrajate. Bešič isto teba riješiti probleme, a Huseinović I COcalić zaslužuju priliku ali neću toliko napadati Papeta ako ih ne zovne. Coca recimo zaslužuje priliku jer nemamo takvog igrača koji može igrati više pozicija a trenutno u repci ima lošijih od njega (Pandža bez kluba npr) dok je Said atipičan igrač kakvog nemamo u repci ez obzira što nije standardan.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 16:30

DonCorleone je napisao/la:Treba neko od ovih novinara upitati Safeta sta je problem u vezi Besica.? Ne moze biti da igraju polovnjaci u prvih 11 na poziciji, dje imamo mladog i perspektivnog igraca, koji se uostalom protiv Meksika u pravom svijetlu pokazao sa puno samopouzdanja, ali nedugo nakon toga podpuno nestao. Takve stvari se trebaju razjasniti, ja prvi zelim da znam sta je problem u vezi Besica i zasto on nije dio reprezentacije, ne U21, nego A-tima, dje kvalitetom pripada.

problem je što mu nijedan novinar neće postaviti to pitanje i milion drugih jer Pape ne prihvata kritiku.

Ja mislim da smo mi jedina zemlja gdje ni jedan novinar ne smije uputit pitanje koje ne odgovara selektoru a kamoli uputit kritiku.
Naše novinarstvo je dno dna, samo uvlakači dobro prolaze izgleda.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 16:34

obagol je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Bešić je davno trebao dobiti poziv.

Bešić je davno i dobio poziv, pozivan je kad nije bio ni na mapi u HSV-u. Pape ga je kao potencijal gurnuo u prvu ekipu protiv Meksika, pa je igrao i u kvalifikacijama ali je momak ponašanjem sam sebe odstranio iz ekipe. Zaboravljate da je za ekipu jako bitno imati i ljudske kvalitete pored igračkih.
Pa to želimo da saznamo kojim ponašanjem, nek pape da izjavu zašto ga je otpisao, a ne ovako rekla kazala.
I mali je apsolutno u pravu što je izbjegavao poziv mlade, jer je on mladu davno prekuco htijeli to neki priznat ili ne.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.