Safet Sušić - Pape

TMovac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2013, 14:26

Elegant je napisao/la:Slovacima su ove kvalfikacije zavrsene, pa sad ne znam da li je za ocekivat da igraju borbeno kao protiv nas.
Jesu zavrsene sto se tice odlaska na SP,ali mislim da ce ici da osvoje sto vise bodova u ove 2 preostale utakmice.Ne zato da bi nama nesto pomogli,nego da pomognu sebi.Svi znamo da se sesiri za kvalifikacije formiraju na osnovu rankinga.Tako da bi losim rezultatima u zadnje 2 tekme dodatno pali na rankingu i time sebi dodatno zakomplicirali i otezali put da se nadju na EP u Francuskoj,dok bi sa 2 pobjede mogli mislim fino skociti na rankingu i koliko toliko sebi olaksati put do EURA
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 sep 2013, 04:07

emir79 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:G O S P O D I N :!:
Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.

Zao mi te je ako ti je ovo gospodin.
Ja bih prije rekao da ti imas problema sa kontanjem. Sto rekao poznati Cutuk "Bem ti kontanje"

Ne treba Susicu niko, da bi ga nadopunjavao, nego je to stvar karaktera i odgoja, kao i amaterizma zalizanog misa, koji uskace i upada u rijeci Safeta, te ne dozvoljava mu da uopste zavrsi nesto.

Druga stvar, malo nam se Teftedarijica ukakio, nakon sto je prvi zasrao sa informacijom, da Dzeko nije htio da dodje na okupljanje zbog Hajrovica, pa se izvukao iz rupice kao mis klasuras, da bi izgladio stvari, jer je Hayat TV bila preplavljena mail-ovima BH navijaca koji su reagovali na sranja od Teftedarijice.

A sto se gospodina tice, za tebe je sigurno veliki gospodin, jer nisi ni svijestan koliko si opterecen djelom Susica i ljigavim komentarima koje ostavljas o njemu.
Mozda i imam problem sa kontanjem kad su u pitanju bica poput tebe, na koji nacin opstaju, i kako to da ih nisu vec zatvorili u rezervat'.

Vjerovatno si ti fun tih hayat emisija kad vec znas dosta toga o nekakvom Teftedariji...jedini zakljucak je da si u bosanskoj izolaciji koja ti namece da ti teftedarija bude idol, a Susic kojemu je 1. palatalizacija nepoznat pojam Bozanstvo.

Udahni dobro kad prdne kvazi trener, mozda dobijes inspiraciju da napises nesto pametno.

:mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2013, 08:43

A ti udahni dobro kad sredinom juna čuješ himnu Bosne i Hercegovine u sred Brazila i kad vidiš selektora u krupnom kadru sa rukom na grudima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 sep 2013, 10:50

Virtu4l je napisao/la:A ti udahni dobro kad sredinom juna čuješ himnu Bosne i Hercegovine u sred Brazila i kad vidiš selektora u krupnom kadru sa rukom na grudima...
8-) 8-) 8-) 8-)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 sep 2013, 12:54

Uspjeh im je trn u oku.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2013, 13:01

Zamjeram i ja Papetu stosta toga, (ne)pozivanja nekih igraca, neke njegove takticke zamisli koje ne funkcionisu...

Ali fakt je prvi smo, plasiracemo se na SP i to je Papetova zasluga, ako su porazi njegova krivica onda su i pobjede njegova zasluga, tako da mu se nema sta puno toga prigovarati i traziti dlaku u jajetu. Primarni cilj je bilo plasirati se SP, na bilo koji nacin, sad kad se plasiramo, nekima ne pase sto smo izgubili od Slovaka u Zenici, sto je u Slovakcoj isto to bilo knap, itd itd.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 23 sep 2013, 15:06

eno Pape izjavio za "strane medije" da su u prijateljskoj protiv Argentine vrata širom otvorena njegovom Tino-Svenu i Kvržiću iz Rijeke,,

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 sep 2013, 15:08

Prije par dana sam rekao da ce se to desiti, a said nema mjesta u repki :oops:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 sep 2013, 15:10

FCS je napisao/la:Prije par dana sam rekao da ce se to desiti, a said nema mjesta u repki :oops:
od susica ne ocekujem nista i ne mislim da ce se zadrzat na spisku ali od Kvrzica mislim da ima sta ponudit najbolji BH igrac u HNL-u po prikazanom.Said do sad nista nije pokazao da bi ga se zvalo realno

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 15:13

Izjavio je i ovo: "Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave."

mrak na oci :(

Al yebiga alternativu za Mujdzu osim Avdije ni nemamo.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 23 sep 2013, 15:15

Amar Dzeko je napisao/la:Izjavio je i ovo: "Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave."

mrak na oci :(

Al yebiga alternativu za Mujdzu osim Avdije ni nemamo.

ma izjavio je i da imamo baraž kao utjehu ako ne prođemo direkt :? :shock:

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 23 sep 2013, 15:17

hroni je napisao/la:eno Pape izjavio za "strane medije" da su u prijateljskoj protiv Argentine vrata širom otvorena njegovom Tino-Svenu i Kvržiću iz Rijeke,,

Sramota !

Novinar ga pita za mahmutovića i još onog jedno što ih ne pozove, on odgovara : Ne zovem igrače koji igraju u slabim ligama, ovako nešto je izjavio pa je*o te hnl i tino rođak i kvržić i svršajević!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 sep 2013, 15:18

SVE JASNO

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 sep 2013, 15:19

a sta zelite da kaze? Dok nenabavimo desnog beka jer ga proizvest ne znamo zvace Avdiju.Sta treba rec dovescu vam zabaletu ,Ivanovica,srnu?

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 23 sep 2013, 15:19

THC je napisao/la:
hroni je napisao/la:eno Pape izjavio za "strane medije" da su u prijateljskoj protiv Argentine vrata širom otvorena njegovom Tino-Svenu i Kvržiću iz Rijeke,,

Sramota !

Novinar ga pita za mahmutovića i još onog jedno što ih ne pozove, on odgovara : Ne zovem igrače koji igraju u slabim ligama, ovako nešto je izjavio pa je*o te hnl i tino rođak i kvržić i svršajević!
haj šta reci?,,valja se posvađat sa pola foruma jbg.....vidjećemo šta će bit

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 sep 2013, 15:22

Ovoliko gluposti nije navaljao ni onaj trener leotara ko pape, jednostavno sam totalno razocaran u njega

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 23 sep 2013, 15:24

Safete u slučaju nedo Bog bilo kakvog kiksa, vrata su ti širokom otvorena!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 sep 2013, 15:26

Nista drugo nismo mogli ni ocekivat od Susica..sramota!!

Ima boljih igraca koji zasluzuju priliku, ali tu je familija koja se mora zbrinut preko ledja repke, fuj!

Seoska lola na celu repke koja hinjavo radi samo za sebe, i koristi igracki kadar i potencijal repke za svoj interes.

I nedavno je u emisiji izjavio da su ga zvali i prije u repku ali nije htio dok nije ojacala, i javno je priznao da gradi karijeru.

Ako vec gradi svoju karijeru ne mora i familiju gurat.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 15:27

neka pozove Tina-Sven Sušića, opravdavam taj potez .. u avionu za St.Louis očekujem i Sea jer mu ne treba sportsko državljanstvo za prijateljski meč, kao ni Solomonu protiv SAD-a :D

za Kvržića nemam šta reći, niti smrdi niti miriše .. totalno mi je svejedno iskren da budem :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 sep 2013, 15:27

Nisam znao da je Hrvatska liga toliko jaka. Hajde, vjerovat cu Susicu na rijec.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: mercurial i 4 gosta.