FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 23 sep 2013, 14:51

Jutros sam se zapitao na temi Jedinstva, a sada moram i ovdje.

Ljudi, a posebno moji tuzlaci, kolika je to potreba pa da o svim ovim stvarima raspravljate na ebenom otvorenom forumu.
Recite mi molim vas, kolika to potreba mora da bude da svaku božiju sitnicu otkrivate???

Hoće li mi tko to objasniti, molim vas? Da li itko razmišlja o posljedicama?
tuzlanska Sloboda

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 14:55

kakve posljedice? pa Čejvanović je rekao da im je rečeno da puste Jedinstvu i Iskri .. pa za Budućnost je rekao da je namještena, što je istina jer sam ja debil otišao da gledam tekmu za koju sam znao da je namještena i da ćemo izgubiti, ali eto, otišao sam da gledam klub koji volim .. šta je ljubav ako to nije? :lol:

u ovoj našoj ligi se bolan ništa ne može ili neće dokazati, samo zato što svi klubovi imaju prljavštine ispod tepiha, ako to krene da se iznosi, ode PL u qrac krasni

i sad što se piše da će nam možda pazi, 'kupiti' tri bobe protiv Podrgmeča, pa neka se piše .. ko će šta dokazat'? nisu mogli ili htjeli dokazati presmješno namještenu tekmu protiv Budućnosti, a da nešto drugo dokažu :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 23 sep 2013, 15:06

Zbog par momaka na ovom forumu :

Uprava Jedinstva nije bila na čelu kad je jedan čovjek dogovorio s Slobodom za Gračanicu.
Isti taj čovjek je sredio Podgrmeču tri boda kad smo gostovali.
E sad nek isti taj čovjek sredi vama tu svoju obećanu riječ, jer od pogrešnih ljudi ste tražili 3 boda u Bihaću.

Izvinjavam se forumašima koje ovo ne zanima, ali vidim na više tema kako par Fukara udara po Jedinstvu, a nisu baš upućeni u sva dešavanja.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2013, 17:07

zlajci je napisao/la:Jutros sam se zapitao na temi Jedinstva, a sada moram i ovdje.

Ljudi, a posebno moji tuzlaci, kolika je to potreba pa da o svim ovim stvarima raspravljate na ebenom otvorenom forumu.
Recite mi molim vas, kolika to potreba mora da bude da svaku božiju sitnicu otkrivate???

Hoće li mi tko to objasniti, molim vas? Da li itko razmišlja o posljedicama?
Zlajci ne moze se ovdje razmisljati o posljedicama. Ovo su vec posljedice. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 sep 2013, 20:22

http://www.youtube.com/watch?v=L7NTAeNV1dA
Kakva kontra, akcija i golčina Miće.
JEDAN JE SALE VILENJAK!
075

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 23 sep 2013, 20:33

Sto se tice dresa,nabavio sam ga sebi sa imenom i brojem.Hvala bogu i to jednom dozivio :D.....vidi se odma razlika izmedju dresa sa pijace i ovog originalnog :D
Bas lijep osjecaj drzati dres u rukama a pogotov ga obuci na sebi.Neopisljivo =)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 sep 2013, 20:47

TzBulevar87 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=L7NTAeNV1dA
JEDAN JE SALE VILENJAK!
naša odbrana smiješna kod prvog gola, čovjek sa zemlje na 4-5 metara sam i zakuca loptu u go

drugi je mini majstorija Selamovića, od prijema preko tehnike šuta :o
Undici stelle - ACM 1899

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 sep 2013, 21:38

svaka čast predsjedniku za premije, a što se tiče Gabele i premija, ne može on obećati premija koliko Smajil taktikom može razjebati :lol:
Husić nagradio prvotimce nakon pobjede nad Bratstvom, najavljuje premije za uspjeh u Gabeli!

Predsjednik našeg kluba Azmir Husić finansijski je nagradio prvotimce nakon subotnje pobjede nad Bratstvom.

slika

Husić je prvotimcima obećao da će im za svaki gol koji postignu Gračanlijama dati da podijele 2.000 KM. Pred kraj utakmice Crveno - crnima se smiješila pobjeda od 1:0, ali u sudijskoj nadoknadi Selamović je eurogolom našem timu donio ubjedljiviji trijumf, ali i izdašniju nagradu u svlačionicu.

"Da su kojim slučajem postigli pet golova, nagrada bi bila veća, ali najvažnije je da smo pobijedili do tada prvoplasiranu ekipu lige", objašnjava Husić koji u slučaju uspjeha našeg tima u Gabeli prvotimcima obećava nove premije:

"Ne želim govoriti o tačnom iznosu novca, ali ukoliko naši fudbaleri pobijede GOŠK - a obećavam da će biti prezadovoljni premijom koju im planiram dati!".
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 23 sep 2013, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.

NON MOLLARE MAI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2013, 21:39

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Sto se tice dresa,nabavio sam ga sebi sa imenom i brojem.Hvala bogu i to jednom dozivio :D.....vidi se odma razlika izmedju dresa sa pijace i ovog originalnog :D
Bas lijep osjecaj drzati dres u rukama a pogotov ga obuci na sebi.Neopisljivo =)
i ja sam sebi na poluvremenu tekme uzeo dres...znaci..odlican....vrijedi svake marke ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 sep 2013, 21:47

baltazar1 je napisao/la:
JEDAN JE SALE VILENJAK!
naša odbrana smiješna kod prvog gola, čovjek sa zemlje na 4-5 metara sam i zakuca loptu u go

I ja sam se iznenadio kako je Sale ostao sam ko prvog gola. :)
Nego, vidjostel vi dva strašna sprinta i prodora Jaganca!? Lik je u cca 10 min. provedenih na terenu imao dva prodora po strani kakva neki krilni igrači(starteri) nemaju za čitavu sezonu u ovoj ligi. Ovaj drugi kod gola i onaj prvi nakon kojeg je Šušu ostavio za jedno 2 koraka + što je bio 2 koraka iza Šuše na početku sprinta.. Šuša pametno napravi faul i zaradi žuti karton.

Vjerovatno najbrži igrač u ovoj ligi, poznato je da su ga mnogi zvali i nagovarali da se bavi atletikom. 8-)
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 sep 2013, 22:10

JTS je napisao/la:svaka čast predsjedniku za premije, a što se tiče Gabele i premija, ne može on obećati premija koliko Smajil taktikom može razjebati :lol:
Husić nagradio prvotimce nakon pobjede nad Bratstvom, najavljuje premije za uspjeh u Gabeli!

Predsjednik našeg kluba Azmir Husić finansijski je nagradio prvotimce nakon subotnje pobjede nad Bratstvom.

slika

Husić je prvotimcima obećao da će im za svaki gol koji postignu Gračanlijama dati da podijele 2.000 KM. Pred kraj utakmice Crveno - crnima se smiješila pobjeda od 1:0, ali u sudijskoj nadoknadi Selamović je eurogolom našem timu donio ubjedljiviji trijumf, ali i izdašniju nagradu u svlačionicu.

"Da su kojim slučajem postigli pet golova, nagrada bi bila veća, ali najvažnije je da smo pobijedili do tada prvoplasiranu ekipu lige", objašnjava Husić koji u slučaju uspjeha našeg tima u Gabeli prvotimcima obećava nove premije:

"Ne želim govoriti o tačnom iznosu novca, ali ukoliko naši fudbaleri pobijede GOŠK - a obećavam da će biti prezadovoljni premijom koju im planiram dati!".
Jbt, pa prvo premije za ulazak u PL (100.000 KM). Protiv Bratstva 2.000 po golu, protiv GOŠK-a još jače izgleda.
Wtf lik ni sam nema pojma kolko ima keša 8-)
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2013, 22:28

TzBulevar87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:svaka čast predsjedniku za premije, a što se tiče Gabele i premija, ne može on obećati premija koliko Smajil taktikom može razjebati :lol:

slika

Jbt, pa prvo premije za ulazak u PL (100.000 KM). Protiv Bratstva 2.000 po golu, protiv GOŠK-a još jače izgleda.
Wtf lik ni sam nema pojma kolko ima keša 8-)
zna on brate u pfening kolko kesha ima..nista se ti ne sikiraj..nego zna kakvu ekipu i strucnjaka imamo pa moze hladno da se nasmije jer od ove premije za PL a najvjerovatnije i ove za gabelu nema nista..tako da ih je hladno i sa 2 miliona mogao premirat AKO UDZU :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 23 sep 2013, 22:43

TzBulevar87 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:
JEDAN JE SALE VILENJAK!

I ja sam se iznenadio kako je Sale ostao sam ko prvog gola. :)
Nego, vidjostel vi dva strašna sprinta i prodora Jaganca!? Lik je u cca 10 min. provedenih na terenu imao dva prodora po strani kakva neki krilni igrači(starteri) nemaju za čitavu sezonu u ovoj ligi. Ovaj drugi kod gola i onaj prvi nakon kojeg je Šušu ostavio za jedno 2 koraka + što je bio 2 koraka iza Šuše na početku sprinta.. Šuša pametno napravi faul i zaradi žuti karton.

Vjerovatno najbrži igrač u ovoj ligi, poznato je da su ga mnogi zvali i nagovarali da se bavi atletikom. 8-)
On i jeste se bavio atletikom u srednjoj skoli, uporedo sa fudbalom.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 23 sep 2013, 22:56

staragarda je napisao/la:
GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Sto se tice dresa,nabavio sam ga sebi sa imenom i brojem.Hvala bogu i to jednom dozivio :D.....vidi se odma razlika izmedju dresa sa pijace i ovog originalnog :D
i ja sam sebi na poluvremenu tekme uzeo dres...znaci..odlican....vrijedi svake marke ;)
Aha upravu si.Vrijedi svake marke...jos bolje bih bilo da se otvori taj fan shop...ali covjek je reko da se radi na tome,taj covjek sto prodaje dresove na stadionu,mislim ikina se zove,tako nesto.
To bih bilo dobro za kluba...svaka marka je vazna za klub,ali korak po korak.Napreduje se haman. :)

Evo dresa.

slika

slika

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 sep 2013, 10:28

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Aha upravu si.Vrijedi svake marke...jos bolje bih bilo da se otvori taj fan shop...ali covjek je reko da se radi na tome,taj covjek sto prodaje dresove na stadionu,mislim ikina se zove,tako nesto.
To bih bilo dobro za kluba...svaka marka je vazna za klub,ali korak po korak.Napreduje se haman. :)

Evo dresa.

slika

slika
Odlicno uradjen dres.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 sep 2013, 11:11

Uručene Zahvalnice
http://crveno-crni.ba/v3/images/Udruzen ... lnica1.jpg
UG Prijatelji FK Sloboda je krajem proteklog tjedna uručilo zahvalnice osobama i kolektivu za doprinos razvoja ciljeva Udruženja i jačanje kapaciteta FK Sloboda! Podsječamo, predsjednik Ljekarske komore TK, doc.dr.sci Haris Huseinagić je doprinjeo kolektivnoj kupovini 20 sezonskih ulaznica za utakmice FK Sloboda.

Također, velika zahvala ide Klinici za radilogiju i nuklearnu medicinu UKC Tuzla čijih je 50-tak uposlenika pristupilo UG Prijatelji FK Sloboda.
http://crveno-crni.ba/v3/images/Udruzen ... lnica3.jpg

http://crveno-crni.ba/v3/images/Udruzen ... lnica2.jpg

http://crveno-crni.ba/v3/57-urucene-zahvalnice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 sep 2013, 18:31

za njih ne znam,ali loptu bi u ustima "unio" u go :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 sep 2013, 20:02

Gorki je napisao/la:
za njih ne znam,ali loptu bi u ustima "unio" u go :mrgreen:
Tačno, nekad se zapitam.. Ja kad bih ušao ''pojeo bih se'' za te minute u igri provedene, i borio za svaku loptu maximum.. a ne znam kako nekad glume manekene za 90minuta :cry:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 sep 2013, 20:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Tačno, nekad se zapitam.. Ja kad bih ušao ''pojeo bih se'' za te minute u igri provedene, i borio za svaku loptu maximum.. a ne znam kako nekad glume manekene za 90minuta :cry:
Pa i ja bih glumio manekena da igram djabalame, a ima jos nesto djaba i novac ako igrac ne zna, valjda znas o cemu pricam, npr evo ja da izadjem na teren a nisam spreman slobodno mogu zaboravit na premiju :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 sep 2013, 00:33

Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda :lol:

slika

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.