FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 23 sep 2013, 14:16

Kvesa danas na treningu konačno jedna dobra vijest.
DRUG NEBI TI PUNCA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 sep 2013, 14:16

elvis mešić - pa škaljić je za njih igrač s referencama
Mesic je bio odlican stoper, imao je pas glavom kakav niko poslije njega nije, ovi svi u bunar glavom, a ovaj otvarao napade, glupo usporedjivati Mesu koji je bio najbolji igrac kada se osvojila titula i Skaljica koji je odigrao par tekmi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 sep 2013, 14:17

ChWilla je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:joj opet ista prica itd. Nije problem ne osvojiti jednom ni titulu nea veze ba ali da to ima nekog smisla, da vidimo da ima nekog pomaka u cijelom klubu a ne da imamo krah veci nego sto je to bio slucaj 2009 god. kad je tek Amar dosao. Ja samo jedno kazem i to je 100 % da je neki drugi klub bio u nasoj kozi za ovih 4-5 sezona dabi to iskoristili tako da im sada ne bi mogli parirati a drugo je sto smo mi bili nesposobni svo ovo vrijeme i cak nazadovali pa nam se danas desava ovo, tuzan sam, iznerviran do bola ali bas, i sve one koje poznajem a ginu ljudi za ovaj klub, jer duboko znam u sebi da je klub kriv za ovu situaciju u kojoj smo danas a da se radilo samo normalno za sve ove godine a da ne govorim da se kojim slucajem malo vise ukljucila uprava kluba u obavljanju svojih zadataka i pronalazaka sponzora itd... danas bi na nesto licili, ali sta bi bilo kad bi bilo zato sad puša ko kuca i moli DRAGOG ALLAHA da Jamak proradi :oops:
govoriti da je tako nešto 100% u ovoj državi je smiješno. k'o negdje drugo su u međuvremenu sjedili u klubovima pravi biznismeni i tajkuni pa se to može tvrditi. sarajevo sad pravi neke pomake ali i to je još neizvjesno i ako bude - tek od ove sezone ili sljedeće.
U pravu si sto psoto i za post prije ovog i za ovo samo što bi ja rekao umjesto @qwertz-a da je moglo bolje od ovog što smo dobili sa tim uspjesima ali nažalost ni mi nismo imali ljude koji znaju kao što nemaju ni ostali. Mi smo još i dobro izvukli kako bi to drugi uradili bar poznavajući sadašnje ljude u klubovima u BiH. Najviše sam alergičan kad se upoređuju bivši i sadašnji igrači. Toliko stvari tu utiče na poređenje da je to besmisleno raditi. Najgore od svega što mi nismo upućeno u cijelu situaciju i onda dajemo komentare na osnovu onoga što znamo a možda bi svi promijenili mišljenje da znamo kompletnu priču.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 23 sep 2013, 14:17

Fakat ne provociram uopce, kao da nesto imam od toga nide veze. Ti se sad ufati toga sto sam ja pogrijesio da li je Buki u klubu ili nije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2013, 14:20

England je napisao/la:
Mesic je bio odlican stoper, imao je pas glavom kakav niko poslije njega nije, ovi svi u bunar glavom, a ovaj otvarao napade, glupo usporedjivati Mesu koji je bio najbolji igrac kada se osvojila titula i Skaljica koji je odigrao par tekmi.
baš najbolji? :mrgreen:

gdje je sad kad je tako dobar? u krajini iz cazina. a škaljić se možda i jedini u ovoj ekipi može pohvaliti minutažom u nekom "normalnom" evropskom timu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 sep 2013, 14:21

TvBHT je napisao/la:Fakat ne provociram uopce, kao da nesto imam od toga nide veze. Ti se sad ufati toga sto sam ja pogrijesio da li je Buki u klubu ili nije.
Ma ti blage nemas i niko te i ne shvata ozbiljno.. Samo si malo dosadan ali ti to nikako da shvatis.. Mozda nisi primjetio ali ima jos dosta ljudi koji kritikuju ali s kojima svi normalno razgovaraju.. Samo su tvoji postovi puni mrznje i provociranja prvensveno prema Amaru Osimu.. Ti si obicna ljudska bizuterija koja najvjerovatnije i nije navijac Zelje vec neka hinjara ko zna odakle..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 23 sep 2013, 14:23, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 23 sep 2013, 14:22

Sve ovo bi se moglo okrenuti u našu korist kad bi doveli jednog stopera i napadača sa ovom ekipom teško.Samo ne znam koga sad dovesti ima li uopšte slobodnih igrača.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 sep 2013, 14:29

kvesa pocinje sa treninzima :!:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2013, 14:30

zaboljisportuBiH je napisao/la:
U pravu si sto psoto i za post prije ovog i za ovo samo što bi ja rekao umjesto @qwertz-a da je moglo bolje od ovog što smo dobili sa tim uspjesima ali nažalost ni mi nismo imali ljude koji znaju kao što nemaju ni ostali. Mi smo još i dobro izvukli kako bi to drugi uradili bar poznavajući sadašnje ljude u klubovima u BiH. Najviše sam alergičan kad se upoređuju bivši i sadašnji igrači. Toliko stvari tu utiče na poređenje da je to besmisleno raditi. Najgore od svega što mi nismo upućeno u cijelu situaciju i onda dajemo komentare na osnovu onoga što znamo a možda bi svi promijenili mišljenje da znamo kompletnu priču.
eto, hajmo podvući crtu pa vidjeti šta su ti aman zaman bolji igrači iz prethodne 4 godine napravili van želje. jedino za višću možeš reći da je nešto uspio - jeste da je u 2. turskoj ali je glavni igrač, pucaju da se odmah vrate i dobija minute i u reprezentaciji. pa zeba je nepunih pola godine nakon što je otjeran kod nas otjeran i iz splita zbog neozbiljnosti. a tamo nema zlog amara osima...gdje su kad su igračine? ko je to u solidnom evropskom timu? odgovor je kratak - niko...

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 23 sep 2013, 14:33

realno jos uvijek imamo super sansu da mozemo spasiti sto se spasiti da kad smo vec na to dosli, i drugi kiksaju i realno ne znam kada je gora liga bila da uopste nema favorita ni zasta. Ovi dobiju kuci 3- 0 odu na stranu zijene 3 komada itd. Realno nama najvise odg nerijesen rez na kosevu ali i bilo koji drugi rez nama je odlican jer se priblizavamo ali pod uvjetom da pobijedimo a valjda hocemo. Ne znam al ovo su mislim posljednji trzaji da se probamo izvuci iz ovih g..... u koje SMO SEBE SAMI UVALILI I NEKA NIKO NE BRANI NIKOGA U KLUBU. Amar je nas gigant i nikada nisam lose o tome covjeku reako ali ima i on svoje krivice u svemu ovome ne toliko velike ali mislim stvari vezanih za igracki kadar.Moje neko skromno misljenje je da nam pored stopera samo jos treba igrac tipa Bekric jer Jamak to sigurno nije i vise je defanzivniji ali sad zasad mislim da od toga nema nista
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 sep 2013, 14:34

fedeltafrotta je napisao/la:kvesa pocinje sa treninzima :!:
najbolja vijest u zadnje vrijeme :D
Željeznicar za život cijeli !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 sep 2013, 14:39

ChWilla je napisao/la:
England je napisao/la:
baš najbolji? :mrgreen:

gdje je sad kad je tako dobar? u krajini iz cazina. a škaljić se možda i jedini u ovoj ekipi može pohvaliti minutažom u nekom "normalnom" evropskom timu.
Daj, kakav argument, Skaljic igrao u nekoj normalnoj ekipi, bezveze ti prica, Mesi je Zeljo bio kruna karijere i odradio je na fenomenalan nacin, znao je igrati glavom, a Skaljic je to prekjucer pokazao. Tu je razlika.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2013, 14:47

e pa realno, hebo ti igrača kojem je današnji željo kruna karijere, ili bilo koji drugi tim u ovoj ligi. ko je stvarno kvalitet - zaigraće negdje gdje je bolje. peh je peh, i vule trivunović je onakav autogol sad zabio protiv širokog, pa isti ovi kritičari govore što mi njega nismo doveli (da ne bude zabune - i jeste mega kvalitet za našu ligu). asim je klasa za svakoga osim možda bogija ko nam je zadnjih godina igrao stopera.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 23 sep 2013, 14:55

champions1921 je napisao/la:
TvBHT je napisao/la:Fakat ne provociram uopce, kao da nesto imam od toga nide veze. Ti se sad ufati toga sto sam ja pogrijesio da li je Buki u klubu ili nije.
Ma ti blage nemas i niko te i ne shvata ozbiljno.. Samo si malo dosadan ali ti to nikako da shvatis.. Mozda nisi primjetio ali ima jos dosta ljudi koji kritikuju ali s kojima svi normalno razgovaraju.. Samo su tvoji postovi puni mrznje i provociranja prvensveno prema Amaru Osimu.. Ti si obicna ljudska bizuterija koja najvjerovatnije i nije navijac Zelje vec neka hinjara ko zna odakle..
Repliciras me u 10 dana najmanje 5 puta ja te ignorisem a ti nastavljas isto. Dobro skontali smo ti znas ko sam ja, sta sam, ako ti se ne svida sta ja pisem samo preskoci moj post, jel ti to tesko? ili moras po 100 puta napisati jedno te isto.
Mene ne interesuje sta ti pises zato ti nisam nista ni odgovorao, zato je ovo posljedni put da odgovoram na tvoje gluposti i halucinacije.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 sep 2013, 15:00

Hvala Bogu pa se i Kvesa vraća treninzima!Na proljeće će biti mašina!
Grbavica naš je Hram!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 sep 2013, 15:00

18-30 satnica meča sa sportskim prijateljima iz Trebinja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 sep 2013, 15:05

Mene zanima po cemu se sarajevo predstavlja kao najuspjesniji klub u BIH ? Konstantno neke price igraca,izjave bla bla bla..stvarno ne razumijem :oops:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2013, 15:07

propaganda je čudo, ono, laž, hiljadu puta, istina, fazoni...očito da ima papir koji svi dobiju kad potpisuju.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 sep 2013, 15:07

likusa je napisao/la:Mene zanima po cemu se sarajevo predstavlja kao najuspjesniji klub u BIH ? Konstantno neke price igraca,izjave bla bla bla..stvarno ne razumijem :oops:
Kako ne znas, imaju najvise neuspjenih pokusaja za titulu prvaka, svake godine u Septembru su prvaci i u oktobru se oproste od titule. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 sep 2013, 15:10

likusa je napisao/la:Mene zanima po cemu se sarajevo predstavlja kao najuspjesniji klub u BIH ? Konstantno neke price igraca,izjave bla bla bla..stvarno ne razumijem :oops:
Udbasi su to, sampioni svemira, samoprozvani divovi, I ko zna sta sve ne ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 19 gostiju.