FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
zato mu je bolje da igra sa dva napadača .. prije ćemo gol na gostovanju zabiti sa dva napadača, nego sa jednim .. a golove svakako primamo, tj. jedan ali vrijedan 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- bosanceros101
- Kontakt:
stvarno nisam htio ulaziti u neke glupe rasprave ali nemogu da vjerujem koliko vas iz Tuzle ima bezobraznih da ovako pisete po forumu! na temi Radnickog poceli ste prozivati da je Jedinstvo kupilo utakmicu protiv Radnickog sto nema veze sa mozgom a pravite se pametni i nabijate na nos sto vam Jedinstvo nije pustilo utakmicu u Bihacu!
Ljudi moji NISTA VAMA JEDINSTVO NE DUGUJE .. eto vam Hamde Tigra i Mehmeda Janjosa pa vi sa njima te svoje dugove rijesite. Novi predsjednik kluba nema nikakve veze sa tim sto se je desavalo prosle sezone! Onaj glavonja vas sto je dolazio u Bihac traziti bodove nek ga bude sram i stid a znao je vrlo dobro da u klubu nema vise Tigra nego da je novi covijek stavljen na mjesto predsjednika.
Ja bih radije Jedinstvo gledao u kantonalnoj ligi nego da namjesta utakmice i zato ponovo idem na utakmice njihove jer su napokon dosli pravi ljudi u klub i nema vise muljarge kao prije a vi ako mislite tako pokusavati na silu uci u premijer ligu onda se spremite za jednu sezonu i opet nazad jer ova vasa ekipa 100% nece uci u premijer ligu ove sezone.. ako dobijete Podgrmec u gostima zahvalite se Tigru i nikom vise!
Darmine ti si me iznenadio sa onim svojim glupim komentarom... zapamti da Jedinstvo vise nikad nece kupovati i prodavati utakmice dok su ovi ljudi u klubu jer su rekli onaj dan kad je trebalo pustiti Slobodi da ce otici iz kluba i povuci sve ove sponzore koji su trenutno tu. Jesu bili su pritisli predsjednika sa svih strana da pusti utakmicu ali covijek nije htio pustiti i otisao je nacelniku koji je rekao da vise marke nece vidjeti Jedinstvo ako puste utakmicu i vidjeli ste sta je bilo.
3 komada sad a 3 komada cete dobiti u Tuzli kad se Jedinstvo jos bolje pojaca jer nemate pojma ko ce sve doci kod nas na polusezoni!
i sad pisite sta hocete ali nemojte se praviti ludi i samo nemojte lagati puno
Ljudi moji NISTA VAMA JEDINSTVO NE DUGUJE .. eto vam Hamde Tigra i Mehmeda Janjosa pa vi sa njima te svoje dugove rijesite. Novi predsjednik kluba nema nikakve veze sa tim sto se je desavalo prosle sezone! Onaj glavonja vas sto je dolazio u Bihac traziti bodove nek ga bude sram i stid a znao je vrlo dobro da u klubu nema vise Tigra nego da je novi covijek stavljen na mjesto predsjednika.
Ja bih radije Jedinstvo gledao u kantonalnoj ligi nego da namjesta utakmice i zato ponovo idem na utakmice njihove jer su napokon dosli pravi ljudi u klub i nema vise muljarge kao prije a vi ako mislite tako pokusavati na silu uci u premijer ligu onda se spremite za jednu sezonu i opet nazad jer ova vasa ekipa 100% nece uci u premijer ligu ove sezone.. ako dobijete Podgrmec u gostima zahvalite se Tigru i nikom vise!
Darmine ti si me iznenadio sa onim svojim glupim komentarom... zapamti da Jedinstvo vise nikad nece kupovati i prodavati utakmice dok su ovi ljudi u klubu jer su rekli onaj dan kad je trebalo pustiti Slobodi da ce otici iz kluba i povuci sve ove sponzore koji su trenutno tu. Jesu bili su pritisli predsjednika sa svih strana da pusti utakmicu ali covijek nije htio pustiti i otisao je nacelniku koji je rekao da vise marke nece vidjeti Jedinstvo ako puste utakmicu i vidjeli ste sta je bilo.
3 komada sad a 3 komada cete dobiti u Tuzli kad se Jedinstvo jos bolje pojaca jer nemate pojma ko ce sve doci kod nas na polusezoni!

-
- Interni moderator
- Kontakt:
bosanceros101 je napisao/la:stvarno nisam htio ulaziti u neke glupe rasprave ali nemogu da vjerujem koliko vas iz Tuzle ima bezobraznih da ovako pisete po forumu! na temi Radnickog poceli ste prozivati da je Jedinstvo kupilo utakmicu protiv Radnickog sto nema veze sa mozgom a pravite se pametni i nabijate na nos sto vam Jedinstvo nije pustilo utakmicu u Bihacu!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne moze se napraviti tim za kratko vrijeme kad dovedes toliko novih igraca (nekvalitetnih) osim Mujkica koji nesto i zna , jedino ako odmah ne ulozis pola miliona maraka mozes imati tim...a i to je pod upitnikom. Ako se misli uci u PL, probati osvojiti sto vise bodova do zimske pauze a onda sjesti i vidjeti sta i kako dalje, ovako sa ovim trenutnim igrackim kadrom jako tesko...
🔴⚫️
čuj ovog mentola
pa nije predsjednik dogovorio bodove za sebe, nego za Jedinstvo .. e svašta će čovjek pročitat'
dobro pa tri komada u Tuzli .. bitno je da nije pet 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Eto ga znaci na.ebali smo kad nam Jedinstvo dodje naredne polusezone na Tusanj,znaci poraz uz 3 komada u nasoj mrezi i jos ce se ljudi pojacati jer nemamo pojma ko ce sve doci
Ja mislim da su ga ovi iz susjedne nam opcine nagovorili da napise roman na temi Slobode,vidim brani ih pa zato kako spamamo po njihovoj temi..

Ja mislim da su ga ovi iz susjedne nam opcine nagovorili da napise roman na temi Slobode,vidim brani ih pa zato kako spamamo po njihovoj temi..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jbt citam 10 put post i ne moguuuu da vjerujem

[youtube][/youtube]
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobro ovaj gore ga pretjera malo, ali čitajte komentare i na temi Jedinstvo pa vidite kakvih odrona ima iz Tuzle, isto je to sve. Žalosnoo.
Zadnja izmjena: Sn96, dana/u 22 sep 2013, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Prosle godine gotov ispali,sad su postali mali Real Madrid za ovo kukuriku ligu
Sa ovom pricom mi lice na nekog iz prosle sezone,al haj
...

Sa ovom pricom mi lice na nekog iz prosle sezone,al haj

Uglavnom smo bolji od vas pa vi pricajte sta hocete . Nemate ni blizu kvalitetnu ekipu kao Jedinstvo i samo sa ovim provokacijama se mozete zadovoljiti . Top 5 na kraju bi bio super rezultat za vas .harry_90 je napisao/la:Prosle godine gotov ispali,sad su postali mali Real Madrid za ovo kukuriku ligu![]()
Sa ovom pricom mi lice na nekog iz prosle sezone,al haj...
Kako ti kazes sefe,samo pazi da opet ne upadnete u nevolju kao prosle sezone,pa lizat se svima da vas pustenerkolfc je napisao/la:Uglavnom smo bolji od vas pa vi pricajte sta hocete . Nemate ni blizu kvalitetnu ekipu kao Jedinstvo i samo sa ovim provokacijama se mozete zadovoljiti . Top 5 na kraju bi bio super rezultat za vas .harry_90 je napisao/la:Prosle godine gotov ispali,sad su postali mali Real Madrid za ovo kukuriku ligu![]()
Sa ovom pricom mi lice na nekog iz prosle sezone,al haj...

Malo povratka u realnost ne bi škodilo. Izgleda neki zaborave kako se stvari brzo mijenjaju ovdje, al' hajde.
Na nama je da pokušamo barem bod donijeti iz Gabele, ionako igraju toplo-hladno nije nerealno očekivati da kiksaju kući.
Na nama je da pokušamo barem bod donijeti iz Gabele, ionako igraju toplo-hladno nije nerealno očekivati da kiksaju kući.
Ja mislim da Smajil sprema veliko iznenadjenje pred ovaj mec.Coraco je napisao/la: Na nama je da pokušamo barem bod donijeti iz Gabele, ionako igraju toplo-hladno nije nerealno očekivati da kiksaju kući.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
nego,da se mi okrenemo gosku i narednoj tekmi...poslije 4 poraza u gostima i bez datog gola uz 6 primljenih..sta drugo ocekivat nego nova 3 boda
...GAZI,GAZI

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma dole nam je fasovat', dvodnevni izlet u Gabelu 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
prvo da napisem sto mi jedan igrac rece, kaze da vecu budalu od Smajila nije vidio. Azmir mu prije pocetka sezone dao odrijesene ruke da dovodi igrace koje god hoce i majmun ne iskoristi, znaci mogao je dovest bilo kojeg igraca iz ove lige a odredjene iz PL al frajer dovodi Brckalica,Hadzica,Smajlovica..... odron do odrona! tako da ne trazite od staregarde na ne pljuje po Karicu kad ima puno pravo to uraditi! a drugo pustite se ovih iz Bihaca ovdje se situacija preokrene za par utakmica i ako udju vrijeme im je vise su proveli u drugoj ligi nego u PL
samo opusteno

Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Čitam neke postove i prosto ne mogu da vjerujem kako neki ljudi mjenjaju mišljenje.. samo da prebace koju stranicu unazad popljuvali bi sami sebe
Isto tako u potpunosti se slažem da se onog odrona od trenera treba što prije riješit i potpisujem sve što staragarda piše u vezi njeg. Kako sam načuo Smajlijeva alternativa je tu, Amin Bože!
Takodje vidim da neki pišu i "zamolili bi" da se ne pljuje po treneru.. pa jarane nije ti ovo skupština parlamenta pa da moliš za nešto takvo.
U ovom trenutnku je to normalno jer nam je to najveći problem u klubu. Pametnije vam je malo da se ne piše o kupoprodajama utakmica; rekla-kazala dogovorima i sl. teorijama zavjere (i da ima istine u svemu tom, to svakako nije priča za foruma).

Isto tako u potpunosti se slažem da se onog odrona od trenera treba što prije riješit i potpisujem sve što staragarda piše u vezi njeg. Kako sam načuo Smajlijeva alternativa je tu, Amin Bože!
Takodje vidim da neki pišu i "zamolili bi" da se ne pljuje po treneru.. pa jarane nije ti ovo skupština parlamenta pa da moliš za nešto takvo.
U ovom trenutnku je to normalno jer nam je to najveći problem u klubu. Pametnije vam je malo da se ne piše o kupoprodajama utakmica; rekla-kazala dogovorima i sl. teorijama zavjere (i da ima istine u svemu tom, to svakako nije priča za foruma).
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.