Ovdje sam prestao čitatiJohny je napisao/la:Moyes mi je nepoznanica

Zar ti ono na drugim temama ne pljuješ sve što ima veze sa Engleskom i Premom, a sada odjednom pokušavaš sebe prikazati u drugom svjetlu, uvući se u dupe Topnika ljepše rečeno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ovdje sam prestao čitatiJohny je napisao/la:Moyes mi je nepoznanica
Ok. Stoke velesilanedim1993 je napisao/la:svako to vidi na svoj način
stoke niko ne jede ni za doručak ni za ručak. ekipa koja će ti rado povrijedit 2 3 igrača, ekipa koja je otkinula 2 boda sitiju koji je razmontirao united.
Sto se mene tice nisi morao ni pocinjati.Ovdje sam prestao čitati![]()
Ljepse receno forisaram tebe da izadjes i vrebam priliku da na foru uletim.Zar ti ono na drugim temama ne pljuješ sve što ima veze sa Engleskom i Premom, a sada odjednom pokušavaš sebe prikazati u drugom svjetlu, uvući se u dupe Topnika ljepše rečeno![]()
Pa kad se predstavljaš za takvog stručnjaka onda moramJohny je napisao/la: Sto se mene tice nisi morao ni pocinjati.
Ja nit' jesam strucnjak nit' se takvim predstavljam.U svakom slucaju hvala tebi na iskrenosti.Pa kad se predstavljaš za takvog stručnjaka onda moram
Ovo je sad i nikad viseA i gdje ću propustiti ovakvu jedinstvenu priliku sa tvojim postom koji nije pljuvanje po Englezima i Premu
ja to nisam reka, nego sam rekao da je stoke tvrd protivnik, pravi mesari.Consigliere je napisao/la:Ok. Stoke velesilanedim1993 je napisao/la:svako to vidi na svoj način
stoke niko ne jede ni za doručak ni za ručak. ekipa koja će ti rado povrijedit 2 3 igrača, ekipa koja je otkinula 2 boda sitiju koji je razmontirao united.
Poslao mi cili na pp.usudio bih se reći da vam je prpa, Arsenal gazi, Arsenal trpa! ovo na staru slavu miriše, od noge igraju, za bar gol više! Žiru je drvo, Remzi je smeće, a ne zna se ko će više da ga meće! Flamini džabe, pojačanje loše kad i on kida, aperkat,kroše! Ozil trčkara, i s pola gasa, nit bolje noge, nit boljeg pasa, Emirejts slavi, tribina talasa, Arsenal gazi, nema vam spasa! Čekamo hejtere, crvene i plave, bele ne računam, oni i bod slave! Znamo da je rano, znamo da šou sledi, s pola tima igramo, zato ste sad bledi! Arsenal igra, gazi,ljušti trpa, samo sebe lažite, da vam nije prpa!
koja jbna kraljinaGreivis je napisao/la:Poslao mi cili na pp.usudio bih se reći da vam je prpa, Arsenal gazi, Arsenal trpa! ovo na staru slavu miriše, od noge igraju, za bar gol više! Žiru je drvo, Remzi je smeće, a ne zna se ko će više da ga meće! Flamini džabe, pojačanje loše kad i on kida, aperkat,kroše! Ozil trčkara, i s pola gasa, nit bolje noge, nit boljeg pasa, Emirejts slavi, tribina talasa, Arsenal gazi, nema vam spasa! Čekamo hejtere, crvene i plave, bele ne računam, oni i bod slave! Znamo da je rano, znamo da šou sledi, s pola tima igramo, zato ste sad bledi! Arsenal igra, gazi,ljušti trpa, samo sebe lažite, da vam nije prpa!
Bolje da nisi govorio, onda qrcu ne valjaGreivis je napisao/la:Ma nije njegovo, naletih negdje.
Pretpostavljam da nisu bili ni rodjeni?TonnyMontana je napisao/la:inace slabo pratim EPL ali evo obratim paznju po nekada i iskreno bas mi je drago da se Arsenal vraca gdje mu je mjesto a to je vrh i borba za titulu nadam se se ce nastaviti u istom tempu do kraja i da ce na kraju slaviti taj toliko cekani trofej u vidu EPL a mozda i kupova nekih jer igraju sjajno i lijepo koliko je samo Ozil doprineo ekipi malo je reci ... svaka cast i pozdrav za navijace Arsenala posto prvi put ulazim na vasu temu, a ne za one ''navijace;; koji navijaju samo kad tim pobjedjuje ili predju pa navijaju za recimo Barcu, Chelsea, Man City i slicne ekipe samo se pitam gdje su bili i za koga su navijali prije 10 godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.