Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 sep 2013, 01:43

Johny je napisao/la:Moyes mi je nepoznanica
Ovdje sam prestao čitati :mrgreen:

Zar ti ono na drugim temama ne pljuješ sve što ima veze sa Engleskom i Premom, a sada odjednom pokušavaš sebe prikazati u drugom svjetlu, uvući se u dupe Topnika ljepše rečeno :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 01:45

nedim1993 je napisao/la:svako to vidi na svoj način
stoke niko ne jede ni za doručak ni za ručak. ekipa koja će ti rado povrijedit 2 3 igrača, ekipa koja je otkinula 2 boda sitiju koji je razmontirao united.
Ok. Stoke velesila :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 sep 2013, 01:56

Ovdje sam prestao čitati :mrgreen:
Sto se mene tice nisi morao ni pocinjati.
Zar ti ono na drugim temama ne pljuješ sve što ima veze sa Engleskom i Premom, a sada odjednom pokušavaš sebe prikazati u drugom svjetlu, uvući se u dupe Topnika ljepše rečeno :mrgreen:
Ljepse receno forisaram tebe da izadjes i vrebam priliku da na foru uletim. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 sep 2013, 02:11

Sta je ovo ba, otimaju nam se za Arsenal. Ima ga dovoljno, polahko, nije kompot, necemo sve popit. :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 sep 2013, 02:11

Johny je napisao/la: Sto se mene tice nisi morao ni pocinjati.
Pa kad se predstavljaš za takvog stručnjaka onda moram :mrgreen:

A i gdje ću propustiti ovakvu jedinstvenu priliku sa tvojim postom koji nije pljuvanje po Englezima i Premu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 sep 2013, 02:20

Pa kad se predstavljaš za takvog stručnjaka onda moram :mrgreen:
Ja nit' jesam strucnjak nit' se takvim predstavljam.U svakom slucaju hvala tebi na iskrenosti. :mrgreen:
A i gdje ću propustiti ovakvu jedinstvenu priliku sa tvojim postom koji nije pljuvanje po Englezima i Premu :mrgreen:
Ovo je sad i nikad vise :D

Upamti ovaj dan , sat , minute.Mozda do godine budes stariji i pametniji :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 10:44

Consigliere je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:svako to vidi na svoj način
stoke niko ne jede ni za doručak ni za ručak. ekipa koja će ti rado povrijedit 2 3 igrača, ekipa koja je otkinula 2 boda sitiju koji je razmontirao united.
Ok. Stoke velesila :roll:
ja to nisam reka, nego sam rekao da je stoke tvrd protivnik, pravi mesari.

a ne mogu da vjerujem da misliš da je arsenal neozbiljan tim samo zato što nema crnca od 200 kg na poziciji DMF-a. biće vrremena igraće se i protiv čelzija i mancestera i td, pa ćemo vidjet koliko znači .

PS ipak onaj prvi gol nije asistencija Ozila :D
Vođa zna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 sep 2013, 12:53

usudio bih se reći da vam je prpa, Arsenal gazi, Arsenal trpa! ovo na staru slavu miriše, od noge igraju, za bar gol više! Žiru je drvo, Remzi je smeće, a ne zna se ko će više da ga meće! Flamini džabe, pojačanje loše kad i on kida, aperkat,kroše! Ozil trčkara, i s pola gasa, nit bolje noge, nit boljeg pasa, Emirejts slavi, tribina talasa, Arsenal gazi, nema vam spasa! Čekamo hejtere, crvene i plave, bele ne računam, oni i bod slave! Znamo da je rano, znamo da šou sledi, s pola tima igramo, zato ste sad bledi! Arsenal igra, gazi,ljušti trpa, samo sebe lažite, da vam nije prpa!
Poslao mi cili na pp. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 sep 2013, 14:21

Greivis je napisao/la:
usudio bih se reći da vam je prpa, Arsenal gazi, Arsenal trpa! ovo na staru slavu miriše, od noge igraju, za bar gol više! Žiru je drvo, Remzi je smeće, a ne zna se ko će više da ga meće! Flamini džabe, pojačanje loše kad i on kida, aperkat,kroše! Ozil trčkara, i s pola gasa, nit bolje noge, nit boljeg pasa, Emirejts slavi, tribina talasa, Arsenal gazi, nema vam spasa! Čekamo hejtere, crvene i plave, bele ne računam, oni i bod slave! Znamo da je rano, znamo da šou sledi, s pola tima igramo, zato ste sad bledi! Arsenal igra, gazi,ljušti trpa, samo sebe lažite, da vam nije prpa!
Poslao mi cili na pp. :mrgreen:
koja jbna kraljina 8-) uvijek me oraspolozi kad baci neku rimu :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 sep 2013, 15:22

Ma nije njegovo, naletih negdje. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 sep 2013, 15:46

Greivis je napisao/la:Ma nije njegovo, naletih negdje. :mrgreen:
Bolje da nisi govorio, onda qrcu ne valja :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 16:42

Ne sam Ramize!
Celik!3,2,2.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 23 sep 2013, 16:55

inace slabo pratim EPL ali evo obratim paznju po nekada i iskreno bas mi je drago da se Arsenal vraca gdje mu je mjesto a to je vrh i borba za titulu nadam se se ce nastaviti u istom tempu do kraja i da ce na kraju slaviti taj toliko cekani trofej u vidu EPL a mozda i kupova nekih jer igraju sjajno i lijepo koliko je samo Ozil doprineo ekipi malo je reci ... svaka cast i pozdrav za navijace Arsenala posto prvi put ulazim na vasu temu, a ne za one ''navijace;; koji navijaju samo kad tim pobjedjuje ili predju pa navijaju za recimo Barcu, Chelsea, Man City i slicne ekipe samo se pitam gdje su bili i za koga su navijali prije 10 godina...
Interista al 100 %

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 sep 2013, 20:25

TonnyMontana je napisao/la:inace slabo pratim EPL ali evo obratim paznju po nekada i iskreno bas mi je drago da se Arsenal vraca gdje mu je mjesto a to je vrh i borba za titulu nadam se se ce nastaviti u istom tempu do kraja i da ce na kraju slaviti taj toliko cekani trofej u vidu EPL a mozda i kupova nekih jer igraju sjajno i lijepo koliko je samo Ozil doprineo ekipi malo je reci ... svaka cast i pozdrav za navijace Arsenala posto prvi put ulazim na vasu temu, a ne za one ''navijace;; koji navijaju samo kad tim pobjedjuje ili predju pa navijaju za recimo Barcu, Chelsea, Man City i slicne ekipe samo se pitam gdje su bili i za koga su navijali prije 10 godina...
Pretpostavljam da nisu bili ni rodjeni? :?

Engleski mediji pišu da je FA (Fudbalska Asocijacija Engleske) opomenula Mathieua Flaminija jer je navodno na meču protiv Stokea nakon prekršaja Marca Wilsona nad Jackom Wilshereom rekao: "Dotakni ga još jednom i ostat ćeš slijep!

KOJA KRALJINA!!!!!! :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 20:28

Flamini je pravi proizvod Wengera. On i nakon 10 godina se moze uklopiti u igru Arsenala, a ima problema sa uklapanjem u druge stilove. Jednostavno vidis da Wenger zna najbolje izvuci iz njeg. On da nije pogrijesio odlaskom sad bi bio sigurno jedan od najboljih defanzivnih na svijetu.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 sep 2013, 20:44

Ono da preciziram reko mu da ce ostati invalid. Tako da je tu imao veliki izbor kako ga faulirati i koji mu invaliditet navesti. Takodje mu je ono socno skripio mater... :mrgreen: :mrgreen:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 23 sep 2013, 20:47

Kad se sjetim koliko se prizeljkivao DMF kojeg smo svi vidjeli u vidu nekog rmpalije od 25 plus miliona,a stari vuk je to zatvorio na najsigurniji nacin sa free igracem.Znao je Arsene da Flaminiju prakticki ne treba vrijeme adaptacije na Arsenal i Premier ligu,koga sad pustiti da igra pored Flaminija da li vratiti Artetu na DMF,sto se mene tice NE bar jos,Flamini je u fantasticnoj formi,gotivim Artetu ali neka ga na klupi imace i on prostora i vremena za igru da odmori i Aarona i Flaminija.

Pregledao sam sinoc snimak tekme,odograli smo onako,solidno nista spektakularno,vise sam zadovoljan sa igrom u odbrani nego u napadu,ali nesto mi je onako bas ostalo upecatljivo kada Giroud dva puta nije htio asistirati Ozilu koji mu se otvarao s lijeve strane,pasom bi ga spojio sa golom.Giroud ima strasnu zelju za dokazivanjem i trpanjem golova i vecinu utakmice on odigrava cim to moze ali u onakvim situacijama kad je saigrac u troduplo boljoj situaciji zna se sta je ciniti.

Pocetak sezone je kao iz snova,ali imam osjecaj da bi nas povrede i suzeni kadar mogli kostati krajnjeg ishoda na tabeli,Wenger rotira samo koliko mora svjesno jer zna sta ima odnosno nema na klupi,Po meni bar jos jedan back up u napadu sredini je neophodan.Mozda me tekma protiv WBA razuvjeri da to imamo u Nicklasu (koji mi je usput pomalo drag :mrgreen: ),Frimpongu ili nekom golobradom mladicu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 20:48

[youtube][/youtube] :lol:
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 sep 2013, 22:02

slika

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 sep 2013, 22:29

" onclick="window.open(this.href);return false; kad je bentdner zablistao sa Hattricom,Aršavin sa nemogućim pretrčavanjima i Nasri sa najboljim golom lige prvaka te sezone :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.