Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 13 dec 2008, 16:39

Gerrard je napisao/la:Gerrard je LIVERPOOL :!: :!: :!:
gerrard je bog. ja ne mogu da gledam ovu utakmicu evo prebacio sam na budnesligu :D
iskreno ne sviđa mi se dossena ali rise mi se sviđa jos manje tako da ne trebamo ni jednog imamo mladog insuu koji je odigrao sjajno protiv blackburna
You are someone else I am still right here

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2008, 18:07

Puno kikseva na Anfieldu,puno oscilacija u igri.Ovako se ne može do titule.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 dec 2008, 18:19

ma kakva titula, onaj benitez nije normalan, pa in igra sa samo jednim napadacem, ocigledno misli da kuyt moze odigrati ko i tores,
jos drzi onog benajuna u igri, momak me zna ni loptu voditi
a naravno neke se stvari nikad nece promijeniti u liverpulu, kao sto su gubljenje bodova protiv malih ekipa, i ulazak babela u igru tek zadnjih deset minuta, ovo se nece sve dok momak ne ode
i kad kaze da mu treba novac za transfere, sta ce mu ili ce dovesti nekog debila ili nekog dobrog da grije klupu kao sto babel radi, ak dovede koga dobrog barem babelu nece biti dosadno imat ce drustvo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA-LFC
Kontakt:

Post Postao/la YNWA-LFC » 13 dec 2008, 18:24

Pa sta im jos treba da pobjeda na najboljem stadionu na svijetu, svaki igrac sanja da mu je jednom zaigrati na Anfieldu i da se najeze kad cuju YNWA, a ovi nasi klocevi nisu zahvalni sto mogu igrati pred onakvom publikom, umjesto da ginu na terenu i da dobijaju ove nazovimo ih slabe ekipe, oni tu prosipaju bodove, umjesto da na Anfieldu pobjedjujemo sve redom i da imam 8 bodova prednosti (sto je trebalo biti da mo dobili Stoke, Fulham, WH i Hull) mi se blamiramo.
Ljudi nemojte spominjati da treba smjeniti Beniteza dobar je on trener, ali nama trebaju tri igraca tu prvenstveno mislim na lijevog beka (volio bi vidjeti Laham ili Clichiya) jednog playa koji ce podvaliti loptu napadacima (tu bi volio vidjeti Silvu, Fabregas) i jednog dobrog napadaca (svaka cast Keanu sto on govori da mu je san igrati za Liverpool, ali mislim da on nema kvaliteta za top klubove svijeta, on mozda ima kvalitet za one klubove koji odmah dolaze poslije ovih najboljih ali za Liverpool nije dobar), i na toj bi poziciji volio vidjeti Villu, Adabayor, Benzema.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 13 dec 2008, 18:25

Nemam nista protiv Liverpoola,ali Benitez je pretjerao s koristenjem ovih svojih spanjolaca. Onaj Benayoun cim je rekao da ce otici iz Liverpoola ovaj ga je poceo stavljati od prve minute,a na onoj poziciji bolji su babel i kuyt (iako je kuyt veceras igrao klasicnog centra). Kad bi kojim slucajem gerrard otisao,redsi nebi bili ni u prvi deset. Imali ste 8 bodova vise od manchestera,a oni su to gotovo anulirali s ne bas sjajnom predstavom. Sta ce tek biti kad se razigraju,a sigurno hoce? Onda ce liverpool biti taj koji ce zaostajati 8 bodova.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 dec 2008, 18:40

majestic je napisao/la:Nemam nista protiv Liverpoola,ali Benitez je pretjerao s koristenjem ovih svojih spanjolaca. Onaj Benayoun cim je rekao da ce otici iz Liverpoola ovaj ga je poceo stavljati od prve minute,a na onoj poziciji bolji su babel i kuyt (iako je kuyt veceras igrao klasicnog centra). Kad bi kojim slucajem gerrard otisao,redsi nebi bili ni u prvi deset. Imali ste 8 bodova vise od manchestera,a oni su to gotovo anulirali s ne bas sjajnom predstavom. Sta ce tek biti kad se razigraju,a sigurno hoce? Onda ce liverpool biti taj koji ce zaostajati 8 bodova.
slazem se sa vecinom komentara, ali svaki klub zavisi od pojedinaca, toresa nema dugo i to se osjeti, siguran sam da je on zdrav da bi dosad bjezali najmanje deset bodova
a man utd da nema ronalda ni oni ne bi bili u prvih deset, pogotovo ne ove godine,a i ostali veliki klubovi zavise od pojedinaca, milan(kaka), inter(ibrahimovic), mesi(barsa), riberi(bajern)...
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 dec 2008, 18:49

Dodje mi da plačem....!!!!!Ne znam sta da kazem!!!Pojedinci ne znaju ni lopte dodat,dodam im citavu familiju na MSN!!!Dossena nek odmah sad briše iz kluba jer on nije za liverpoola.....nek mu se pridruzi i Benayoun,i Zahr.Gerrard je kao i uvijek spasitelj,boli me dusa kad vidim koliko se covjek trudi,svaku mrvu snage daje za ovaj klub sve zivo daje za liverpool a klocevi poput dossene,benayouna,riere,zahra samo razmisljaju kako ce dobiti prokletu platu dabogda je nikad vise ne dobili!!!!!Benitez mi se vise na vrh glave popeo,umjesto da ubaci keanea on ubacuje rezervistu kao da je neka nebitna utakmica.Riera je kao i Dossena svaku Boziju loptu upropastio,Kuyt je odigrao neuobicajeno lose,Benayounove zgoljave noge ne mogu ni mrava zgazit a kamoli da udare loptu!!!!Carragher jeste dao autogol ali se covjek trudio da ispravi,pokusavao je,borio se i hypia takodje,mascherano je bio balerina....bolje da ne nastavljam da ih dalje ocjenjujem....U danasnjoj utakmici ekipu su mogli ciniti :Gerrard,Hypia,Carragher,Reina,Babel.Vjerujem da bi rezultat bio mnogo bolji nego ovaj!!!Ne znam vise sta reci...razocarana sam totalno,nije mi toliko krivo zbog rezultata koliko mi je krivo sto vidim da se pola tima ne trudi,da samo beze sutaju lopte,nemaju nikakvog osjecaja za pobjedu,Kao da im je bod dovoljan....Zao mi je gerrarda i carraghera najvise zato sto su oni navijaci liverpoola i igraci i znaju koliko je navijacima sad krivo ,znaju koliko smo bijesni a ostali kreteni samo bleje ko tele u zeleno !!!! Sad molim Boga da sutra Chelsea kiksa.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 13 dec 2008, 18:51

Gube previse bodova na ovim ipak slabijim ekipama. Mislim da im je ovo treci nerijeseni na domacem terenu,i to protiv kakvih ekipa,fulham west ham i hull. Na ovim se utakmicama dobija prvenstvo,ne na derbiju. Jel Manchester prosle godine 2 puta izgubio od arsenala,city-ja i jednom od chelsea,ali su ipak na kraju osvojili prvenstvo. (Pobijedili su Liverpool oba puta,al iskreno,da je bili i obratno nebi zalio,jer je bilo prilika na obje strane koliko god se moglo pozeljeti.).

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 dec 2008, 20:06

bit cemo prvaci kad se rijesimo debila, a cini mi se da ce to jedino biti moguce ako benitez ode, covjek je magnet za debile
Sarajevo i Liverpool

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 dec 2008, 21:51

!!!2-2!!!

Koliko cemo puta izgubiti vrijedne bodove na nekim klubovima kao sto je Hull? Pa neki ocito ljudi nemaju pojma! Ovaj igra sa Kuytom umjesto da mu dodaju jos Keanea! Babela uvede zadnjih 10 minuta! Pa gleda li onaj Benitez kako oni igraju ili samo bulji u onaj blokic i nesto pise! Keane mu se cijelu utakmicu zagrijava i nije ni dobio sanse! Pa igraci kao sto su Dossena, Benayoun, El Zhar i jos neki nisu za Liverpoola! Naravno da je bilo i onih koji se trude poput Gerrarda, Carraghera, Hyppie, Reine.... a ovima ostalima uopste nije stalo! Pa pogledajte Gerrarda, covjek zadnji atom svoje snage ulaze u Liverpool i u igru, a neki loptu ne znaju sutnut! Bar da se potrude, ali ne, oni to rade preko volje! Ne znam vise! Trebaju shvatiti da protiv malih ekipa NE SMIJEMO gubiti bodove koji su nam jako vrijedni kako bi osvojili tu toliko zeljenu titulu! I ovu smo sansu prokockali sad nam samo ostaje da ocekujemo neki kx Chelsea i onda se skoncentrisati na Emirate i Arsenal!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 dec 2008, 22:41

Kenchy_Liverpool je napisao/la:!!!2-2!!!

Koliko cemo puta izgubiti vrijedne bodove na nekim klubovima kao sto je Hull? Pa neki ocito ljudi nemaju pojma! Ovaj igra sa Kuytom umjesto da mu dodaju jos Keanea! Babela uvede zadnjih 10 minuta! Pa gleda li onaj Benitez kako oni igraju ili samo bulji u onaj blokic i nesto pise! Keane mu se cijelu utakmicu zagrijava i nije ni dobio sanse! Pa igraci kao sto su Dossena, Benayoun, El Zhar i jos neki nisu za Liverpoola! Naravno da je bilo i onih koji se trude poput Gerrarda, Carraghera, Hyppie, Reine.... a ovima ostalima uopste nije stalo! Pa pogledajte Gerrarda, covjek zadnji atom svoje snage ulaze u Liverpool i u igru, a neki loptu ne znaju sutnut! Bar da se potrude, ali ne, oni to rade preko volje! Ne znam vise! Trebaju shvatiti da protiv malih ekipa NE SMIJEMO gubiti bodove koji su nam jako vrijedni kako bi osvojili tu toliko zeljenu titulu! I ovu smo sansu prokockali sad nam samo ostaje da ocekujemo neki kx Chelsea i onda se skoncentrisati na Emirate i Arsenal!
Ma vjeruj mi da vise gubim strpljenje i sa benitezom svaki dan mi sve vise ide na zivce
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 dec 2008, 01:42

ne mogu da vjerujrm da bi neko dao onolike milione za dosenu,ima jacih igraca u nasoj ligi, a ne brinite dovest ce rafa nama jos jednog igracinu a ko drugi nego ivica olic, koliko je zapeo da ga dovede, neko bi pomislio da je najbolji igrac svijeta
a kad je riera dosao benitez je izjavio da su ga htjeli jos neki premijerligasi, sigurno hull,W.B.A, bolton...i slicni njima
Sarajevo i Liverpool

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 dec 2008, 01:58

...U danasnjoj utakmici ekipu su mogli ciniti :Gerrard,Hypia,Carragher,Reina,Babel.Vjerujem da bi rezultat bio mnogo bolji nego ovaj!!!Ne znam vise sta reci..razocarana sam totalno nije mi toliko krivo zbog rezultata koliko mi je krivo sto vidim da se pola tima ne trudi,da samo beze sutaju lopte,nemaju nikakvog osjecaja za pobjedu,Kao da im je bod dovoljan....Zao mi je gerrarda i carraghera najvise zato sto su oni navijaci liverpoola i igraci i znaju koliko je navijacima sad krivo ,znaju koliko smo bijesni a ostali kreteni samo bleje ko tele u zeleno !!!! Sad molim Boga da sutra Chelsea kiksa

Nisam znao da imamo i TREBA ovdje na forumu. ;) :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 dec 2008, 02:09

et` sad znaš :)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 14 dec 2008, 09:51

Za onu sramotu jucerasnju je Benitez kriv,iskljucivo on.Odavno sam ja pristalica tabora koji smatra da je on qrac od trenera,ovo naravno vazi za nacionalna takmicenja.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 dec 2008, 16:58

Evo jos jedna glupost Beniteza:Kaze on trebaju i drugi igraci (pogotovo napadaci)da daju golove osim gerrarda(to vec svi znamo) E da mi je znat sta se vrti u onoj njegovoj celavoj glavi....ko ce davati golove kad je vecina koja moze ubaciti loptu u mrezu na klupi????Juce umjesto da ubaci keanea i babela sa kuytom od pocetka on stavlja samo kuyta u napad da se bori sa 4 igraca Hulla...I sto je najgore kada je liverpool izjednacio i trazio pogodak za pobjedu on ubacuje Leivu i Zahra.....Da je barem tada ubacio Keanea!!!!!Sta li on ocekuje :da ce hypia i carragher biti strijelci,ili mozda onaj arbeloa ili onaj jadni dossena?????Ako je to njegovo razmisljanje ja se divim njegovoj maloumnošću i praznini njegovog mozga...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 dec 2008, 17:09

reds_forever je napisao/la:Evo jos jedna glupost Beniteza:Kaze on trebaju i drugi igraci (pogotovo napadaci)da daju golove osim gerrarda(to vec svi znamo) E da mi je znat sta se vrti u onoj njegovoj celavoj glavi....ko ce davati golove kad je vecina koja moze ubaciti loptu u mrezu na klupi????Juce umjesto da ubaci keanea i babela sa kuytom od pocetka on stavlja samo kuyta u napad da se bori sa 4 igraca Hulla...I sto je najgore kada je liverpool izjednacio i trazio pogodak za pobjedu on ubacuje Leivu i Zahra.....Da je barem tada ubacio Keanea!!!!!Sta li on ocekuje :da ce hypia i carragher biti strijelci,ili mozda onaj arbeloa ili onaj jadni dossena?????Ako je to njegovo razmisljanje ja se divim njegovoj maloumnošću i praznini njegovog mozga...
skonto je da i drugu igraci trebaju da daju golove i to je dobro, jos samo da skonta da benajun i njemu slicni nisu ni zasta i da ih proda. niko ne bi bio sretniji od mene
Sarajevo i Liverpool

YNWA-LFC
Kontakt:

Post Postao/la YNWA-LFC » 14 dec 2008, 18:09

P.S. Sorry sto te pitam ali gledas li ti ikako igre Clichya uopste i njegove igre

Pitam to jer je ove sezone samo imao 3 situacije koje su kostale Arsenal gubitka bodova
Gledam ja sve utakmice lige 5 kad imam vremena.
Jeste kriv je za nekoliko utakmica gdje je Arsenal izgubio bodove, ali to se moze desiti svakom igracu, ja igraca ne gledam na osnovu jedne sezone, nego gledam koliko sezona moze odigrati u kontinuitetu.

Npr. Kakvu korist ima Ibisevic da ovu sezonu postigne 40 golova, a sljedecu ni jedan.

metallac
Kontakt:

Post Postao/la metallac » 14 dec 2008, 19:03

salzem se u potpunosti za ovo gore navedeno,.u zadnje vrijeme mi uzasno benitez ide na zivce

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 dec 2008, 19:11

vise bi volio da čelzi pobijedi, ovako opet ima nade da mozemo biti prvaci jer i čelzi gubi bodove,a tu nadu ce opet unistiti onaj benitez i njegovi debili sto igraju u prvom
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Fuerza, Lekqqq1921, StevieG8, Venom i 10 gostiju.