back up flaminiju je ArtetaRockefeller je napisao/la:Pa k'o što AGB reče nije svaki defanzivni veznjak visoka mrcina. Sledeća kupovina ako ne bude Lars Bender, onda Frimpong kao back up Flaminiju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
back up flaminiju je ArtetaRockefeller je napisao/la:Pa k'o što AGB reče nije svaki defanzivni veznjak visoka mrcina. Sledeća kupovina ako ne bude Lars Bender, onda Frimpong kao back up Flaminiju.
Protiv Manua su haman svi od te, a protiv Jenkya svi od Kolna. Trebalo je dosta Drine da protekne da Jenky ovde dobije koliko toliko simpatija.AllGunsBlazing je napisao/la: Frimpong nas je tu utakmicu i drzao sam, a svi samo pamte taj crveni.
Sta nas briga, imamo Gnabrya, a ionako smo navikli da imamo vise povrijedjenih, nego zdravih igracanedim1993 je napisao/la:walcott ima neke bolove u mišiću, pa nije valjda i on povrijeđen
Ja pricam o zavrsnici LP ili engleseke lige, kad je bitno, gdje se vi po obicaju, najslabije snalazite . Pa nisi valjda pomislio da sam napisao da je Arsenal neozbiljan klub, u bukvalnom smislu rijeciennis je napisao/la:Sta rece ziv bio,pa ja sam mislio da si ti ovdje ozbiljniji forumas,malo je reci da si ovo neodmjereno napisao.Consigliere je napisao/la:Mozete da pisete sta hocete, ali bez igarac tipa Songa nema vama ozbiljne ekipe. Yebiga, jednostavno je tako. Sjetite se samo pratija iz pocetka prosle sezone kad je Diaby bio zdrav. Sve radilo kao sat![]()
Jel to Ozil prvi asistent lige nakon 2 utakmice?![]()
![]()
Bog fudbala!
Hoces da kaze da je Arsenal neozbiljna ekipa![]()
I usput garantujem ti da je Italija izbrusila Flaminija na DMF u strasno i da takav Flamini vise znaci za Arsenal u odbrani nego sto je Song znacio
E, o ovome ti govorim. Yebes Stoke! Posebno kuci! Vi bi takve ekipe trebali za dorucak jesti. Ja govorim o nivou vise.nedim1993 je napisao/la:diaby mnogo griješi u igri i ništa nije radilo "ko sat" kao što ti kažeš, a kako je sve radilo govori i bodove koje smo osvajali
. ne znam šta ljudi više žele od tog "DMF" igrača, Stoke sveden na minimum minimuma i opet nekom nešto ne valja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.