Vidices u Nedelju kako se dereObarska je napisao/la:Jel se Gavran dereeee?![]()
![]()
Prijedor je napisao/la:Rudar bio bolji citavu utakmicu, istog su kvaliteta obe ekipe, barem po pokazanom juce... Olimpik dao gol iz nase greske, onda se branio, Rudar promasio penal u 93 minuti... To ti je to ukratkoMancini je napisao/la:Jeli neko bio na tekmi jučer pa da nam je malo opiše?
Mi moramo pod hitno pobjediti u Nedelju Mladost u Bijeljini inace crno nam se pise... Poslije gostovanja u Bijeljini dolazi nam odlicni Velez koji je Borcu dao 3 komadaOnda gostujemo Sarajevu, pa docekujemo Borca i to 2 krajiska derbija u 3 dana (ligaska, i kup RS)
Prijatelju to je sada najmanje bitno... Neda mi se pisati sad o toj utakmici... Ne mozes suditi po video isjecku prilika samo, ali kako god ti kazes, Olimpik je odnio tri boda i to je jedino bitno, a ko je bio gori ko bolji koga zaboliFanVitez je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Rudar bio bolji citavu utakmicu, istog su kvaliteta obe ekipe, barem po pokazanom juce... Olimpik dao gol iz nase greske, onda se branio, Rudar promasio penal u 93 minuti... To ti je to ukratkoMancini je napisao/la:Jeli neko bio na tekmi jučer pa da nam je malo opiše?
Mi moramo pod hitno pobjediti u Nedelju Mladost u Bijeljini inace crno nam se pise... Poslije gostovanja u Bijeljini dolazi nam odlicni Velez koji je Borcu dao 3 komadaOnda gostujemo Sarajevu, pa docekujemo Borca i to 2 krajiska derbija u 3 dana (ligaska, i kup RS)
Jarane onda ti nisi istu utakmicu gledao.po cemu ste vi bolji bili,nakon primljenog gola u zraku vam je visio jos neki da ga ne primite,realno i penal na srecu nekako al eto,niste zasluzili bod ako cemo posteno.
pogledaj ti pregled kola,pa reci tko je upravu: " onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutni fenjeraš Premijer lige BHT prijedorski Rudar će na gostovanju Mladosti iz Velike Obarske pokušati izbjeći poraz i igrom i pozitivnim rezultatom pobjeći sa poslednje pozicije na tabeli.delpiero502 je napisao/la:Hoćeli falit sutra neko od igrača(povreda, suspenzija,...) ?
Ma napustilo jako puno igraca, nemamo pravog napadaca, nema ko dati gol... Napad igraju juniori (alkoholicari)... Evo sad se vratih iz Bijeljine... Sta reci... Tuga i zalost!VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav za sve navijace rudara
pitanje jedno
sta je uzrok ovako losih razultata rudarA?
jel vas napustilo dosta igraca ili je ekipa ista kao prosle godine???mi dolazimo u srijedu nadam se fer i sportskoj atmosferi kao sto je do sad uvijek bilo u prijedoru i naravno nek se ponovi prosla godina
i pobjeda mog veleza........sportski pozdrav iz mostara
TvBHT je napisao/la:Ako vam dolazi Sarajevo mozete uzeti bodove, jedino ako ne prodate jer njihova politika je ove godine kupocina bodova na strani, samo oni to prokockaju kuci jer su losi.
sta je bola Iskren,sad i prijedorcane zamaras sa tim tvojim propalim talentima(dje ti je onaj guzicko iz Olimpika sto je igro kod nas polusezonu,zaboravih mu ime,mora da je preso u Bayern ili Manchester,nesto ga e vidim u PL)Iskren je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Haris-Ha ... 7527705167 E da su on i Mikic u tandemu bilo bi glat 2-0 Ajmo Rudar do pobjede !