Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
One igre od pocetka januara pa do kraja lige, nema je vise, video sam to samo u prvom kolu, druga dva su bila takticki besprekorna, ali naredna dva, losa. Ali bice bolje, ovo je odlicno da igramo relativno slabo, a bodovi se uzimaju...
- reds_forever
- Kontakt:
E da Bogdo stalno dobijamo pa sto se mene tice, ova se tema moze zakljucatOtelo je napisao/la:I kad naredni put dobijemo bit će nas duplo manje na temi
Sent from my ST21i using Tapatalk 2

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Kad pobjedjujemo tema je vazda u off topicu i atmosfera je super a nakon poraza sve nesto depresivno.reds_forever je napisao/la:E da Bogdo stalno dobijamo pa sto se mene tice, ova se tema moze zakljucatOtelo je napisao/la:I kad naredni put dobijemo bit će nas duplo manje na temi
Sent from my ST21i using Tapatalk 2Znas sta, kada pobijedimo, nema covjek sta da napise, jer ne znas koliko ce taj nas niz potrajati...Ma sta neko ovdje rekao, nakon svake pobjede svi se mi potajno nadamo da ce konacno procepit, i onda kad se to ne desi, skupi se staro razocarenje...
Ako ne dobijemo Sunderland mrtve glave ce padati a ako dobijemo bit ce dernek.Cudni smo mi scouseri i scouserke .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
a na kojoj temi nije tako ?Otelo je napisao/la:Kad pobjedjujemo tema je vazda u off topicu i atmosfera je super a nakon poraza sve nesto depresivno.reds_forever je napisao/la:E da Bogdo stalno dobijamo pa sto se mene tice, ova se tema moze zakljucatOtelo je napisao/la:I kad naredni put dobijemo bit će nas duplo manje na temi
Sent from my ST21i using Tapatalk 2Znas sta, kada pobijedimo, nema covjek sta da napise, jer ne znas koliko ce taj nas niz potrajati...Ma sta neko ovdje rekao, nakon svake pobjede svi se mi potajno nadamo da ce konacno procepit, i onda kad se to ne desi, skupi se staro razocarenje...
Ako ne dobijemo Sunderland mrtve glave ce padati a ako dobijemo bit ce dernek.Cudni smo mi scouseri i scouserke .

osim na našoj temi gdje se igrači pljuju i kad dobijaju i kad gube

Vođa zna.
Pepe odbrani prvi penal balonji
oduvijek sam znao da je najbolji golman za penale

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Ovdje je posebna atmosfera tad,barem meni 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- reds_forever
- Kontakt:
Pa kad pobijede, nemamo im sta rec - zasto? Jer su pobijedili. Kad izgube, to je zato sto su lose igrali i to mi strasno ide na zivce, i sta cu drugo nego rondat...Ne mogu ja dernek pravit kad ne igraju za dernekaOtelo je napisao/la:Kad pobjedjujemo tema je vazda u off topicu i atmosfera je super a nakon poraza sve nesto depresivno.reds_forever je napisao/la:E da Bogdo stalno dobijamo pa sto se mene tice, ova se tema moze zakljucatOtelo je napisao/la:I kad naredni put dobijemo bit će nas duplo manje na temi

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Kritika je kritika al se uvijek moze reci,pa i pohvalit igrace.Nakon sto splasne taj osjecaj utakmnice se ode u off (gdje ja vodim). 

- reds_forever
- Kontakt:
Naravno da moze, al kako god okrenes, nece oni imat nikakve koristi od tog, tako da mi to bas ne dira srceOtelo je napisao/la:Kritika je kritika al se uvijek moze reci,pa i pohvalit igrace.Nakon sto splasne taj osjecaj utakmnice se ode u off (gdje ja vodim).

Di Canio dobio otkaz , sad ce doci neki levat , malo ce im unijeti nekog morala u ekipu i ljudi ce izvuci X protiv nas . Baksuzi smo bas .
Naravno da čitaju,Hodzić im rekao za nasreds_forever je napisao/la:Naravno da moze, al kako god okrenes, nece oni imat nikakve koristi od tog, tako da mi to bas ne dira srceOtelo je napisao/la:Kritika je kritika al se uvijek moze reci,pa i pohvalit igrace.Nakon sto splasne taj osjecaj utakmnice se ode u off (gdje ja vodim).Ossim ako pouzdano ne znas da citaju forum
![]()
![]()

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
- BeyKopites
- Kontakt:
Na temi Arsenala se nakon promašene prilike igračima psuje sve od-donedim1993 je napisao/la:a na kojoj temi nije tako ?naravno negdje u većoj količini negdje u manjoj.
osim na našoj temi gdje se igrači pljuju i kad dobijaju i kad gube

Nešto slično Lucasu, Aspasu i sl.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ko to psuje Lucasu i Aspasu?BeyKopites je napisao/la:Na temi Arsenala se nakon promašene prilike igračima psuje sve od-donedim1993 je napisao/la:a na kojoj temi nije tako ?naravno negdje u većoj količini negdje u manjoj.
osim na našoj temi gdje se igrači pljuju i kad dobijaju i kad gubePosebno Walcottu koji je uglavnom dežurni krivac
![]()
Nešto slično Lucasu, Aspasu i sl.

Ovdje se igrači kritikuju s razlogom. Lucasa nisam kritikovao, ali Aspasa jesam. Kako da ga ne kritikujem kad nije odigrao dobre utakmice ima mjesec dana.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BeyKopites
- Kontakt:
Mislio sam da su Lucas i Aspas dežurni krivci, nisi shvatioCarlo je napisao/la:Ko to psuje Lucasu i Aspasu?BeyKopites je napisao/la:Na temi Arsenala se nakon promašene prilike igračima psuje sve od-donedim1993 je napisao/la:a na kojoj temi nije tako ?naravno negdje u većoj količini negdje u manjoj.
osim na našoj temi gdje se igrači pljuju i kad dobijaju i kad gubePosebno Walcottu koji je uglavnom dežurni krivac
![]()
Nešto slično Lucasu, Aspasu i sl.Daj molim te.
Ovdje se igrači kritikuju s razlogom. Lucasa nisam kritikovao, ali Aspasa jesam. Kako da ga ne kritikujem kad nije odigrao dobre utakmice ima mjesec dana.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Rockefeller
- Kontakt:
Walcott je meni smiješan. Nekad sam se volio smijati Almuniji, sad Walcottu. Čovjek nas ybe u zdrav mozak (navijače Arsenala). Stvarno je kokoš koja samo trči, al' na kraju prvenstva će mnogi reći da je odličan jer statistika mu je 4 utakmice i 2 asistencije ili drugačije 7 utakmica 4 asistencije i 1 gol. 
No, ps. izvinite na spamu al' moradoh jer vidim da ste se dotakli Walcotta.

No, ps. izvinite na spamu al' moradoh jer vidim da ste se dotakli Walcotta.
dokle god ne šteti timu dobar je
a vala ne šteti, radi svoj poso. jest da nema driblinga i pasa al utrčavanje iza leđa odbrane i davanje golova mu ide, što je najvažnije
jest kločina al je jedini od one stare garde Arsenala

jest kločina al je jedini od one stare garde Arsenala
Vođa zna.
Kada odigraju dobro budu pohvaljeni (barem s moje strane)BeyKopites je napisao/la:
Mislio sam da su Lucas i Aspas dežurni krivci, nisi shvatioMi smo ipak kulturniji, ne psujemo igračima, bar ne ovako javno, na forumu

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sto ne mogu ove sto misle da svi zive od sokera ili FM-a. Po cemu li si to zakljucio da sam ja svoje misljenje izvukao iz **** programa. formacija 3-5-2 nije ni blizu eksperiment koliko je bila ova formacija sa 4 stopera. BR je formaciju sa 3 stopera koristio par puta prosle sezone. Prva mi pada na pamet utakmica protiv evertona na goodisonu. upravo tu formaciju je koristio u drugom poluvremenu jer je everton igrao na ubacaje, a soton ej ove sezone sve golove dao iz prekida. Prosle godine je pool imao puno slabiju odbranu od sadasnje, zasto onda ove godine ne pokusati sa takvom formacijom? Ovo sto si napisao za Mosesa mogu prihvatiti, ali to je bio cisto prijedlog koji bi mozda bi uspio,a mozda i ne bi, ne garantujem. ovo sto je pisem su cinjenice, ti se samo pravis pametan. Ja nijednog trenutka nisam pljuvao BR-ov rad, izuzetnio cijenim njegov nacin rada i mislim da bi on mogao vratiti ovaj klub tamo gdje mu je i mjesto.Glodar je napisao/la:
Da bi diskutovao o fudbalu moraš imati neko predznanje koje nije bazirano na PES-u ili FM-u ; Naime, preći tek tako iz 4-4-2 ili 4-5-1 formacije na 3-5-2 je moguće samo na PES-u ili FM-u ; Na isti način možeš klasičnog krilnog igrača ( Mozesa ) prebaciti na tzv. wingera u 3-5-2 formaciji. Ti ako si pogledao deset utakmica i shvatio šta pojedini igrači radU na terenu, evo glave. Ne provaljuj se živ bio.
Što se tiče Liverpoola,pa ****, gledajući prošlu sezonu, ova je odlična. Previše ozljeda ključnih igrača, a tanka klupa.
BR dječica pljuju zaboravljajući da je upravo taj "levat" doveo Koutinja, Staridža, Minjolea - zajedno su plaćeni manje od krapme Kerola, a značajno su unaprijedili igru Liverpoola. Jedini igrač za kojeg se može reći sa sigurnošću da je Rogersova fula, a skupo je plaćen, jeste Borini. Liverpool je par godina odron od kluba, treba par godina da se izvuče iz sivila. Nije ovo plejka ili FM. To vam je valjda jasno ?
uostalom, ovo je forum, pisem jer iznosim svoje misljenje i ne ocekujem da me neko napadne vec da odgovori sta misli, slaze li se ili ne, to je druga stvar.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Liverpool je igrao sa petoricom u odbrani, nikada sa trojicom koliko ja znam 

prvo poluvrijemeOTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool je igrao sa petoricom u odbrani, nikada sa trojicom koliko ja znam
------------jones-----------
wisdom----skrtel----agger----emrique
--------gerrard----allen-----------------
suso--------sahin-------------sterling
----------suarez-------------
drugo poluvrijeme
suso>shelvey
sahin>coates
---------------jones-----------
-----coates---skrtel------agger
wisdom---gerrard----allen----enrique
---------------shlevey------------
--------------suarez--------------
http://www1.skysports.com/football/news ... ng-tactics" onclick="window.open(this.href);return false;Whereas Roberto Mancini appears to often switch to a 3-5-2 this season for no good reason, Rodgers recognised the majority of Everton's threat was coming from their left, with the always-dangerous Leighton Baines combining with Kevin Mirallas, having perhaps his best game since arriving at Everton. One of the drawbacks to his 4-3-3 system is the midfield three tends to be fairly narrow, meaning Liverpool's full-backs can be exposed, and the inexperienced Andre Wisdom was given something of a chasing before the break.
takodje igrao je i protiv anzhia i neko vrijeme protiv chelsea na stamford bridgeu.
i pored otga tu formaciju vidim kao rjesenje za igranje sturridgea i suleta zajedno, a uz to bi cou mogao igrati kao 10-ka
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.