FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sadiković je za Karića, Jose Mourinho glavom i bradom
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sadikovic je paksu kao i Murinjo i daleko mu Sloboda bilaJTS je napisao/la:Sadiković je za Karića, Jose Mourinho glavom i bradom
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 22 sep 2013, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
bolje imat' pakaša za trenera, nego ga nemat' nikakoSkver je napisao/la:Sadikovic je paksu kao i MurinjoJTS je napisao/la:Sadiković je za Karića, Jose Mourinho glavom i bradom
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
I ti bi mogao biti trener sa onakvim igracima, nek Murinjo dodje ovdje i bude trener ovim igracima na ovim livadama, pa jbt. lopte neznaju primiti, osnovne stvariJTS je napisao/la:bolje imat' pakaša za trenera, nego ga nemat' nikakoSkver je napisao/la:Sadikovic je paksu kao i MurinjoJTS je napisao/la:Sadiković je za Karića, Jose Mourinho glavom i bradom
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto da se okanemo karica i komentarisanjafukara87 je napisao/la:Zamolio bi vas da se malo okanite trenera Karica, dosadni ste fakat snjim, ako bude bilo potrebe da ide Karic to ce Azmir rijesit i sta vi imate stim uopste, koji vam je ba gurac pojedincima, stvarno me nervirate jbg pa ako Azmiru se svidja Karic neka ga na klupi i zdravo, bolje da gledam njega nego Sadikovica i Vojvodica koji samo znaju palamudit i nista vise.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@ Skver
to da ne znaju, to stoji .. ali stoji i to da je Sadiković bolji motivator, strožiji trener je, zna postaviti formaciju i barem znamo da bismo igrali napadački gdje god igramo
meni je Smajil isti k'o kad staviš tele ispred računara, a ono samo bleji, šta će
to da ne znaju, to stoji .. ali stoji i to da je Sadiković bolji motivator, strožiji trener je, zna postaviti formaciju i barem znamo da bismo igrali napadački gdje god igramo
meni je Smajil isti k'o kad staviš tele ispred računara, a ono samo bleji, šta će

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Reano nevolim nacin igre smajla i te njegove neke postavke, al mora se covjeku priznati ima 13 bodova a ibrak prosle godine u ovo doba 6.
sa razlikom što Smajil ima bolji tim nego što ga je imao Ibrak i što je Smajil od 13 bodova, 12 osvojio kod kuće, dakle četiri tekme kući i dva gostovanja, od toga jednog kod novog prvoligaša koga nismo mogli pobjedit' .. na tri gostovanja nismo gol dali, a kamo li nešto više da napravimo, tj. da osvojimo bodove
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Problem je opet u Smajlu sto je doveo igrace koji ne znaju primiti lopte.
Ako ce biti sa ovom igrom prvi u ovoj cumez ligi ja ga podrzavam. Al' brate valja se napatiti gledati ono mrljavljenje sa loptom i bunker igrati na Tusnju.
Uostalom Azmir zna sta je najbolje raditi. Neka radi sta hoce samo da se vratimo u sabaniju.
Mislim da nas poraz od Goska udaljava itekako od PL, a liga tek pocela.
Nama koji gledamo Slobodu od '70 ovo tesko pada, jer smo navikli na bolje.
Valjda ce na dobro.
Ako ce biti sa ovom igrom prvi u ovoj cumez ligi ja ga podrzavam. Al' brate valja se napatiti gledati ono mrljavljenje sa loptom i bunker igrati na Tusnju.
Uostalom Azmir zna sta je najbolje raditi. Neka radi sta hoce samo da se vratimo u sabaniju.
Valjda ce na dobro.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nebi se ja slozio da Smajl ima bolji tim,onaj je bio dosta jaci al nijeimao finansijsku podrsku,uvjete,redovne plate.Pejic , sisic, jackson, ceric, stana, mesic, biolo je jos dobrih igraca, efendic je isto bio. Nisu imali ni para ni podrske i sto dobiju dobivali umanjene plate, izbacivali ih iz stanova
ne zna, barem za sad ne zna .. on tom čovjeku vjeruje i što smo 257x prošli, ako si mu valjao, valjat' će ti .. Smajil je došao kad niko nije htio i Azmir ga zbog toga drži .. ruku na srce, tabela kaže da nema razloga da ga se otjera, ali treba malo dublje gledati u sve to .. onda će se vidjeti da je Bratstvo najkvalitetnija ekipa, ona koja će donositi bodove i sa strane, dok mi .. ko zna da li ćemoProbisvjet je napisao/la: Uostalom Azmir zna sta je najbolje raditi.
na gostovanjima se ulazi u PL, a imam neki dojam da bi Azmir otpustio Smajila jedino ako budemo jedno 10 bodova iza lidera

vjerujte vi meni, Sloboda bi mogla ovako igrati i bez trenera, pobjeđivati kući, a u gostima k'o pič*ice
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
realno ti je vec odgovorio JTS...znaci 13 boba iz 4 domace tekme i kod novog ligasa iz nekog sela pored kaknja...ti nesretnici ce vec iduce sezone u rang nize..nase mjerilo je bio bihac i tu smo devastirani..u svakom pogledu..TRUST je napisao/la:Reano nevolim nacin igre smajla i te njegove neke postavke, al mora se covjeku priznati ima 13 bodova a ibrak prosle godine u ovo doba 6.
od pocetka sezone smo odigrali 4 zvanicne tekme na strani....0 pobjeda,0 nerjesenih i 4 poraza...omjer golova 0 6
porazavajuce..i onda se mi nadamo bodovima u gabeli

Sledece kolo bi lako mogli na -6, al duga je liga pa valjda bude sve dobroProbisvjet je napisao/la:Problem je opet u Smajlu sto je doveo igrace koji ne znaju primiti lopte.
Valjda ce na dobro.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne bih se slozio da Smajl ima toliko bolju ekipu. Solidan je ono tim bio al su nas i tad sabotirali kao i sad.
A sto se tice dometa sadasnje ekipe, istina je da igraci ofanzivno nisu ni za sta, da je tu vise drveca koji lopte ne znaju primiti nego igraca, ali tu je Smajl glavni krivac. On je selektirao igrace, niko drugi mu ih nije dovodio. Mogao je ostaviti Trumica koji bi bio pojacanje, da je vise zakukao za Jaranovicem doveo bi mu ga Azmir sigurno itd itd.
da igru da u ruke za to nesposobnih igraca kao sto su Mehidic, Brckalic i Efendic je cisto Azmirova odluka. Efendic je odlican igrac, ali se bezveze trosi ovdje gdje sad igra. Mehidic je ubjedljivo nas najlosiji igrac u prvih 11 ali ga Smajl forsira, a Brckalic i Omic su ciste vodonose, trkaci koje moras imati u timu da odradjuju prljavi posao. Medjutim, pored njih moras imati i 2 tehnicara sto mi nemamo.
Ne bih rekao da nam GOSK odlucuje ligu nego gostovanja poslije GOSK-a sto sam i naveo : Orasje, Podgrmec, Iskra i Igman...odatle se mora doci sa najmanje 9-10 b ako hocemo u PL i ko sto sam rekao nek to zavrsavaju kako znaju i umiju, samo Azmiru je valjda jasno da na terenu ne mogu zavrsit te bodove
A sto se tice dometa sadasnje ekipe, istina je da igraci ofanzivno nisu ni za sta, da je tu vise drveca koji lopte ne znaju primiti nego igraca, ali tu je Smajl glavni krivac. On je selektirao igrace, niko drugi mu ih nije dovodio. Mogao je ostaviti Trumica koji bi bio pojacanje, da je vise zakukao za Jaranovicem doveo bi mu ga Azmir sigurno itd itd.
da igru da u ruke za to nesposobnih igraca kao sto su Mehidic, Brckalic i Efendic je cisto Azmirova odluka. Efendic je odlican igrac, ali se bezveze trosi ovdje gdje sad igra. Mehidic je ubjedljivo nas najlosiji igrac u prvih 11 ali ga Smajl forsira, a Brckalic i Omic su ciste vodonose, trkaci koje moras imati u timu da odradjuju prljavi posao. Medjutim, pored njih moras imati i 2 tehnicara sto mi nemamo.
Ne bih rekao da nam GOSK odlucuje ligu nego gostovanja poslije GOSK-a sto sam i naveo : Orasje, Podgrmec, Iskra i Igman...odatle se mora doci sa najmanje 9-10 b ako hocemo u PL i ko sto sam rekao nek to zavrsavaju kako znaju i umiju, samo Azmiru je valjda jasno da na terenu ne mogu zavrsit te bodove

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja vam garantujem..onaj ko nam pobjegne 9 bodova da ga mi vise necemo stic..nema sanse...nesto cemo se mi mrljavit i stizat ko prosle sezone al to ce bit gotova prica i loziona u prazno...a jedinstvo ima sljedece 2 kuci...oni nam vec bjeze i sljedece kolo ako odu na 6 razlike to je jos malo pa zavrsena prica...mi smo vec sad pod pritiskom da moramo pobjedzivat a ide nam pretesko gostovanje
od svih tih igrača koje si naveo, nama fali jedino Stana i možda Pejić umjesto Nezića .. Mešić neće potrčat' da ga ebeš, Šišić je bio budala, zna igrat', al' se zajebava, Mujkić je bolji od Jacksona, Cerić je odigrao dobro, ali ni Sale nije loš .. Brčkalić ne zna igrati kao Šišić, ali se više trudi .. svako ima neke svoje pluseve i minuse, itdTRUST je napisao/la:Nebi se ja slozio da Smajl ima bolji tim,onaj je bio dosta jaci al nijeimao finansijsku podrsku,uvjete,redovne plate.Pejic , sisic, jackson, ceric, stana, mesic, biolo je jos dobrih igraca, efendic je isto bio. Nisu imali ni para ni podrske i sto dobiju dobivali umanjene plate, izbacivali ih iz stanova
ovoj Slobodi treba trener koji će izvući više nego što ekipa ima objektivni kvalitet .. moje mišljenje da ekipa nema kvalitet da izbori PL, barem kako igraju .. uz boljeg trenera, izvukli bi nešto više i to bi moglo biti dovoljno
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sa boljim trenerom bi od ove ekipe izvukli maksimalno 3 boda vise. Nama treba i trener i igraci. Da je Murinjo na klupi ne moze nista kad se od Efendica lopta odbija 5 metara, kad se Mehidic okrece ko FAP, Omic ne zna poslati pasa duzeg od 4 metra, Brckalic od svoje nemoci gleda samo kako da udari koga podmuklo, Nezic 4 lopte nabije u aut- ne zna ni nabit u teren. Da se Lipi, Andjeloti, Kapelo sastave od gov.ana se pita ne pravi 
ko sto rekoh, smajlu na teret jer ih je on selektirao ali ocekivat leprsavu igru i dobre akcije od njih i na Tusnju a kamo li na gostovanjima moze neko ko je od ociju bez ociju jedino. Boljih tehnicara ima na terminima kod Sice nego kod nas u veznom redu.

ko sto rekoh, smajlu na teret jer ih je on selektirao ali ocekivat leprsavu igru i dobre akcije od njih i na Tusnju a kamo li na gostovanjima moze neko ko je od ociju bez ociju jedino. Boljih tehnicara ima na terminima kod Sice nego kod nas u veznom redu.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 22 sep 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Efendić igra na pravom mjestu i naša desna strana je sasvim ok .. što se tiče Mehidića, slažem se, ali ko da ga zamjeni? Pršeš? gori od njega .. Omerović? možda, treba isprobati momka, zašto da ne .. Jaganjac? možda, ali na desnom krilu .. Mićo? možda da igra kao krilo, ali desno kao što sam napisao za Jaganjca, u tom slučaju Efendić ide lijevo .. mada bih ja najradije Miću gledao kao partnera Mujkiću u napadu, jer Mujkić samo trpi kada igra sam, igra sve osim napadačaultrasstyle_tz je napisao/la:Efendic je odlican igrac, ali se bezveze trosi ovdje gdje sad igra. Mehidic je ubjedljivo nas najlosiji igrac u prvih 11 ali ga Smajl forsira
__________Mujkić_________Mićo____________
___Efendić___Brčkalić____Omić_____Jaganjac_____
___Nezić______Keno______Sale_____Mehanović______
___________________Riba________________
___________________Mujkić___________________
____________________Musić__________________
___Efendić_____Brčkalić_____Omić________Mićo(Jaganjac)_______
____Nezić_______Keno________Sale________Mehanović
_______________________Riba______________________
___________________Mujkić___________________
____________________Musić__________________
___Omerović_____Brčkalić_____Omić________Efendić_______
____Nezić_______Keno________Sale________Mehanović
_______________________Riba______________________
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 22 sep 2013, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vidjet cemo sta ce biti, samo da budemo blizu vrha, poslije Goska idu gostovanja gdje bi se trebalo uzeti dosta bodova barem 8, 9
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kuci on nema sta drugacije igrati od ovog sto igra osim sto nekad umjesto Mehidica moze probati sa Jaganjcem ili Micom u prvoj postavi. I to je sve sto on kuci moze raditi.JTS je napisao/la:...
u gostima bih ja nabio 7 igraca nazad: Mehanovic, Nezic, Cejvanovic, Salihovic, Omic, Brckalic, Efendic i gore u napad poslao Micu desno, Jaganjca lijevo i Mujku u sredinu i igrat ko Bratstvo na Tusnju: jako u odbrani , a gore nabijaj i sta bude-bude na kontre pobjeci ce neko od njih 3 jednom.
fazon je sto on nema igraca i to je od pocetka moja poenta, kako god da ti izmiksas ovaj vezni red, u koju god formaciju to nece ni od jednog od njih napravit igraca koji zna poslat zavrsni pas, sastavit 4-5 dodavanja po zemlji itd itd

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.