NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

bosanceros101
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la bosanceros101 » 22 sep 2013, 18:15

pozdravljam sve ove forumaše i želim im reći da smo mi "spušteni na zemlju" i poslije ove utakmice sa Radničkim! bodovi se pišu a vi kako hoćete! i dalje smo bez primljenog gola i sad imamo dvije utakmice kod kuce! FORZA JEDINSTVO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 22 sep 2013, 18:16

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 sep 2013, 18:42

Čestitke na pobjedi!

Iako je Radnički cijelu utakmicu napadao i držao loptu u svom posjedu, a slabiji smo bar 3x igrački danas bili, znači da smo se odlično držali.

Lopta je ipak okrugla i u prvom šutu u okvir gola u 89.' ste uzeli sva tri boda, navijačima posebne čestitke i vidimo se početkom Aprila u gradu na Uni!

bosanceros101
Kontakt:

Post Postao/la bosanceros101 » 22 sep 2013, 18:53

Casp3r je napisao/la:Čestitke na pobjedi!

Iako je Radnički cijelu utakmicu napadao i držao loptu u svom posjedu, a slabiji smo bar 3x igrački danas bili, znači da smo se odlično držali.

Lopta je ipak okrugla i u prvom šutu u okvir gola u 89.' ste uzeli sva tri boda, navijačima posebne čestitke i vidimo se početkom Aprila u gradu na Uni!
sve je to fudbal!
vidimo se prijatelju !

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 22 sep 2013, 19:04

Cestitke,imali ste jednu priliku i udje u go,to je fudbal :) navijaci vam malo kasne kuci jer se Čupo (Bob Marley) zado s nekima nasim u punk klubu pa su ga cekali do sad :)))) sve u svemu otkad idem na tekme nisam vidio bolje raje da dodje u goste ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 22 sep 2013, 19:07

Hahahahahah, pa ne čudi me za čupu, hahahahha a kralja
A hvala ti brate, ne bi takvi navijači bili da vi niste dobri ;)

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 22 sep 2013, 19:10

Sn96 je napisao/la:Hahahahahah, pa ne čudi me za čupu, hahahahha a kralja
A hvala ti brate, ne bi takvi navijači bili da vi niste dobri ;)
čupo i neki u vojnickoj opremi najjaci danas :D
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 sep 2013, 19:19

Izvinite zbog kasnjenja cupe i njegovog prijatelja malo smo ih odveli do sode puba da popiju po jednu a bogami i da popricamo po jednu...malo sam razocaran sto ste navalili kuci odma posle tekme al ajde,,,,cestitam na pobjedi koju iskreno niste ni zasluzili kao ni mi , al ajde ako ko mora u PL volio bih da budete vi ako nista zbog ljepote kraja u kojem zivite...sretno u povratku vidimo sa na Uni sledece godine ...pozz od sioux(soda punk )

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 22 sep 2013, 19:52

hahaha, kud ćeš na čupu :P a vidimo se dečki , sretno vam

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 sep 2013, 20:12

Ne pisem ovdje puno, ali samo samo za onog @josik@ jedan post, :lol: :lol: gdje si jarane,nema te na temi , juce si mi bio ovdje aktivan , pisao o svemu i svacemu , da nije maca popala jezik :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bosanceros101
Kontakt:

Post Postao/la bosanceros101 » 22 sep 2013, 20:15

josik je napisao/la:
besko je napisao/la:Sretni našim dečkima sutra!! Mislim da se sva 3 boda mogu uzeti bez obzira na sve. Domaćini jesu nabrijani i sve to ali nema veze mislim da u ovom trenutku Jedinstvo ima bolju momčad od Radničkog. Kod nas se situacija smirila nakon jednog turbolentnog perioda i tamo idemo po bodove definitivno, u ostalom kao i na svakoj utakmici. Pozz
I mnogo jace ekipe nisu uzimale bodove u Lukavcu.Vi ste kao i Bratstvo,digli se nesto...dobili lijehe od ekipa..Igman,Troglav i te talasike,a danas Bratstvo naleti na Slobodu i pusiona...e to ce i vama biti,da se malo spustite...neigrate sutra sa Igmanom.
nismo danas igrali sa Igmanom nego sa Radnickim iz Lukavca i pobjedili smo! .. evo spusteni smo na zemlji jarane! toliko o tvojoj prognozi :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 sep 2013, 20:18

Evo nakon radnog dana dođem kuci i saznam za ovu pobjedu . Svaka cast momcima jedva cekam vikend i opet Pod Borice da odem i gledam najbolju ekipu lige . Sad 2 tekme kuci uzastopno maksimalne bodove pokupiti i onda se vise odmaknuti na vrhu .

BEZ PRIMLJENOG GOLA ! 8-)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 sep 2013, 21:22

ja sam bio jedan od rijetkih koji nije vjerovao u vašu ekipu, sad se ipak mogu posuti pepelom i čestitati vam na svemu do sada

kakav će to derbi biti za dvije sedmice ;)

i jedna informacija, ekipa vam je sretno stigla do Gračanice :D vidjeh ih na večeri u "ETNI"

sretan povratak
Undici stelle - ACM 1899

bosanceros101
Kontakt:

Post Postao/la bosanceros101 » 22 sep 2013, 21:33

baltazar1 je napisao/la:ja sam bio jedan od rijetkih koji nije vjerovao u vašu ekipu, sad se ipak mogu posuti pepelom i čestitati vam na svemu do sada

kakav će to derbi biti za dvije sedmice ;)

i jedna informacija, ekipa vam je sretno stigla do Gračanice :D vidjeh ih na večeri u "ETNI"

sretan povratak
ma jarane ni ja sam nisam vjerovao u ove decku na pocetku jer sam mislio da ce to biti kao i prije ali hvala Allahu sad je sve kako treba kod nas. imamo prave ljude u klubu,financijski dobro stojimo,igraci dobivaju premije kad pobjede i tako te stvari!
neka nek uzivaju zasluzili su!
pozzz

besko
Kontakt:

Post Postao/la besko » 22 sep 2013, 22:58

bosanceros101 je napisao/la:
josik je napisao/la:
besko je napisao/la:Sretni našim dečkima sutra!! Mislim da se sva 3 boda mogu uzeti bez obzira na sve. Domaćini jesu nabrijani i sve to ali nema veze mislim da u ovom trenutku Jedinstvo ima bolju momčad od Radničkog. Kod nas se situacija smirila nakon jednog turbolentnog perioda i tamo idemo po bodove definitivno, u ostalom kao i na svakoj utakmici. Pozz
I mnogo jace ekipe nisu uzimale bodove u Lukavcu.Vi ste kao i Bratstvo,digli se nesto...dobili lijehe od ekipa..Igman,Troglav i te talasike,a danas Bratstvo naleti na Slobodu i pusiona...e to ce i vama biti,da se malo spustite...neigrate sutra sa Igmanom.
nismo danas igrali sa Igmanom nego sa Radnickim iz Lukavca i pobjedili smo! .. evo spusteni smo na zemlji jarane! toliko o tvojoj prognozi :)
potpisujem hehehe

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 sep 2013, 23:08

pa eto vidis koliko vi pametnjakovici znate...
taj covijek koji je sad na celu Jedinstva uopste nije bio predsjednik prosle sezone! covijeka su pritisli na sve strane da pusti utakmicu i na kraju je moralo to sve otici do nacelnika koji je rekao ako puste da Jedinstvo marke vise nece vidjeti!. na pogresnoj temi se raspravljamo ali vi ste prvi poceli pa cu to i da dovrsim sto imam da vam napisem.
Mi barem imamo pravog predsjednika u klubu ali ne neku budalu kao sto vi imate koji nezna sta hoce i dovodi igrace poput Galina,Hodzica,Brckalica koji su bili u Jedinstvu,uzeli pare i otisli! kod nas su sad pravi ljudi u klubu i sve funkcionira kako treba za razliku od vas. a to za namjestanje utakmice prosle sezone vi pitajte Mehmeda Janjosa i Tigra ... nas novi predsjednik nema nista sa tim! jadni ste vi bgm... nema od Slobode nista ove sezone... jos cete vi provesti godina u prvoj ligi dok ne shvatite da ime kluba ne igra nikakvu ulogu ovdje! .. nemate vi pojma sta se je izdesavalo u Bihacu zbog utakmice sa Slobodom ali samo cu vam reci da se je utakmica pustila fudbal se vise nebi igrao u Bihacu a vi kupujte negdje drugo bodove,tako jedino mozete da se borite za premijer ligu jer ste premazani na sve moguce nacine!
znaci:
- i jedni i drugi imamo nove ljude u upravi. Ni jedni ni drugi nisu duzni nikom nista da vracaju, niti da koga pomazu na bilo koji nacin, ostavljaju u ligi itd itd...

- "mi" uputili svoje nove ljude, covjeka koji je novi uopce u BiH a ne samo u nogometu, koji jbt i ne zna da postoji neko Jedinstvo Bihac da su to nasi stari prijatelji i da guramo jedni druge i pomazemo kad god ko moze pa da pomogne prosle godine
- "vi" htjeli lincovat svoje, prijetili krajem fudbala u Bihacu ko sto neko rece ako se odrzi rijec prema Slobodi itd itd..

znaci suknuse nam bas stari "prijatelji" i poznavaoci situacije i navijaci - vidis to mi je trebalo a vjerujem i svima nama u Tz..znaci uprava je htjela odrzat rijec ali nije smjela zbog onih zbog kojih smo "mi" ostavili Jedinstvo u ligi. Jos postadosmo i jade najvece, ovo ono, fino nam se nagovorise ljudi zbog kojih se urgiralo kod covjeka koji nit je koga duzan da pusti nit je kome mora sta obecavati. Fino je to za cuti i znati. Mi urgirasmo da se ostavi Jedinstvo i Banovici, a ako se vrati Slobodi " se je utakmica pustila fudbal se vise nebi igrao u Bihacu"..

cestitke jos jednom, uspjeli ste nas zaje.at al okrene se ba sve, i hvala na komplimentima :D ali eto bar je jasno da za kraj odnosa nije kriva uprava Jedinstva nego navijaci i simpatizeri kluba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2013, 23:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:
pa eto vidis koliko vi pametnjakovici znate...
taj covijek koji je sad na celu Jedinstva uopste nije bio predsjednik prosle sezone! covijeka su pritisli na sve strane da pusti utakmicu i na kraju je moralo to sve otici do nacelnika koji je rekao ako puste da Jedinstvo marke vise nece vidjeti!. na pogresnoj temi se raspravljamo ali vi ste prvi poceli pa cu to i da dovrsim sto imam da vam napisem.
Mi barem imamo pravog predsjednika u klubu ali ne neku budalu kao sto vi imate koji nezna sta hoce i dovodi igrace poput Galina,Hodzica,Brckalica koji su bili u Jedinstvu,uzeli pare i otisli! kod nas su sad pravi ljudi u klubu i sve funkcionira kako treba za razliku od vas. a to za namjestanje utakmice prosle sezone vi pitajte Mehmeda Janjosa i Tigra ... nas novi predsjednik nema nista sa tim! jadni ste vi bgm... nema od Slobode nista ove sezone... jos cete vi provesti godina u prvoj ligi dok ne shvatite da ime kluba ne igra nikakvu ulogu ovdje! .. nemate vi pojma sta se je izdesavalo u Bihacu zbog utakmice sa Slobodom ali samo cu vam reci da se je utakmica pustila fudbal se vise nebi igrao u Bihacu a vi kupujte negdje drugo bodove,tako jedino mozete da se borite za premijer ligu jer ste premazani na sve moguce nacine!
znaci:
- i jedni i drugi imamo nove ljude u upravi. Ni jedni ni drugi nisu duzni nikom nista da vracaju, niti da koga pomazu na bilo koji nacin, ostavljaju u ligi itd itd...

- "mi" uputili svoje nove ljude, covjeka koji je novi uopce u BiH a ne samo u nogometu, koji jbt i ne zna da postoji neko Jedinstvo Bihac da su to nasi stari prijatelji i da guramo jedni druge i pomazemo kad god ko moze pa da pomogne prosle godine
- "vi" htjeli lincovat svoje, prijetili krajem fudbala u Bihacu ko sto neko rece ako se odrzi rijec prema Slobodi itd itd..

znaci suknuse nam bas stari "prijatelji" i poznavaoci situacije i navijaci - vidis to mi je trebalo a vjerujem i svima nama u Tz..znaci uprava je htjela odrzat rijec ali nije smjela zbog onih zbog kojih smo "mi" ostavili Jedinstvo u ligi. Jos postadosmo i jade najvece, ovo ono, fino nam se nagovorise ljudi zbog kojih se urgiralo kod covjeka koji nit je koga duzan da pusti nit je kome mora sta obecavati. Fino je to za cuti i znati. Mi urgirasmo da se ostavi Jedinstvo i Banovici, a ako se vrati Slobodi " se je utakmica pustila fudbal se vise nebi igrao u Bihacu"..

cestitke jos jednom, uspjeli ste nas zaje.at al okrene se ba sve, i hvala na komplimentima :D ali eto bar je jasno da za kraj odnosa nije kriva uprava Jedinstva nego navijaci i simpatizeri kluba.
de bolan stipu ga..vidis da lupeta bezveze...veze ovaj nema sa odnosima jedinstva i slobode
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 sep 2013, 00:07

Korisniče bosanceros101, novi si na forumu pa očito ne znaš pravila ponašanja. Ukoliko još jednom nekog od forumaša nazoveš budalom ili sličnim, nećeš više biti u prilici pisati po forumu.

moderator
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 sep 2013, 00:17

Ne, ne smiješ vrijeđati sugovornika ako se ne slažeš s njegovim stavom.

Smatraj se upozorenim.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.