Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Trequartista
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Trequartista » 22 sep 2013, 18:32

Mene su Ogbonna i Barzagli nekoliko puta zabrinuli danas, zvuči čudno, ali Bonucci trenutno djeluje kao najpouzdaniji štoper.

Llorente se nekoliko puta odlično zagradio i odigrao par lijepih povratnih. Njemu ako dodaš u noge 90 % će primiti loptu, to nam je trebalo.

Teveza mi više ofirno hvaliti, mada je u par puta bio sebičan danas. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 22 sep 2013, 18:36

Nije što je ''moj'', ali Leo je daleko najbolji štoper ove sezone.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 22 sep 2013, 18:51

tevez... perverzija, 10x bolji igrac nego onaj iz sitija... strasno kretanje po terenu, ubojit u napadu i jako inteligentan

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 22 sep 2013, 19:03

Trequartista je napisao/la:Tevez najbolji napadač u Italiji. Bez ikakve lažne skromnosti ili izmišljanja!
Bez premca, lik sve sam napravi.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 22 sep 2013, 19:06

@Tan

Nije tako, jer i u Cityu je on igrao isto kad nije pravio belaje, naravno ko je htio i mogao je da vidi to, nego nama je bilo što Džeko ne igra, mislim većini, jer Carlitos je i tamo najjači napadač bio.

Uvijek bio vanserijski igrač i prevaga na terenu, od Corintiansa kojem je donio titulu, West Hama kojeg je ostavio u ligi, Uniteda sa kojim je razbijao sa CR-om i Rooneyom i igrao finale LP, te Ciyta u kojem je budalesao, ali klasu je pokazao.

Ostala je najveća misija, da nama pokuša donijeti Ligu prvaka.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 22 sep 2013, 19:54

Zuliani " di menti bene traversone segna RE LEONE! ! " :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 22 sep 2013, 20:09

Sarajevo1946 je napisao/la:@Tan

Nije tako, jer i u Cityu je on igrao isto kad nije pravio belaje, naravno ko je htio i mogao je da vidi to, nego nama je bilo što Džeko ne igra, mislim većini, jer Carlitos je i tamo najjači napadač bio.

Uvijek bio vanserijski igrač i prevaga na terenu, od Corintiansa kojem je donio titulu, West Hama kojeg je ostavio u ligi, Uniteda sa kojim je razbijao sa CR-om i Rooneyom i igrao finale LP, te Ciyta u kojem je budalesao, ali klasu je pokazao.

Ostala je najveća misija, da nama pokuša donijeti Ligu prvaka.
ne bih rekao, nisam neki veliki obožavalac dzeke (kao neki, volim ga, nas je ;) ) tako da sam realno sve gledao, ali nije bio ovakav, nikad ali nikad nije ovako isao prema naprijed sa dodavanjima, uvijek je volio vratiti loptu nazad da bi mogao uci u sansu, danas i utakmice prije, uvijek gleda najbolje za ekipu, uvijek odigra idealan potez, jos sada ima Nanda koji se zna zagraditi i odigrati dupli, sto Vucinic ne zna jer on ako dobije loptu obavezno pravi neke pizdarije!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 sep 2013, 20:11

Bravo Juve, samo naprijed!

Drago mi je zbog gola Fernanda ja sam govorio i kad nije nikako igrao, da ce dobiti priliku i iskoristiti je i evo to je danas uradio!

Tevez pravo pojacanje, klasa, samo neka ovako nastavi!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 sep 2013, 20:13

Možda zato što igramo drugačije od Citya. :mrgreen:

Tevez je dočekan kao velika zvijezda, primljen odlično od svih saigrača, navijača i ljudi u klubu, očigledno je svjestan šta znači nositi dres Juventusa zato i ne čudi onakvo njegovo zalaganje i borba za svaku loptu.

On je tip igrača koji nam je bio potreban, neko ko jednim potezom može riješiti utakmicu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 22 sep 2013, 20:20

Treba Nandu još vremena. Nisam gledao tekmu al' vidim ubili smo ih, gluho bilo šae ovo :lol:

Iduću tekmu očekujem Đovinka i Vučinu u vrhu.
Allegri je gospodin!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 22 sep 2013, 20:29

Carli je napisao/la: Iduću tekmu očekujem Đovinka i Vučinu u vrhu.
Nemoj Boga ti.. :mrgreen:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 22 sep 2013, 20:30

Neću ja hoće Konte :lol:
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 sep 2013, 20:36

ma da ima Dzeko u Juventusu i danas bi mu ovdje je.ali mater sto nekad suta, ne dodaje, sebican itd itd jer gledamo samo jednog igraca..ovako kad gledas neutralno vidis da upravo to sto nikad ne znas sta ce uraditi i jeste njegov glavni adut. Nekad suta, nekad doda, nekad ode u prodor zato defanzivac nikad ne zna sta da ocekuje a suigraci moraju uvijek ispratiti jer nikad ne znaju kad mogu dobiti pas. Na Teveza se treba naviknuti kao i na Ljorentea koji se danas razumio najbolje sa Islom, a Isla je gle cuda nas jedini bek koji zna centrirati- dakle igrac na kakve je Ljorente naucio i sa kakvim godinama igra. Odigra povratni pas na krilo i trci na centarsut i ocekuje da ga igrac gadja.

Tevez i Ljorente bi bili najubitacniji u formaciji 4-4-1-1, sa dva igraca kao Pogba i Vidal iza njih i sa 2 dobra krila koji igraju u oba pravca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 22 sep 2013, 20:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma da ima Dzeko u Juventusu i danas bi mu ovdje je.ali mater sto nekad suta, ne dodaje, sebican itd itd jer gledamo samo jednog igraca..ovako kad gledas neutralno vidis da upravo to sto nikad ne znas sta ce uraditi i jeste njegov glavni adut. Nekad suta, nekad doda, nekad ode u prodor zato defanzivac nikad ne zna sta da ocekuje a suigraci moraju uvijek ispratiti jer nikad ne znaju kad mogu dobiti pas. Na Teveza se treba naviknuti kao i na Ljorentea koji se danas razumio najbolje sa Islom, a Isla je gle cuda nas jedini bek koji zna centrirati- dakle igrac na kakve je Ljorente naucio i sa kakvim godinama igra. Odigra povratni pas na krilo i trci na centarsut i ocekuje da ga igrac gadja.

Tevez i Ljorente bi bili najubitacniji u formaciji 4-4-1-1, sa dva igraca kao Pogba i Vidal iza njih i sa 2 dobra krila koji igraju u oba pravca.
kolarov ima dobar i jak centarsut
također se jos tu moze naci par krilnih igraca ... al hajd ti to dovedi...asamoa danas uzas zivi ne znam sta mu je :roll:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 22 sep 2013, 21:48

Asamoah igra najnezahvalniju poziciju. Fra'er pretrči baš puno. Umor čini svoje.
Allegri je gospodin!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 sep 2013, 22:19

:)
[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 sep 2013, 00:18

Llorente:"I've always been quiet because I know it isn't going to be easy to adapt to this league & to a team that has already won a lot. I am very happy because today I scored, I played & I was fine. With Tevez I'm fine, it's easy to play with him. People might wonder why I don't play but I'm calm & the coach always tells me to remain confident of myself. All the attackers who are here are very strong, and have to work hard during all the training sessions. It isn't easy to adapt, but I knew that and I know that I have to stay calm & wait for the opportunity, like I did today."
Pirlo danas odmah odjurio u svlačionicu kad je zamijenjen, a ne na klupu...
Conte:"Llorente did well but he is capable of doing better, his goal today will boost his confidence. We decided that he [Llorente] would start one of the 3 games this week, we went with Verona because it was a home game. Rotation is essential, we play every 3 days, everyone will be rotated even Tevez, otherwise come October he'll be on a stretcher."
Sky:is Pirlo angry?

Conte "I don't know, but when you play with someone stuck to your shoulder it becomes difficult."
Mogli bi ovdje početi Vučinić i Giovinco, ali i dalje se nadam Fernandu sa jednim od ove trojice.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 sep 2013, 08:54

Mene brine što već drugu tekmu primamo bezze gol iz nekog prekida i odbijanca.

Po tom pitanju se mora odbrana uozbiljiti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 23 sep 2013, 11:10

slika

Još od Ibrahimovića nisam zagotivio nekog igrača ovako odmah po dolasku. Grize, gine, zna sve sa loptom, samo da nastavi ovako aBd, broj 10 do sada je apsolutno opravdao!

GRANDE CARLITOS! 8-)

@Tan

Promijenio je malo ponašanje i istina, kod nas je podređen ekipi, ali ja sam htio reći da je uvijek i uvijek bio igračina.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 sep 2013, 14:26

Nadam se da ce uci u pravi ritam :)
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.