Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal 1 - 0 Stoke City
http://videobam.com/uRKhQ" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Arsenal 1 - 1 Stoke City
http://videobam.com/LIJgT" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Arsenal 2 - 1 Stoke City
http://videobam.com/nMXSk" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Arsenal 3 - 1 Stoke City
http://videobam.com/ayONJ" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://videobam.com/uRKhQ" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Arsenal 1 - 1 Stoke City
http://videobam.com/LIJgT" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Arsenal 2 - 1 Stoke City
http://videobam.com/nMXSk" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Arsenal 3 - 1 Stoke City
http://videobam.com/ayONJ" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nije dao danskom Ronaldu da uđe u igru iz poštovanja prema stokeu, ne bi bilo pravedno da stoke napusti Emirates sa rezultatom od 6-1 jer naravno od momčiluka bi se hattrick očekivaoAsharaK je napisao/la:A gdje je Bendtner
-
- Kontakt:
Ja pisem ono sto je ocigledno, a gluposti su kad neko ovog panja koji nema ni jedan poziv a kamoli nastup za nacionalni tim i koji je debitovao u LP sa haman 30. godina naziva nekim maestrom, madjionicarom itd...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Rockefeller
- Kontakt:
Artete se treba neriješiti tako što će se promovirati u kapitena.
Šteta što na kraju Giroud doda Ramseyu. Imao je lijevo bolju opciju i bilo bi 4:1. Nova pobjeda, tačnije sedma uzastopno, prvo mjesto i sledeći je Swansea. Teška utakmica, al' valja i njih pobjediti.

Šteta što na kraju Giroud doda Ramseyu. Imao je lijevo bolju opciju i bilo bi 4:1. Nova pobjeda, tačnije sedma uzastopno, prvo mjesto i sledeći je Swansea. Teška utakmica, al' valja i njih pobjediti.
Ryo odlican? Sta si ti gledao, klipove na youtubu?AA23 je napisao/la:Sta serete Ryo odličan.
Odlicno, nastavili smo niz pobjeda i protiv ekipe zvane antifudbal. Popeli smo se na tron, nadajmo se da cemo do kraja sezone tu i ostati. Imamo mnogo rezervi, Gnabry pokazao da moze solidne partije pruziti na krilu protiv prosjecnih ekipa EPLa.
COYG!
frankqqqqq je napisao/la:Nije dao danskom Ronaldu da uđe u igru iz poštovanja prema stokeu, ne bi bilo pravedno da stoke napusti Emirates sa rezultatom od 6-1 jer naravno od momčiluka bi se hattrick očekivaoAsharaK je napisao/la:A gdje je Bendtner

kakav raspad igre molim te? igra je bila davno završena. Ekipa stokea nije u stanju kako treba da stigne 1 gol razlike a kamoli šta više da napravi. izašao Ozil izašao wilshere, tad je bilo ono klasično malo se brani malo kontre pa šta bude. Arteta je ušao zadnjih 10-ak minuta i ti govoriš raspala se igra
.
znaju svi da ga ne voliš al ti stvarno pretjeruješ sa takvim glupostima
edit:
ganbry je dobar al se momak užasno sporo rješava lopte, ne izgubi on nju al mora to brže ići.
ovaj šut je ramzija je bio njegov deveti pokušaj a dao 7 golova

edit:
ganbry je dobar al se momak užasno sporo rješava lopte, ne izgubi on nju al mora to brže ići.

Vođa zna.
Aha brate, hvala ti mnogooo. Već sam se počeo bojati da nije neka povreda u pitanju(ne daj bože).frankqqqqq je napisao/la:Nije dao danskom Ronaldu da uđe u igru iz poštovanja prema stokeu, ne bi bilo pravedno da stoke napusti Emirates sa rezultatom od 6-1 jer naravno od momčiluka bi se hattrick očekivaoAsharaK je napisao/la:A gdje je Bendtner

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Idemo dalje. WBA vani, dat priliku ovim koji se vracaju i omladincima. COYG
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi imamo ubjedljivo najveci broj seratora. U prvom poluvremenu se psovao sudija, a lik dobro sudio. Pa se pljuje protiv Stoke-a, imali jedan debilan start(ono postavljanje Hutha). Pa se pljuje Ryo koji nije los bio, a pljuje se zasto? Radi pljuvanja. Pa se pljuje Arteta zasto? Usao da smiri igru, smirio je. Nije neki igrac, ali eto to zna raditi i neka radi. Pljuvao se i Sagna. zasto? Uvijek je bio OGRANICEN u napadu, ali je bio odlicna u odbrani, sta je sad? odlican u odbrani ogranicen u napadu, kao takav bio ejdan od najboljih bekova na svijetu.
Fakat fuj.
Fakat fuj.
Celik!3,2,2.
Nije fazon svakoga hvalit
a Dein je srao dosta sa pojedinim faulovima..

ja ne vidim da se je ryo negdje pljuvao, samo sam iznio konstataciju da je gnabry puno bolji od njega. enough
normalno da je srao, prvo ono na početku prekršaj sagne na ivici kaznenog, obojica ramenom obojica padaju i prekršaj za stoke. ono niđe veze, al osim toga je bio stvarno korektan.
meni su svi igrači odigrali dobro osim gibsa. momak je umoran to se i vidi. sad protiv wba odmorit što više igrača, a i ako ispadnu svejedno mi
meni su svi igrači odigrali dobro osim gibsa. momak je umoran to se i vidi. sad protiv wba odmorit što više igrača, a i ako ispadnu svejedno mi
Vođa zna.
-
- Kontakt:
Naravno da se raspala, Stoke odma poceo da igra na nasoj polovini i plete oko gola, odma su uspjeli izboriti par kornera ali sreca dobro smo se branili.nedim1993 je napisao/la:kakav raspad igre molim te? igra je bila davno završena. Ekipa stokea nije u stanju kako treba da stigne 1 gol razlike a kamoli šta više da napravi. izašao Ozil izašao wilshere, tad je bilo ono klasično malo se brani malo kontre pa šta bude. Arteta je ušao zadnjih 10-ak minuta i ti govoriš raspala se igra.
edit:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pustite se pljuvanja nakon pobjede. Rezultat odlican, ja sam i igrom zadovoljan. Do sada se pokazalo kada startaju Wilshere-Ramsey-Ozil da imamo odlicnu pas igru i jos bolju tranziciju lopte. Nadam se da Wenger nece nista promjeniti protiv Swansea. Flaminia necu vise hvaliti da ga ne ureknem. Jedino mi je zao sto Giroud nije pogodio ali o tom po tom.
Dalji raspored izgleda ovako:
28.9 vs Swansea (A)
6.10 vs WBA (A)
19.10 vs Norwich (H)
26.10 vs Crystal Palace (A)
Iz naredne 2 utakmice 4 boda i ja sam zadovoljan, pa se onda maksimalno spremiti za ova dva laksa meca. Jbg treba napraviti neku bodovnu zalihu jer nakon toga slijede svi tezi mecevi, cak redom:
2.11 vs Liverpool (H)
10.11 vs ManU (A)
Dalji raspored izgleda ovako:
28.9 vs Swansea (A)
6.10 vs WBA (A)
19.10 vs Norwich (H)
26.10 vs Crystal Palace (A)
Iz naredne 2 utakmice 4 boda i ja sam zadovoljan, pa se onda maksimalno spremiti za ova dva laksa meca. Jbg treba napraviti neku bodovnu zalihu jer nakon toga slijede svi tezi mecevi, cak redom:
2.11 vs Liverpool (H)
10.11 vs ManU (A)
Zadnja izmjena: Desole, dana/u 22 sep 2013, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicno odradjen posao danas. Lagana pobjeda od 3-1 za nastavak serije pobjeda i nova 3 boda. Igrali smo odlicno prvih 10-15 minuta i postigli gol za vodstvo, a onda smo prespustili Stokeu napade. Znali su to iskoristiti i izjednacili su, ali to je bilo sve sto su napravili danas.
Ozil definitivno igrac utakmice i ne znam da li ce mu pripisati asistenciju i za onaj prvi gol. Giroud nije postigao gol, ali se momacki borio sa onim mrcinama. Ramsey i Wilsher pruzili jos jednu sjajnu partiju, a Mertesacker je danas odigrao sjajno, te postigao i gol. Gnabry moze igrati protiv prosjecnih ekipa, a za nesto vise ce trebati vremena. Ostali su bili solidni, sto je bilo dovoljno za novu pobjedu.
Ozil definitivno igrac utakmice i ne znam da li ce mu pripisati asistenciju i za onaj prvi gol. Giroud nije postigao gol, ali se momacki borio sa onim mrcinama. Ramsey i Wilsher pruzili jos jednu sjajnu partiju, a Mertesacker je danas odigrao sjajno, te postigao i gol. Gnabry moze igrati protiv prosjecnih ekipa, a za nesto vise ce trebati vremena. Ostali su bili solidni, sto je bilo dovoljno za novu pobjedu.
Flaminia treba prekomadnovati u kapitena!Rockefeller je napisao/la:Artete se treba neriješiti tako što će se promovirati u kapitena.![]()

PS: Treba pojedine igrace odmoriti to se vidi najvise iz drugog poluvreman. Pa neki su odigrali sve utakmice do sada!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Protiv Wba će vjerojatno zaigrat Viviano,Vermalen,Jenkinson,Monreal,Ryo,Arteta,Bandera ..bit će to zanimljiva utakmica za gledat 

sljedee 4 utakmice 12 bodova uzeti, tu se prvenstva osvajaju.Kada se vracaju cazorla i ox?
Ja bih samo da pitam sta se desava sa Ramizom ? Poludio lik 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.