Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma vidi da spominjes brisanje bodova s lihtestajnom , to ide samo u slucaju barazaBelminM23 je napisao/la:ma kakav baraz idemo Direktnosagitarius je napisao/la:
To se tebi opet ide u baraz
Nema ništa ispod 9 stojamostar_mo je napisao/la:jel nasao ko kakav jeftiniji let do vilnusa ?
Moze se dobiti za mnogo manje. Samo sto je potrebna rezervacija i put u Zg, recimo ...Gorki je napisao/la:Nema ništa ispod 9 stojamostar_mo je napisao/la:jel nasao ko kakav jeftiniji let do vilnusa ?
samson je napisao/la: Moze se dobiti za mnogo manje. Samo sto je potrebna rezervacija i put u Zg, recimo ...
Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Sumljam da si pogrijesio forum. Tebi treba glupezavjere.com/forumAlipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
sumlja je gadna stvar.Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Sumlja je najgora stvar brate.Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.