čini mi se da su Bratstvo i Sloboda igrali protiv neke ekipe iz PL da bi i jedno i drugi ispali

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mladost je imala 3 domace utakmice, Troglav 2,...PlavoZuti je napisao/la:razlika izmedju Mladosti i Troglava je u tome da je Mladostu sve utakmice izgubila jedva i to sve u bile sa 1 golom razlike...dok je Troglav kanta za nabijanje...
jest jest ... i u dvije utakmice kod kuce primili vise golova nego oni u tri....Livnjak je napisao/la:Mladost je imala 3 domace utakmice, Troglav 2,...PlavoZuti je napisao/la:razlika izmedju Mladosti i Troglava je u tome da je Mladostu sve utakmice izgubila jedva i to sve u bile sa 1 golom razlike...dok je Troglav kanta za nabijanje...
da imamo -100 gol razliku, mi uz manji broj domaci utakmica imamo vise na onom najvaznijem racunu, onim di se zbrajaju bodovi,...PlavoZuti je napisao/la:jest jest ... i u dvije utakmice kod kuce primili vise golova nego oni u tri....
oni su izgubili 3 utakmice jednim golom razlike....vi ste u dva navrata izgubili 6:1 i jednom 5:1...
i nakon 5 kola imate negativnu gol razliku od 15 golova
ONO STO TI NE KONTAS JE:Livnjak je napisao/la:da imamo -100 gol razliku, mi uz manji broj domaci utakmica imamo vise na onom najvaznijem racunu, onim di se zbrajaju bodovi,...
primali smo puno golova u zadnjim minutama, ono kada znas da si izgubio onda bez otpora, to nije realno stanje snage,...
zadnje 6. kolo....domaćini 10 - gosti 13 bobabaltazar1 je napisao/la:zanimljivo je pogledati bodove koje su uzimale domaće i gostujuće ekipe od početka sezone:
1. kolo - domaćin - gost
..............21 ....... 3
2. kolo - ...17 ....... 5
3. kolo - ...16 ....... 7
4. kolo - ...12 .......9
5. kolo - ...20 .......2
krenulo je znači žestoko od strane domaćih ekipa pa se došlo skoro na egal a onda u zadnjem kolu (5.) opet domaćini gazduju
zadnje 2-3 sezone su ipak mila majka što se tiče suđenja i ovog omjera, ko malo duže prati ovu ligu zna da su doskora gosti na utakmice putovali samo turistički u razgledavanje prirodnih ljepota BiH a svaki izgubljeni bod ili bodovi kod kuće značili su automatski borbu za ostanak
Katastrofa pregled sa utakmice Mladost 0-2 GOŠK, samo 1 šansa i 2 gola stavljenaCasp3r je napisao/la:Pregled minulog kola:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.