FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Armageddon2012
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 sep 2013, 12:25

ma moze,uvijek..ja sam uvijek za dobar tim,lijepe igre,a titulama nisam opterecen ni najmanje...puno kostaju,i malo ko je do njih dosao cista obraza,a nikakve koristi od njih...evropa sasvim dovoljno.

ima dosta klubova kojima stoji da do titule dolaze gazeci preko mrtvih ako treba,na silu...tako su navikli........a postoje i oni kojima to ne lezi nikako,a to su recimo velez,zeljeznicar,rijeka,ofk beograd...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 22 sep 2013, 12:26

Sve u svemu nije toliko losa utakmica.Samo da se Bajic i Hodzic jos malo naviknu na ovu igru, bice to odlicno.
I mislim da Dino moze izdrzat ovaj pritisak i konacno pobjedjivat.

Dajte malo optimisticnosti, pa napisali ste 15 stranica negative, jos svaki post skoro isti.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2013, 12:27

nakon određenog vremena se sve to zaboravi i ostanu samo titule. jer ljudi su kratkog pamćenja i kratko se pamti kako je ko igrao.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2013, 12:30

InatSilanBosanski je napisao/la:Sve u svemu nije toliko losa utakmica.Samo da se Bajic i Hodzic jos malo naviknu na ovu igru, bice to odlicno.
I mislim da Dino moze izdrzat ovaj pritisak i konacno pobjedjivat.

Dajte malo optimisticnosti, pa napisali ste 15 stranica negative, jos svaki post skoro isti.
ne sviđa mi se nikako što se bajić ne vraća kad izgubi loptu i što lagano ulazi u duele. momak je veliki potencijal i treba ga "istrpiti" ali to će morati promijeniti.

igra naprijed definitivno ohrabruje, imamo ideju, akcije, ali odbrana treba kolektivno kod hodže, popa, fratra...mogu oni svi pojedinačno dosta bolje, ali svaku utakmicu se dešavaju neshvatljive greške, to je prvenstveno na psihološkoj osnovi.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 sep 2013, 12:36

bice bolje, samo lagano, nemamo ni velik kadar ni neku sirinu, sabura ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2013, 12:42

i dalje mi imamo dovoljno za ovu ligu. biće to bolje, naročito kad se vrate odsutni.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 sep 2013, 12:51

ChWilla je napisao/la:nakon određenog vremena se sve to zaboravi i ostanu samo titule. jer ljudi su kratkog pamćenja i kratko se pamti kako je ko igrao.
Kod nas se i titule zaboravljaju...
DRUG NEBI TI PUNCA

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 22 sep 2013, 13:15

Armageddon2012 je napisao/la:fino ste odigrali..ovo sad vec pocinje podsjecati na starog,romanticarskog zelju,leprsava igra uvijek na gol vise na svakom terenu...yebo titule,bolje biti treci sa ovakvom igrom nego pobjedjivati na silu.

juce bi 3-3 bilo najrealnije.
To ne ide vise, realno.
Za sve ti hvala Amare!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 22 sep 2013, 13:22

Armageddon2012 je napisao/la:fino ste odigrali..ovo sad vec pocinje podsjecati na starog,romanticarskog zelju,leprsava igra uvijek na gol vise na svakom terenu...yebo titule,bolje biti treci sa ovakvom igrom nego pobjedjivati na silu.

juce bi 3-3 bilo najrealnije.
Ja mislim da ce Dino sa tom igrom i nastaviti takmicenje, jer nema vise klasicnog spica (primjer Adilovica) da se igra kao prosle sezone.Ja se slazem sa tobom (bar za ovu sezonu), ali treba igrace uciti da se krecu bez lopte, jer za sada to ne rade kako treba.

A sta fali gledat leprsavog Zelju koji osvaja titule? Ja mislim da je to neprocjenjivo :mrgreen:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 sep 2013, 13:27

A sta fali gledat leprsavog Zelju koji osvaja titule? Ja mislim da je to neprocjenjivo
pa ne fali nista,naprotiv...a nije to ni nemoguce,sest bodova je smijesna razlika,to se u dva kola stigne...dobro,nije borac ove godine neki kandidat za titulu,ali one 2009 kad smo bili (stojan vranjes,ljubojevic,grahovac,jandric,bilbija,maksimovic,kajkut...),borac je ovako nakon 8 kola imao 12 bodova vise od zeljeznicara,da bi na kraju prvenstva zeljeznicar zavrsio sa 7 vise od borca!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 sep 2013, 13:29

ali u tom prvenstvu je bilo svega i svacega,nadajmo se da je sa tim stvarima zavrseno,pa nek osvaja ko hoce.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 sep 2013, 13:38

Bit će sve ovo kako treba, vidjet ćete ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 sep 2013, 13:53

Armageddon2012 je napisao/la:ali u tom prvenstvu je bilo svega i svacega,nadajmo se da je sa tim stvarima zavrseno,pa nek osvaja ko hoce.
Da li je zeljo prvi i pobjedjuje drugaciju bi ti pricu prico najbolje ti je da sutis davno smo mi shvatili ko si ti.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 sep 2013, 14:04

nista ti nisi shvatio...nema nista lakse nego doci i provocirati kad zeljo uzme 2 boda u pet kola,ali nije to moj stil,jer nije tako....jednog dana ces shvatiti da je obraz vazniji od sto hiljada titula.

a prava stvar je kad titule dolaze sa obrazom....jedno bez drugog je nista.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 sep 2013, 14:08

Armageddon2012 je napisao/la:nista ti nisi shvatio...nema nista lakse nego doci i provocirati kad zeljo uzme 2 boda u pet kola,ali nije to moj stil,jer nije tako....jednog dana ces shvatiti da je obraz vazniji od sto hiljada titula.

a prava stvar je kad titule dolaze sa obrazom....jedno bez drugog je nista.
E pa da zeljo ove godine opet osvoji tutuli ti i takavki bi nasi opravdanje za nju kroz sudije kupovivnu ili nesto trece. Kazem ti ponovo shvatili smo mi tebe i takakve ko ti. A sad noga sa ove teme.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 sep 2013, 14:09

to kad ti tatica kupi forum,onda tjeraj koga hoces ;)

dotad mozes samo lajati.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 sep 2013, 14:15

terabajt je napisao/la: E pa da zeljo ove godine opet osvoji tutuli ti i takavki bi nasi opravdanje za nju kroz sudije kupovivnu ili nesto trece. Kazem ti ponovo shvatili smo mi tebe i takakve ko ti. A sad noga sa ove teme.
Stipu ovo, raja zna u čemu je trik s njim, ispašće još da si se popiškio na grb matičnog mu tahitija.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 sep 2013, 14:26

ja cu uvijek pisati onako kako mislim,bez obzira bilo to tacno ili ne,a pogotovo bez obzira da li ce se to nekome svidjeti,boli me vrsnjak...kad mislim da si dogovorio kup u sirokom,napisacu,kad mislim da ti je cuic na platnom spisku napisacu,kad mislim da zatvaras utakmice u trebinju,prijedoru,bijeljini i na otoci,napisacu,ali isto tako cu napisati kad mislim da igras fino i da nisi zasluzio da izgubis 5 bodova protiv slavije i sirokog....

ali nema problema,necu da me po deseti put banuju zbog 2-3 papka,pa necu vise pisati po ovoj temi.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 22 sep 2013, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 sep 2013, 14:29

""Ne znam šta se zapravo dogodilo i ne bih previše da ulazim u to. Koliko znam, on nije ostao u klubu zbog prijetnji, a spominju se i neki drugi razlozi. Da se razumijemo, u Želju su dolazili i mnogo veći igrači od Nadarevića, koji su također bili pod različitim pritiscima. To nije razlog a ni način na koji se neko treba odnositi prema Željezničaru. No, momak je tako odlučio i neka mu je sretno. Vrijeme će pokazati da li je pogriješio ili ne", jasan je bio Bučan."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 sep 2013, 16:32

Armageddon2012 je napisao/la:ja cu uvijek pisati onako kako mislim,bez obzira bilo to tacno ili ne,a pogotovo bez obzira da li ce se to nekome svidjeti,boli me vrsnjak...kad mislim da si dogovorio kup u sirokom,napisacu,kad mislim da ti je cuic na platnom spisku napisacu,kad mislim da zatvaras utakmice u trebinju,prijedoru,bijeljini i na otoci,napisacu,ali isto tako cu napisati kad mislim da igras fino i da nisi zasluzio da izgubis 5 bodova protiv slavije i sirokog....
To sto ti prezentujes svoje misljenje, koje je uvijek zasnovano na spekulacijama, ne mora znaciti i da govoris istinu.. A svi znamo zasto ti je Zeljo sada, lafo, simpatican.. Salve uvreda i kleveta koje si upucivao Zelji i Zeljinim simpatizerima su dovoljno rekle o tebi i tvojoj "objektivnosti".. Budi jednom covjek a ne licemjer i dvolicnjak.. Jos ce ti malo i Amar Osim postati drag i pisaces mu kojekakve hvalospjeve :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.