Moderator/ica: GracanicaAA
Covjek je makar iskren i opet dodje pozdravi Tuzlu a ne ko ovi sto lafo sad navijaju za svoj klub a do ispadanja Slobode su bili svi manijaci i horde i onda nesto pljuju Tuzlu i predstavljaju nas kao grad u kojem ce svako iz okoline Tz bit izvrijedjan i slicno a ja kako znam bgm njih dosta zavrsi skolu ovdje ...Benjo_AFC86 je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Tako nekako,vecinom ide navijat sa Hordama zla![]()
SiggySinatra je napisao/la:Covjek je makar iskren i opet dodje pozdravi Tuzlu a ne ko ovi sto lafo sad navijaju za svoj klub a do ispadanja Slobode su bili svi manijaci i horde i onda nesto pljuju Tuzlu i predstavljaju nas kao grad u kojem ce svako iz okoline Tz bit izvrijedjan i slicno a ja kako znam bgm njih dosta zavrsi skolu ovdje ...Benjo_AFC86 je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Tako nekako,vecinom ide navijat sa Hordama zla![]()
Od Gradacca jaci?PlavoZuti je napisao/la:Glavu gore...
Jedan poraz NECE ODLUCITI sezonu...![]()
U gostima trebamo donijeti pobjede od ekipa sa dna...remije od ekipa iz sredine tabele, a iz vrha (4-5 prvih ekipa) ako donesem koji bod dobro je...moje misljenje je, iskreno, svaku utakmicu igrat da das sto vise golova jer je to nogomet...dati jedan gol vise od protivnika, a ne branit se...cilj igre je dati gol...i svaka ekipa koja ide na bod i kalkulise zasluzuje najgore...
Prethodnih sezona su ekipe ulazile sa pobjedama kuci i par pobjeda i par ne rjesenih sa strane....
Vitez je imo 16 pobjeda, 7 nerjesenih i 5 poraza...kad se tu dodaju 2 pobjede protiv zadnjeg Krajsnika koje su izbacene, skupio je recimo 15 domacih pobjeda, 3 pobjede i 7 nerjesenih u gostima... I imali su 10 bodova vise nego drugi
Gradina je uz 19 pobjeda i 4 nerjesene bjezala drugom 7 bodova....
Misljenja sam da uz malo podrske gradjana i privrednika na Lukama mozemo gledati Zelju, Sarajevo, Velez, Celik....
U Gracanici se dugo govri o toj "od posla" carsiji....hajde da zajednicki uvedemo Bratstvo u PL ida pokazemo da smo najjaci finansijski i u svakom drugom pogledu na TK...
Casper jarane, skontali su šta im pokušavamo reći cijelo vrijemebaltazar1 je napisao/la:
hoćemo se ganjat po kupu a hoćemo i prvo mjesto u ligi...pa nismo mi toliki giganti sa tako velikim izborom kvalitetnih igrača da možemo furat na sve strane
jah etoBenjo_AFC86 je napisao/la:Casper jarane, skontali su šta im pokušavamo reći cijelo vrijemebaltazar1 je napisao/la:
hoćemo se ganjat po kupu a hoćemo i prvo mjesto u ligi...pa nismo mi toliki giganti sa tako velikim izborom kvalitetnih igrača da možemo furat na sve strane
a sta se ti javljas nemas 12 godina Edi,ne zivis u Bihacu uopste i nisi pogledao utakmice Jedinstva otkad je vreca brasna bila 10 maraka... jesi smijesan brate mili ! ti nas haj sto brukas na forumu jedinstva nego i ovdje si nas brukao . je ako brukam nekog onda brukam samog sebe znaci ja ne predstavljam cijeli Bihac ! a ti si prica za sebe... a lika bktSn96 je napisao/la:Dečki, molim vas ne slušajte bosančerosa, dijete nekakvo koje nas samo sramoti. Pustite ga