Pa kad vi svake godine morate navijat za Siroku u finalu kupu, ili ako se igra za titulu, zasto mi ne bi navijali za Borac. Sad ces ti poceti neke suplje ko navija za Siroki, ti i slicni tebi "pitari" navijaju za Listicu.hearts je napisao/la:Šta je tu super ? Ili i vi počeli za Borac navijati ? Kako to da vi možete navijati za njih ? Aha pa oni igraju protiv Sarajeva ... Jasnije mi je sadBaja_Zvjerka je napisao/la:Ako je danas dobio zuti onda definitivno ne moze igrati... Super...Alen1987 je napisao/la:Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si toliko glup da ne želim ni da te komentarišem uopće. Ja navijam za Sarajevo a ne protiv bilo kojeg drugog kluba, to što vi isfrustrirani dokazivači pameti po forumima tako nešto proturate kao normalno, cool, in to je vaš problem.
I usput te molim da me ti ne komentarišeš uopšte i da me ne pozivaš da stisnem muda i kažem ti to u lice pun mi vas je k....
I usput te molim da me ti ne komentarišeš uopšte i da me ne pozivaš da stisnem muda i kažem ti to u lice pun mi vas je k....
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Znam nije ti lahko ipak nije malo sest godina, ali kazu da ce te se naviknut za par godina. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vala si mogao nekad i na Zeljinoj temi nesto napisat. Koda su te pitari zlostavljali kad si bio mali djecakTvBHT je napisao/la:Znam nije ti lahko ipak nije malo sest godina, ali kazu da ce te se naviknut za par godina.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vala si mogao nekad i na Zeljinoj temi nesto napisat. Koda su te pitari zlostavljali kad si bio mali djecakTvBHT je napisao/la:Znam nije ti lahko ipak nije malo sest godina, ali kazu da ce te se naviknut za par godina.![]()
Bolestan covjek.

- champions1921
Ma i na Zeljinoj temi smara lik.. Nije samo ova tema zatrpana njegovim nebulozama..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vala si mogao nekad i na Zeljinoj temi nesto napisat. Koda su te pitari zlostavljali kad si bio mali djecakTvBHT je napisao/la:Znam nije ti lahko ipak nije malo sest godina, ali kazu da ce te se naviknut za par godina.![]()
BUDI ŽELJO !!!
Nebuloze su smislene za njegovo pisanje
@ baja-životinja rekoh li ti ja ne valja se tuđoj muci radovati
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Evolution87
- Kontakt:
nismo zasluzili ni bod.
hvala dejane
hvala dejane

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kakve veze ima moje radovanje sa Zeljinim rezultatima... Opet je dobro da niste pobijedili jer bi nam bjezali 6 a ne 4, vidis da je radovanje na mjestu... A na tvoj nivo sa vrijedjanjem se necu spustati...hearts je napisao/la:Nebuloze su smislene za njegovo pisanje
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pozdrav za dvojicu Hordi s kojim sam danas otisao na utakmicu od stanice do stadiona, ako slucajno citaju
Jedini ste vi do sad napunili novu gostujuću tribinu 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bez neke pretjerane patetike,Sarajevo i Velež su prijateljski klubovi,RA i HZ su na istoj strani.
Respekt,uvažavanje i sportsko nadmetanje,to je ono što veže naša dva kluba.
Nadam se da ste se ugodno osjećali u Hercegovini

Respekt,uvažavanje i sportsko nadmetanje,to je ono što veže naša dva kluba.
Nadam se da ste se ugodno osjećali u Hercegovini

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Iako još patim za prošlom utakmicom, meni je ovaj današnji bod dobar. Blizu smo vrhu tabele i nadam se da ćemo krenuti još jače kako bi preuzeli čelo tabele.
Sad dvije domace utakmice Borac pa Rudar,da se dobila Mladost ovaj remi bi bio zlatan pred naredne dvije utakmice,al eto pisao sam vec liga je takva te te eventualne dvije tri vezane pobjede lahko izdizu iznad ostalih,zanimljivo ce biti u srijedu,jos bez kapitena
valjalo bi ih uzeti,sto zbog tog samog prvog mjesta,sto zbog podizanja forme pred jos jednu tu utakmicu kuci,mnogo nas je poremetio ovaj kiks proslo kolo,ali eto liga je takva svako svakoga uzima svi svugdje kiksaju nema vise niko ocito sigurnih bodova pa tako je i nama bilo nazalost

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka cast HZ na ovako brojnom gostovanju.
Moze li mi samo neko reci jeli bio organizovan prevoz ili se islo kombijima i privatnim autima ?

Moze li mi samo neko reci jeli bio organizovan prevoz ili se islo kombijima i privatnim autima ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
ko o chemu k....a o poshtenjuBaja_Zvjerka je napisao/la:Kakve veze ima moje radovanje sa Zeljinim rezultatima... Opet je dobro da niste pobijedili jer bi nam bjezali 6 a ne 4, vidis da je radovanje na mjestu... A na tvoj nivo sa vrijedjanjem se necu spustati...hearts je napisao/la:Nebuloze su smislene za njegovo pisanje
VVVBK
- AdiRajvosa
- Kontakt:
5-6 kombija i 40-50 automobila.ZZtop10 je napisao/la:Svaka cast HZ na ovako brojnom gostovanju.![]()
Svaka podgrupa, svaka mahala, ili raja iz drugih gradova...svi smo se sami snalazili i pravac starMo.
Pozdrav za RA. Nadam se da cemo sve vise i vise dizati kult ovoga derbija. Dobrodosli ste na Kosevo,a i u centar rajvoSa.

Jedna fina fotka:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odbrana nam je beton nema dileme,samo 3 primljena gola u 8 meceva,od toga jedan u sudijskoj nadoknadi. Sto ce tice ofanzivnog dijela ekipe,tu niko ne moze biti zadovoljan iz razloga jer fali kreativnosti i probojnosti krilnih igraca.Kako god,solidan pocetak sezone,idemo dalje(Valjda ce sa Bilbijom stvari izgledati drugacije) .
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
protiv bojca u srijedu u 17:00 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Dave, gh0stHZ, InatSilniBosanski, kogmagie46, MaroonBjelave, skoJaa, THEC i 68 gostiju.