Pa ok, taj Cocalic ima jos malo vremena, ako se dokaze onda ce ga sigurno traziti neki inostranstveni klub..onda bi mogao biti interesantan..ali sve dok se on nemoze da proda u inostranstvo, od njega nema nista, iskreno receno...seldo je napisao/la:ma to da je mlad tacno je ali bogami da ja za rep suti ja sma ga gledao u ovoj nasoj ligi jebga nije se tesko ni dokazat..ako ima bas dobrih igraca to se ubrzo uoci....stilic i husejnovic ,bialiba bilo im je dovoljno godinu dana da se vidi da su momci stvarno talenti...CheGuevara je napisao/la: Haha..pa na neki nacin covjek nije toliko ni pogrijesio, bugojanac! mozda nije bas u pravu da je po kvalitetu zasluzio poziv za A-repku, ali kod cire se nikad nezna..ako su sarabe i tarabe i makelele i sta ja znam ko jos vec dobili poziv za repku, nebi bilo toliko absurdno kad bi i on dobio!
Ne, sala na stranu! Momak je mlad, ('87 godiste), pa ako zasluzi, zasto ne i pozvati ili jednostavno isprobati ga..jer bolje je njega zvati nego neke starudije tamo poput sarabe recimo..ali treba se dokazati!!
mogao si se i ti sa mnom pocet spremat sta mislis da zajedno obavimo pripreme i aktiviramo se hehhe...pozzzz Che
Haha Bugojanac..nije problem..samo da mi se koljena oporave, da smrsam jedno 10 kila i da udzem u formu kao dok sam jos igrao u Ried-u, onda bi se mogli komotno pripremati! Trckarati rundice od Planeta do Vakufa pa nazad! samo nek nam onda pripreme hitnu ili dvije pive!