Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

CheGuevara
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la CheGuevara » 11 dec 2008, 13:57

seldo je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: Haha..pa na neki nacin covjek nije toliko ni pogrijesio, bugojanac! mozda nije bas u pravu da je po kvalitetu zasluzio poziv za A-repku, ali kod cire se nikad nezna..ako su sarabe i tarabe i makelele i sta ja znam ko jos vec dobili poziv za repku, nebi bilo toliko absurdno kad bi i on dobio! :mrgreen:

Ne, sala na stranu! Momak je mlad, ('87 godiste), pa ako zasluzi, zasto ne i pozvati ili jednostavno isprobati ga..jer bolje je njega zvati nego neke starudije tamo poput sarabe recimo..ali treba se dokazati!!
ma to da je mlad tacno je ali bogami da ja za rep suti ja sma ga gledao u ovoj nasoj ligi jebga nije se tesko ni dokazat..ako ima bas dobrih igraca to se ubrzo uoci....stilic i husejnovic ,bialiba bilo im je dovoljno godinu dana da se vidi da su momci stvarno talenti...
mogao si se i ti sa mnom pocet spremat sta mislis da zajedno obavimo pripreme i aktiviramo se hehhe...pozzzz Che
Pa ok, taj Cocalic ima jos malo vremena, ako se dokaze onda ce ga sigurno traziti neki inostranstveni klub..onda bi mogao biti interesantan..ali sve dok se on nemoze da proda u inostranstvo, od njega nema nista, iskreno receno...

Haha Bugojanac..nije problem..samo da mi se koljena oporave, da smrsam jedno 10 kila i da udzem u formu kao dok sam jos igrao u Ried-u, onda bi se mogli komotno pripremati! Trckarati rundice od Planeta do Vakufa pa nazad! samo nek nam onda pripreme hitnu ili dvije pive! :mrgreen:

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 11 dec 2008, 14:42

Lovac je napisao/la:Ta odbrana je nemoguca, znaci mi nemamo jos toliki kvalitet da mozemo igrat sa samo 3 odbrambena igraca, mislim da je to mac sa dvije ostrice pogotovo u ovom momentu kada nam u odbrani skripi na sve strane.
pa koliko ja pratim repku , dosad je ciro uvijek igrao ovakvu formaciju s tim da su se krila vracala u odbranu

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 11 dec 2008, 14:54

Kako sam ja upucen Cocalic je vrlo blizu prelaska u jedan ruski klub i to i z 1. lige

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 11 dec 2008, 17:14

robijas_tesanj je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Ta odbrana je nemoguca, znaci mi nemamo jos toliki kvalitet da mozemo igrat sa samo 3 odbrambena igraca, mislim da je to mac sa dvije ostrice pogotovo u ovom momentu kada nam u odbrani skripi na sve strane.
pa koliko ja pratim repku , dosad je ciro uvijek igrao ovakvu formaciju s tim da su se krila vracala u odbranu
Pogresno si ti to vidio, Salihovic i Berberovic su uvjek bili na bekovima, a Spahic i Damjanovic na stoperima..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 11 dec 2008, 17:51

seldo je napisao/la:ma ima jos do tekme sve zavisi ko ce bit spreman i u kakvoj ce ko formi bit...i ja mislim da su slabiji sada...a ovaj kolega gore sto napisa cocalica u A-rep...pa odoh i ja koji krug oko stadiona otrcat pa mozda se i ja onda trebadnem pozivu nadat kao i cocalic...uredu je to sto si napisao ali js skroz nerealno...pozzzz
ne,realniji su mikelini i saraba...
trebadnes...oĆekuj ga...
Il regno del Diavolo!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 11 dec 2008, 18:32

daj Boze da bude ovaj sastav:

HASAGIC (RAMOVIC)
SALIHAMIDZIC(BERBEROVIC),SPAHIC,MILENKOVIC(NADAREVIC) PAPAC (HRGOVIC)
MURATOVIC(PJANIC,VLADAVIC), MISIMOVIC,RAHIMIC(BAJRAMOVIC), SALIHOVIC(DAMJANOVIC,IBRICIC)
IBISEVIC, DZEKO(MUSLIMOVIC)
MISLIM DA BI OVO BIO NAJACI SASTAV
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 dec 2008, 19:15

da nam sasa i hasan igraju , tad bi bili stvarno prejaka repka, ali staces jedino kod nas igraci nece da igraju za svoju drzavu :roll: :roll: :roll:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 11 dec 2008, 20:25

Lovac je napisao/la:
robijas_tesanj je napisao/la:
Pogresno si ti to vidio, Salihovic i Berberovic su uvjek bili na bekovima, a Spahic i Damjanovic na stoperima..
moze bit , a naglasio sam da se krila vracaju u odbranu, s tim da se damjanovic vraca na stopera, a salihovic ide na lijevog beka, ma sta raspravljamo o sastavu, neka igraju ovi nasi iz kantonalnih liga samo da pobjedimo, :D :D :D :D

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 11 dec 2008, 21:06

CheGuevara je napisao/la:
seldo je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: Haha..pa na neki nacin covjek nije toliko ni pogrijesio, bugojanac! mozda nije bas u pravu da je po kvalitetu zasluzio poziv za A-repku, ali kod cire se nikad nezna..ako su sarabe i tarabe i makelele i sta ja znam ko jos vec dobili poziv za repku, nebi bilo toliko absurdno kad bi i on dobio! :mrgreen:

Ne, sala na stranu! Momak je mlad, ('87 godiste), pa ako zasluzi, zasto ne i pozvati ili jednostavno isprobati ga..jer bolje je njega zvati nego neke starudije tamo poput sarabe recimo..ali treba se dokazati!!
ma to da je mlad tacno je ali bogami da ja za rep suti ja sma ga gledao u ovoj nasoj ligi jebga nije se tesko ni dokazat..ako ima bas dobrih igraca to se ubrzo uoci....stilic i husejnovic ,bialiba bilo im je dovoljno godinu dana da se vidi da su momci stvarno talenti...
mogao si se i ti sa mnom pocet spremat sta mislis da zajedno obavimo pripreme i aktiviramo se hehhe...pozzzz Che
Pa ok, taj Cocalic ima jos malo vremena, ako se dokaze onda ce ga sigurno traziti neki inostranstveni klub..onda bi mogao biti interesantan..ali sve dok se on nemoze da proda u inostranstvo, od njega nema nista, iskreno receno...

Haha Bugojanac..nije problem..samo da mi se koljena oporave, da smrsam jedno 10 kila i da udzem u formu kao dok sam jos igrao u Ried-u, onda bi se mogli komotno pripremati! Trckarati rundice od Planeta do Vakufa pa nazad! samo nek nam onda pripreme hitnu ili dvije pive! :mrgreen:
hahha jelde ma na treba hitna pikopcat cemo se na infuziju(pivo),jesi vidio sto nam bugojanci izlaze na naslovnim stranama sportsport.ba ...ovaj nam operator bugojanac...komso hvala sto nas pratis ...pozzzzz

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 dec 2008, 23:34

amir je napisao/la:daj Boze da bude ovaj sastav:

HASAGIC (RAMOVIC)
SALIHAMIDZIC(BERBEROVIC),SPAHIC,MILENKOVIC(NADAREVIC) PAPAC (HRGOVIC)
MURATOVIC(PJANIC,VLADAVIC), MISIMOVIC,RAHIMIC(BAJRAMOVIC), SALIHOVIC(DAMJANOVIC,IBRICIC)
IBISEVIC, DZEKO(MUSLIMOVIC)
MISLIM DA BI OVO BIO NAJACI SASTAV

Ma pusti ti meni Ramovica! :roll: Nece on nikad zaigrati za nas.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 12 dec 2008, 10:36

seldo je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
seldo je napisao/la: ma to da je mlad tacno je ali bogami da ja za rep suti ja sma ga gledao u ovoj nasoj ligi jebga nije se tesko ni dokazat..ako ima bas dobrih igraca to se ubrzo uoci....stilic i husejnovic ,bialiba bilo im je dovoljno godinu dana da se vidi da su momci stvarno talenti...

hahha jelde ma na treba hitna pikopcat cemo se na infuziju(pivo),jesi vidio sto nam bugojanci izlaze na naslovnim stranama sportsport.ba ...ovaj nam operator bugojanac...komso hvala sto nas pratis ...pozzzzz
Haha..da zna kakve trebe setaju ljetos po Bugojnu, sigurno bi jos vise pisao! :mrgreen:
Nista onda sine..eto mene ako bog da na ljeto u Bugojno..pripremi gajbu pive i nemoj zaboraviti patike..pa da odradimo koju rundu..valjda ce nas Ciro pozvati makar za tekmu protiv Spanije! ha ja :lol:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 dec 2008, 13:04

Cocalic je jedan od najboljih odbrabeni igraca premijer lige i ima samo 22. godine.

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 12 dec 2008, 13:40

Tarik14 je napisao/la:Cocalic je jedan od najboljih odbrabeni igraca premijer lige i ima samo 22. godine.
ma ok ...svako ima pravo na svoje misljenje....sve je to uredu....pa neznam razumijem ja da je njemu tek 22 g...ali u nasoj ligi nece napredovat do 29g ko mikelini i saraba....ako je talenat vrijeme mu je da ide...pozzz

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 12 dec 2008, 14:03

Cocalic je mozda dobar kao stoper, a uz to zna fino i odigrati u polju, ali definitivno nije za zadnjeg veznog kako ga forsiraju u mladoj repki.
Pored njega jos treba pratiti Memisevica, Pandzu, Covica...

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 12 dec 2008, 14:09

onaj memisevic se skroz izgubio, a stvarno dobar igrac

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 12 dec 2008, 14:25

pazi ovo, kartu ce biti moguce naruciti putem interneta, ali moze se isporuciti samo osobi koja ima boravak u Belgiji!

majku im idiotsku!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 12 dec 2008, 14:28

denimb je napisao/la:pazi ovo, kartu ce biti moguce naruciti putem interneta, ali moze se isporuciti samo osobi koja ima boravak u Belgiji!

majku im idiotsku!!!
Ma dobro, dobit ce nas savez karti vjerovatno, pa ce se od njih moci kupiti, isto kao pred utakmicu s Turskom..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 12 dec 2008, 17:09

Lovac je napisao/la:
denimb je napisao/la:pazi ovo, kartu ce biti moguce naruciti putem interneta, ali moze se isporuciti samo osobi koja ima boravak u Belgiji!

majku im idiotsku!!!
Ma dobro, dobit ce nas savez karti vjerovatno, pa ce se od njih moci kupiti, isto kao pred utakmicu s Turskom..
ma hoce nasi ce navijaci to pokupit tamo sve..bit ce nas vise nego njih aBd...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 dec 2008, 00:44

Nadajmo se da ce biti opet 15 000 bosanskih navijaca u Briselu. 8-)

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 13 dec 2008, 15:52

Bice i vise od 15.000,ali meni je sad odlazak pod upitnikom,jer kako kazu,Sarajevo i Juve bi trebali igrati na isti dan ili 1.aprila(ako bude ista od toga,naravno).
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.