FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 21 sep 2013, 18:00

exbabilon je napisao/la:Puzigacina ubacivanja iz auta su bile najbolje sanse za Sarajevo, mozda i to nesto govori..
govori....da ides na temu kojoj pripadas i da ne njaske ovde bez potrebe...manite se sarajeva,jer mi svakako vas ostavljamo lagano i sve brze u organizacionom smislu,a abd-a i u svakom drugom...i ne samo vas...samo ganola...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 sep 2013, 18:02

Sve je to taćno ali ne zaboravite da je prije sedam dana vodeći Borac popio tricu a mi ne, drugo vala mogli smo i mi gool dati a sudija je toliko loš bio na štetu oba tima fujj i nije ni čudo što gledamo sranje od lopte.Ako ono nije faul na Todoroviću na 18 metara ne znam šta jem sve u svemu realno mada je Velež bio mnogo opasniji ali tu je tp negdje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 21 sep 2013, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 sep 2013, 18:02

Potpisao sam ja ovaj rezultat prije utakmice samo mi ga nisu dali odigrati u kladionici,sistem mi zakoci zbog para na kraju kaze hos da ti dvicu stavim reko stavi i tad prodje i puf sad na glavu :lol:

Utakmicu nisam gledao,nemam sta ni komentarisati,nulom nisam nezadovoljan,Velez je sasvim korektna ekipa mi ovako u tom sarenom kadru nikad kompletnom nismo nista bolji od njih,tako da je 0-0 dole sasvim solidno,bez obzira i ako smo losiji bili,rezultat je taj koji ce se pamtiti a on za mene nije los

Aj Sarajevo 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 21 sep 2013, 18:04

socrates je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Puzigacina ubacivanja iz auta su bile najbolje sanse za Sarajevo, mozda i to nesto govori..
govori....da ides na temu kojoj pripadas i da ne njaske ovde bez potrebe...manite se sarajeva,jer mi svakako vas ostavljamo lagano i sve brze u organizacionom smislu,a abd-a i u svakom drugom...i ne samo vas...samo ganola...
Kakve veze ima organizacija sa utakmicom Sarajevo - Velez 0 : 0, pa mislim :lol: covjek komentarise vezano za utakmicu koja se zavrsila prije 20 minuta :lol: :lol:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 sep 2013, 18:10

ima,ima,tu lekciju si bas ti i takvi kao ti do sad trebali nauciti....jer i sami ste misljenja da je u vasoj avliji tako kako jeste trenutno upravo zbog toga sto vam je org. na nivou...pa et....i ne dipr sviju ti...

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 21 sep 2013, 18:11

Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca :?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 sep 2013, 18:12

TvBHT je napisao/la:
socrates je napisao/la:
Kakve veze ima organizacija sa utakmicom Sarajevo - Velez 0 : 0, pa mislim :lol: covjek komentarise vezano za utakmicu koja se zavrsila prije 20 minuta :lol: :lol:
grebo rezultate bitna je organizacija ;) .

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 21 sep 2013, 18:12

socrates je napisao/la:ima,ima,tu lekciju si bas ti i takvi kao ti do sad trebali nauciti....jer i sami ste misljenja da je u vasoj avliji tako kako jeste trenutno upravo zbog toga sto vam je org. na nivou...pa et....i ne dipr sviju ti...
:lol: kakvi tebe kompleksi udaraju. :D :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 sep 2013, 18:13

Alen1987 je napisao/la:Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca :?
Upravo tako,gledat cemo vjerovatno Kovacevica na toj poziciji
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 sep 2013, 18:13

Alen1987 je napisao/la:Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca :?
Ako je danas dobio zuti onda definitivno ne moze igrati... Super...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 21 sep 2013, 18:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Šta je tu super ? Ili i vi počeli za Borac navijati ? Kako to da vi možete navijati za njih ? Aha pa oni igraju protiv Sarajeva ... Jasnije mi je sad
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 sep 2013, 18:26

Ne navijam za Borac, njih ne vidim kao konkurente, nego za vas poraz, moze i remi jer ste se opet nalozili pravo da ste najbolji, doveli 15 nekakvih igraca, milijarder sponzor, al' jbga ne igraju pare...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 21 sep 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 sep 2013, 18:27

TvBHT je napisao/la:
socrates je napisao/la:ima,ima,tu lekciju si bas ti i takvi kao ti do sad trebali nauciti....jer i sami ste misljenja da je u vasoj avliji tako kako jeste trenutno upravo zbog toga sto vam je org. na nivou...pa et....i ne dipr sviju ti...
:lol: kakvi tebe kompleksi udaraju. :D :D
e'o da se ponovim,mozda metafora pomogne.... :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 sep 2013, 18:27

"Omace" mu se zuti,nije ga uopste namjerno dobio.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 21 sep 2013, 18:29

hearts je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Šta je tu super ? Ili i vi počeli za Borac navijati ? Kako to da vi možete navijati za njih ? Aha pa oni igraju protiv Sarajeva ... Jasnije mi je sad
Vecini je odavno bilo jasno al neka ih. Zalosno je to sto prate rivala vise nego one svoje.
Ako ih ignorisemo mozda im dosadi visiti na ovoj temi
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 21 sep 2013, 18:30

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne navijam za Borac, njih ne vidim kao konkurente, nego za vas poraz, moze i remi jer ste se opet nalozili pravo da ste najbolji, doveli 15 nekakvih igraca, milijarder sponzor, al' jbga ne igraju pare...
Ma mi smo svakako mala ekipa vi ste giganti ne osvrćite se na nas. tako ste i prošli vikend naslađivali se jedno sat vremena pa dođe Slavija i sve ode u **** zato ja volim kad se vi pojavite odmah nakon našeg kiksa
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 sep 2013, 18:33

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne navijam za Borac, njih ne vidim kao konkurente, nego za vas poraz, moze i remi jer ste se opet nalozili pravo da ste najbolji, doveli 15 nekakvih igraca, milijarder sponzor, al' jbga ne igraju pare...
Ne može vam Sarajevo a ni Borac biti konkurent. Kad si ti posljednji put gledao tabelu. Brko vas vodi polako u opasnu zonu

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 21 sep 2013, 18:35

Onako kao sto sam pretpostavio nerijeseno sto za nas da smo dobili proslo kolo bi bio odlican rezultat mada se mora priznati Velez je bio blize pobjedi. Kakav je ono teren katastrofa. Sudija se gubio ali nije uticao na ishod. Dejo igrac utakmice a to puno govori. Puzigaca odlicno izvodi aute. Treba vremena da se uigraju i misljenja sam da bi ovo mogla biti odlicna sezona.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 21 sep 2013, 18:37

Šta ima Stoke City? :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 21 sep 2013, 18:40

Haj Kijelini šetnja na vazduh prije Širokog uhvati malo zraka cijeli dan si za kompjuterom
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Burberry46, hase73, mnon46, skoJaa i 51 gost.