ima DENTCH BOI !AA23 je napisao/la:Paja ko ti ima sad uekipi da ti je razbijac ? Flamini? Daleko od razbijača ali dobar DMF, budala al na pozitivan način..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
- frankqqqqq
- Kontakt:
Dench da te ispravim

To je toGreivis je napisao/la:Naravno da je Flamini razbijac. Nesto kao Gattuso i Makelele. Pa ne moras biti 190 visok.![]()
Lijepo da Liverpool gubi. Ceka se Suarez u januaru.

flamini je sve ono što smo mi priželjkivali u ovom Arsenalu na poziciji DMF-a. čeka protivnike, razbija napade, odličnu pas igru ima, pregled igre desetka čista. čovjek je tu oko sredine terena šalje lopte gdje treba bez ijednog nepotrebnog izleta. A pravi dosta sitnih prekršaja. Jednostavno je defanzivni vezni.
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
po suareza na zimu, matu dovest na ljeto
. taman da zamijeni rosickog , i uglavnom to je to
pazi ove mašine hahahaha, koji jbni kralj

pazi ove mašine hahahaha, koji jbni kralj

Vođa zna.
bendy ce ove sezone proraditi i biti prvi strijelac!!!!
u carling cupu
u carling cupu
kralja,kojega je trebalo maknut iz kluba ovo ljeto,frajer da je mislio neki ****, nebi si dopustio da se udeblja kao svinja i još tražio velike pare od drugih klubova za plaću
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 21 sep 2013, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
koji sam ja kreten, sad sam tek primijetio da sam stavio Begovića na gol na fantaziju 

Vođa zna.
nedim1993 je napisao/la:koji sam ja kreten, sad sam tek primijetio da sam stavio Begovića na gol na fantaziju
I ja isto

Santii vrati se!!

kad se sjetim da su prosle sezone ljudi zeljeli da se ponovi teror nad velskim zidanom. subhanallah
- Rockefeller
- Kontakt:
Zelalem naredne sezone novi veznjak, Gnabry krilo i Akpom treci napadac.
To su talentovani momci. Wenger ce njima vec nekako naci prostora da i oni igraju. Neka odigraju 20 utakmica u sezoni i dosta za prvi put.
Sutra je zayebana tekma. Treba nabaciti ratnicke boje. Vjerujem da ce Arsenal kontrolisati utakmicu i prvi povesti ali zna se ko sudi, uvijek nas moze ostetiti. Zato je najbolje da sutra izadje 11 ratnika namjesto nogometasa, da malo opet gledamo onaj bezobrazni Arsenal.
Za mene su kljucne naredne dvije utakmice za polusezonu. Dobrim dijelom ce uticati i na sezonu, jer ako uzmemo naredne dvije bice to osam (ili devet?) pobjeda uzastopno i svi ce dobiti jos veca krila.
Samo ratnicki, ljepota sutra je manje vazna.

To su talentovani momci. Wenger ce njima vec nekako naci prostora da i oni igraju. Neka odigraju 20 utakmica u sezoni i dosta za prvi put.

Sutra je zayebana tekma. Treba nabaciti ratnicke boje. Vjerujem da ce Arsenal kontrolisati utakmicu i prvi povesti ali zna se ko sudi, uvijek nas moze ostetiti. Zato je najbolje da sutra izadje 11 ratnika namjesto nogometasa, da malo opet gledamo onaj bezobrazni Arsenal.
Za mene su kljucne naredne dvije utakmice za polusezonu. Dobrim dijelom ce uticati i na sezonu, jer ako uzmemo naredne dvije bice to osam (ili devet?) pobjeda uzastopno i svi ce dobiti jos veca krila.
Rockefeller je napisao/la:Zelalem naredne sezone novi veznjak, Gnabry krilo i Akpom treci napadac.![]()
Ako Giroud sutra zabije pridruzice se Reyesu i jos nekom igracu kojima je to poslo za rukom da zabiju u 5 uzastopnih EPL meceva

No, htjedoh da kazem da sad kad Podolski se vrati koliko ce biti vise prepoznatljiviji u igri zbog Ozila, njegovo (ne)kretanje ce biti popravljeno i imace vise sansi da da gol, a hvala bogu znamo kakav je realizator

- frankqqqqq
- Kontakt:
Niste jedininedim1993 je napisao/la:koji sam ja kreten, sad sam tek primijetio da sam stavio Begovića na gol na fantaziju

a Giroud mi u napadufrankqqqqq je napisao/la:Niste jedininedim1993 je napisao/la:koji sam ja kreten, sad sam tek primijetio da sam stavio Begovića na gol na fantaziju

Vođa zna.
Oj sutra aBd kad zasjednemo na tron
DaBogda zasjeli i vise ne sisli ove sezone

DaBogda zasjeli i vise ne sisli ove sezone

http://realmadridbih.com/transferi-i-sp ... l-madridu/" onclick="window.open(this.href);return false; 

Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
NISI JEDINInedim1993 je napisao/la:a Giroud mi u napadufrankqqqqq je napisao/la:Niste jedininedim1993 je napisao/la:koji sam ja kreten, sad sam tek primijetio da sam stavio Begovića na gol na fantaziju.

a daj hahahahahahahahahaha, od srca se nasmijafrankqqqqq je napisao/la: NISI JEDINI![]()

Vođa zna.
Igrao sam i ja taj fantasy prosle sezone, al zaboravio lozinku
Sutra uci maksimalno oprezno u utakmicu. Ovi mesari bi nas opet mogli ostetiti za nekog igraca, a kada na to dodamo i sudiju pravog Arsenalovca, onda nemamo bas puno sansi po tom pitanju.
I Liverpool je danas dozivio prvi poraz, tako da sada nema neporazene ekipe u prvenstvu (il ima?). Mi pobjedom sutra aBd prelazimo na vrh i ne pustamo ga do kraja
Stvarno me cudi da mi je dosta ljudi ovih dana reklo da smo mi najveci favoriti za isvajanje titule u EPL. Sta dolazak Ozila uradi 

Sutra uci maksimalno oprezno u utakmicu. Ovi mesari bi nas opet mogli ostetiti za nekog igraca, a kada na to dodamo i sudiju pravog Arsenalovca, onda nemamo bas puno sansi po tom pitanju.
I Liverpool je danas dozivio prvi poraz, tako da sada nema neporazene ekipe u prvenstvu (il ima?). Mi pobjedom sutra aBd prelazimo na vrh i ne pustamo ga do kraja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.