FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 21 sep 2013, 17:51

Znaci kraj utakmice i dobili smo ih :D Svaka cast :)

Vazna pobijeda danas.Nadam se da ce sutra Jedinstvo kiksati protiv Radnickog.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 sep 2013, 17:59

2-0 dosta taman da spustimo komsije na zemlju uz ipak postovanje prema njima.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 sep 2013, 18:00

Čestitke momcima.
Pobjeda je bolja od orgazma!

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 21 sep 2013, 18:06

Komšije iskrene čestitke na pobjedi. Puno sreće u daljnjem dijelu takmičenja. Bitno je samo da udje neko sa kantona. Vi ili mi, pa možda i Lukavac, to je ne bitno. Sportski pozdrav iz sportske Gračanice. :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 sep 2013, 18:11

prvo pol Slobodi, drugo Bratstvu .. najrealniji ishod bio bi neriješen, ovako Sloboda iskoristila svoje šanse, Bratstvo fulalo dva zicera, stvarno ne znaš koja šansa je bila bolja :D kod nas također Sale profula u 2 pol prazan gol, posla loptu u pm preko gola :lol: na kraju velemajstorski gol Miće za 2-0, primljena lopta na prsa i golčina iz voleja 8-) takav potez i gol rijetko se viđa u PL, a kamo li u ovoj šaban ligi :lol:

u ovoj 4-5-1 postavci, samo trpi Mujkić i niko više .. ne može on ništa pokazati u ovoj formaciji, pa čovjek igra sve osim napadača :cry: daj Miću da igraju u tandemu i sa 4-4-2 da igramo, ebem ti više 4-5-1 i to kod kuće :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 21 sep 2013, 18:14

Realno misljenje ... cestitke na pobjedi ..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2013, 18:26

smajile odlazi....smradu jedan...j.e.b.a.l.a. te ona igra....samo mrtvom srecom gracanica nije izjednacila...ljudi nas nabili u peterac...pa jel protiv reala na Tusnju igras p.i.c.k.o jedna bezmuda...sa ovim g.o.v.n.a.r.o.m je ponovo bez gola u gostima...vec iduci vikend protiv goska
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 21 sep 2013, 18:27

Sasvim zasluzena pobijeda nasih, iako su drugo poluvrijeme odigrali ko picke i branili se, Bratsvo profulalo dvije 100% prilike prvo Riba odbranu Musi pa onda Smajlovic (ja mislim) tik pored vratnice :D
Kod nas Sale profulao isto tako jednu 100% priliku loptu do Sickog nabio, i Mico na kraju lijep gol dao.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2013, 18:31

staragarda je napisao/la:smajile odlazi....smradu jedan...j.e.b.a.l.a. te ona igra....samo mrtvom srecom gracanica nije izjednacila...ljudi nas nabili u peterac...pa jel protiv reala na Tusnju igras p.i.c.k.o jedna bezmuda...sa ovim g.o.v.n.a.r.o.m je ponovo bez gola u gostima...vec iduci vikend protiv goska
Istog sam misljenja. Igrati bunker cijelo drugo poluvrijeme :roll: . Smajl poceo gledati na sat dva minuta poslije pocetka drugog poluvremena. Bratstvo se pokazalo kao solidna ekipa. Jedini lijep momenat gol Mice.
Sto se tice navijaca iz Gracanice, dobili su iskren aplauz pri odlasku i zasluzili su. I od mene imaju veliki respekt.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 sep 2013, 18:34

Smajil mora otici pod hitno! Bratstvo zasluzilo odnjeti bod sa Tusnja. pohvalio bi i navijace Gracanice za parolu POZDRAV GRADU SOLI! nema sta momci su korektno navijali i uvjek ste dobrodosli u nas grad ;)
Sloboda Tuzla

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 sep 2013, 18:38

Prvo poluvrijeme kopija prvog poluvremena iz Gracanice i jedina razlika sto je Sloboda dala go iz prekida a nije osatlo nerijeseno. Drugo poluvrijeme ocajna igra Slobode, Bratstvo je pokusavalo i imalo dvije 100% sanse sve ostalo su bili pokusaji iz prekida, mi smo iz neigre stvorili jednu 100% sansu i go nakraju iz kontre. Smjesno je bilo cak i zalosno gledat Slobodu nakon sto je Smajlovic profulo 100% sansi, nasi se sasraali ocajno nabijali lopte samo sto dalje od gola, i na kraju dadosmo go iz kontre. Smajle daj otkaz pojacaj nas pa mi samo nabijamo loptu i napdae pravimo iz auta i prekida. Bratstvo nije nesto odigralo al realno musa i smajlovic da dadose odose bodovi svi sa tusnja, ona nasa 100% je bila neznam ni ja kako dođosmo do nje, al eto najvaznija je pobjeda na kraju. Pohvale za ekipu iz Gracanice koja je dosala u Tuzlu, a Bratstvu nek se ovaj manjak srece vrati negdje drugo, a i mi smo zasluzli srecu. Molim te Samajle idi i pojacaj nas

Azrail
Kontakt:

Post Postao/la Azrail » 21 sep 2013, 18:43

svaka cast na gostoprimstvu, zasluno ste dobili, nismo ni mi pokazali nista, osim one dvije prilike :)
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 sep 2013, 18:46

Hvala na sokovima i cestitke na pobjedi ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 sep 2013, 18:56

slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 sep 2013, 18:59

koja qrina od utakmice majko draga..ako su ovo dvije najbolje ekipe u ligi ovu ligu treba ukinut...Bratstvo jaka odbrana, visoki, uigrani. A u napadu ko i mi. Nabij na Smajlovica pa ako sta bude..

mi u prvom poluvremenu nasa "igra", nekako dodji do auta/kornera/faula i odatle ubacuj u 16 metara i nekako je uguraj u go...drugo smo za promjenu dobro i poceli, bilo je cak i par akcija po zemlji odigranih. Zacudio sam se pravo. I onda opet nas pad u 70.oj minuti kad Smajl zatvara tekmu. Imali smo pravo srece sa one 2 sanse njihove, imali su i oni jer ono sto je Sale promasio je teze fulat nego dat i jos par situacija....na kraju jedini svjetli momenat utakmice- Mićin go, samo zbog onog je vrijedilo danas doc na Tusanj inace bi im je,o mater nek su pobijedili...

sto se tice Smajla, haman se boji da ce ostat bez posla poslije prvog kiksa pa se zatvori kad god vodi. I protiv Radnickog i protiv Bratstva pa i protiv Capljine. Bruka je ono sto mi igramo kad povedemo. Ali bgm nije za sve ni on kriv, sta covjek da radi kad se od Efendica lopta odbije kao od direk, kad Brckalic ko muha bez glave na terenu i od svog njegovog neznanja i muke gleda samo kako da koga hinjski udari- par put me bilo sramota kako udari ljude...isti kao i 15-ka kod Gracanice(vezni) - njima bi zabranio fudbal da igraju. Onda Mehidic kao kamion kad se okrene. Jest Smajl taraba, al treba bit realan pa rec ne pravi se pita od gov.ana..

cestitke navijacima Bratstva i od mene.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 sep 2013, 19:00

Dugo sam cekao da vidim to super jako bratstvo i realno i niste nesto pokazali, sva igra vam se svodi na brzog smajlovica a to je rokni je naprijed on ce je stici, sto se nas tice prvo poluvrijeme i moze dobiti prolaznu ocjenu, u drugom mi je neshvatljivo da smo se onako povukli. Bratstvo u drugom imalo 2 100% prilike preko Muse i Suljica koji je uz naseg Salihovica i propustio priliku utakmice. Sve u svemu bitna je pobjeda i bodovi se pisu a sa kakvom igrom se doslo do nje to je manje bitno trenutno.
P.s. Svaka casta navijacima na fer i korektno navijanju i odmah je to i tuzlanska publika i znala da nagradi, a ne kao ovi Lukavcani sto dodju pa pocnu psovati Tuzlu itd...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 sep 2013, 19:05

Teska pobjeda naseg tima, moglo je bit i nerijesno a moglo je biti i 3-0 na kraju, uglavnom nova 3 boda su upisana i to je dobro, ne treba gledadi pobjedi u zube i ako su se nasi povukli u drugom poluvremenu i onda su svi strepili da ne primimo gol a moglo se desiti da je Smajlovic bio precizniji. Pohvalio bi naravno fine Gracanlije i svaka im cast za onu parolu "pozdrav gradu soli" veliki respekt za to, da ne zaboravim malo je Sudija srao zbog papira koje su navijaci bacali u teren, jest me to nerviralo i oni kerovi, nikad ih istjerat :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 sep 2013, 19:05

ma nije to do Smajila, tako je Sloboda i kod Soka igrala, 1-0 kući povedemo, pa ajmo u odbranu, pa ako drugi gol zabijemo, zabijemo :D to je mentalitet naš, to je Sloboda, uvijek će i biti .. povedeš 1-0 i ajmo čuvat' svoj gol, a naprijed ako zabijemo još jedan, odlično :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 sep 2013, 19:10

slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 sep 2013, 19:51

gledam ovaj raspored i nama se liga lomi sad u narednim kolima . Bolje kupit sad tekme koje se moraju (i sto je najvaznije mogu) kupiti nego ganjati bodove kasnije u drugom dijelu sezone kod ekipa sa ambicijama i ekipa koje nas ne mirisu(a sve takvim idemo 2.dio). Ako odradimo pametno i uz malo srece mozemo da imamo sve pobjede nakon GOSK-a do 15.og kola...

ide Podgrmec, Orasje, Bugojno i Igman..na ova 4 gostovanja se posao moze i MORA zavrsiti ako hocemo u PL..zasto mora? zato sto je lakse ovo uzeti nego i jednu tekmu u drugom dijelu sezone. Kantonalci nas nece garant pustit, a ni hercegovci. To su 4 gostovanja sa kojih Sloboda mora donijeti najmanje 9 bodova sad ako hoce u PL. Na Azmiru i Smajlu je da skontaju kako da uzmu bodove odatle , samo im je valjda jasno da na terenu ne mozemo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.