NK Zvijezda Gradačac

serim
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la serim » 21 sep 2013, 17:54

Bravo momci. Pabizo šta ima

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 21 sep 2013, 17:56

Miševi u rupe ,jel valja sada Doro :!: Bravo momci

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 17:56

bravo momci ,pobjeda zlata vrijedna

idemo dusmani pisite kako je kupita utakmica bas kao i protiv celika i sirokog
cestitke cijeloj ekipi kao i dori koji otkrio i vjerovao kuzmanovicu pred kome je izgleda blistava karijera
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 21 sep 2013, 17:58

pabizo je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Sta se to kod vas desava?

Je l' vam pun sastav ili fali li vam koji igrac? :D
Pusti bolan jel im neko fali ili ne,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA I imace gledat dopunski čas iz nogometa u režiji mladih nogometaša sa OTOKE,,,,,,,,,,,,,,,,
To haman Kuzmanovic predavao na dopunskom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 sep 2013, 17:58

Cestitke.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 17:59

Kapetan je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

Pusti bolan jel im neko fali ili ne,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA I imace gledat dopunski čas iz nogometa u režiji mladih nogometaša sa OTOKE,,,,,,,,,,,,,,,,
To haman Kuzmanovic predavao na dopunskom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mozda sada kada nas trese kriza u klubu kada nema para mozda momci zaigraju pa nas do kraja iznenade.bicemo kao neke ekipe kod kojih igraci nemaju plate po par mjeseci a opet pobjeduju

@terabajt,hvala puno :) nam znaci ova pobjeda

Nova sezona nova nafaka

default@mp3

Post Postao/la default@mp3 » 21 sep 2013, 18:01

moranjak je napisao/la:Miševi u rupe ,jel valja sada Doro :!: Bravo momci
Svaka cast igračima na pobjedi i Dori, al' kao što neko reče, ne treba nakon 3 kola govorit kako Doro ne valja kako ovo kako ono, ja mislim da isto tako ne treba nakon 3 kola (sada 4 ja mislim) dizati ga u nebesa.

U svakom slučaju, još jednom, svaka čast igračima i Dori na pobjedi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2013, 18:03

kolko nama navijacima i simpatizerima samo malo fali.momci hvala vam na borbi i naravno pobjedi.dori cestitke i da akobogda sto bolje pripremi ekipu i da protiv mladosti upisemo nova tri boda koja bi nas dovela u sredinu tabele

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2013, 18:15

Čestitke na zasluženoj pobjedi.Miiiiiićoooooo Kuuuuuzmanooooooooooovićććććććććććć :) NOVA ZVIJEZDINA ZVIJEZDA..............Pandza izgleda dok je davao davao je,sada ne zna ni iz penala :?

klixonja
Kontakt:

Post Postao/la klixonja » 21 sep 2013, 18:17

combe je napisao/la:Koliko je Zvijezda imala koristi od sponzora toliko su i oni od nje. Ovo neznači da ih nije trebalo zadržati pod svaku cijenu ali za prolivenim mlijekom se neplače. Nego treba probati spasiti što se spasit da. Kao što rekoh korist je bila obostrana:
1. Cimos - kroz ulaganja u Zvijezdu je prao dio para - nije Slovenac ulagao u Zvijezdu što je voli(nego smo imali sreće da je tu bio Fadil pa se to pranje radilo preko Zvijezde),inače bi išlo na neke druge načine.
2. Nurudin Peštalić - privatni poduzetnik iz našeg grada koji je takođe dobar dio novca prao preko Zvijezde, a takođe i u NFSBIH je došao zahvaljujući Zvijezdi jer je kao bio sportski radnik što bez Zvijezde nikad nebi uspio. Jer uz svo poštovanje prema njemu(i kao poduzetniku i stvarima koje je učinio za NK Zvijezdu) taj čovjek do prije par godina nije izgledao deset utakmica u životu a od jednom je postao istaknuti sportski radnik i u savez ispred kantona ušao pored imena kao šro su Šećerbegović isl.
Ima li iko posten po tebi u citavom Gradaccu? De eto i ti matereti odsad "operi" 5 maraka na ulazu, nemoj svega ti ulaziti na drugom poluvremenu.

klixonja
Kontakt:

Post Postao/la klixonja » 21 sep 2013, 18:19

Bosanski zmaj je napisao/la:Treba dati sada onim koji su kritikovali Fadila i Nurdu da oni vode klub jer oni sve znaju.
Davno sam pisao da citav Gradacac treba da bude sretan sto su takva dva covjeka stala iza kluba, ali ocigledno da pojedincima ni to nije valjalo.Svim silama treba pokusati zadrzati kljucni dvojac koji donio najvise uspjeha u Zvijezdinoj historiji, u suprotnom mozemo se pomiriti sa 4 ligom.Kada ispadnemo u 4-5 ligu tada nece biti ni kriticara, a bit cemo zadovoljni sto se klub uopste i takmici.
Kao najstabilniji i najuredjeniji klub u BiH,koji je poprimio simpatije citave BiH, dosli smo u situaciju da smo otjerali glavne sponzore kluba.Bolje nismo ni zasluzili, tako nam i treba.Tek kad odu iz kluba, shvatit cemo koliko su nam znacili.
Nadam se da ce ostati u klubu i da cemo samo pojacati upravu kluba nakon skupstine.
Potpis. Ionako ima previse pametnih i na forumu i van njega, koliko su , cudo da dosad nisu digli ekonomiju Gradacca na razinu Svicarske ili Njemacke. :lol:

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 21 sep 2013, 18:20

cestitke na zasluzenoj pobijedi...sve pohvale i za doru 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 sep 2013, 18:28

E ovo je slatka i to kakva! Neka je i nas ogrejalo sunce ! Nadam se da ce ekipa nastaviti sa dobrim igrama pa da se strasti malo umire ! Obasvetrojici navijaca Olimpica zelim srecu drugi put , i da im institucija kako nazivaju Olimpic dobije barem jos 5. navijaca :lol: :lol: :lol: ! Bravo Zvijezda !!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2013, 18:34

Neuspjeli transfer u Dinamo ZG,te nesuglasice sa upravom FK Modriča su posrećili Zvijezdu da u svoje redove dovede ovog mladog dragulja koji je u zadnje dvije utakmice Zvijezdu vratio u zivot.Mada je jos mozemo reći golobradi dječak, ali je već sa svojim umijećem pokazao da ga čeka blistava karijera. :) :) :)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2013, 18:37

pabizo je napisao/la:

PABIZO,predavanje vasim dječacima održa samo jedan dječačić :lol: :lol: :lol:

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 21 sep 2013, 18:39

Default, treba Doru uzdizat, kad ćemoako nećemo sad. Ja od silne radosti sam evo i ženu otamburo. Zvijezdo pobjeđuj češće molim te.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2013, 18:44

serim je napisao/la:Default, treba Doru uzdizat, kad ćemoako nećemo sad. Ja od silne radosti sam evo i ženu otamburo. Zvijezdo pobjeđuj češće molim te.
Ti to začas :D

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 21 sep 2013, 18:52

Joj koji su ovdje debili na forumu,gledajte vatrenog de molim te deaktiviraj nalog idi radi nešto korisno... Joj debili ne valja vam doro sad je allah mislim da ne postoji trener koji bi bio dobaru gradačcu,sta fali dori? Uvjek ce imat licno moju podrsku samo zato sto je igrao u zvijezdi i samo zato sto je u njoj citavu igracku karijeru proveo i ako ispadnemo i kad nas svi napuste propali talenti iz srbije mislim da bi doro tu ostao i dalje vodio ovaj tim, Tako da def bolja je solucija doro nego neki "debil" i mislim samo da imamo jos durguta ne bi nam trebao trener..I vec ako kritikujete napisite ime i prezime a ne vatreni anonimno,serim i tako ti nikovi... Jedino astrine postove covjek moze citat normalno... NASTAVITE...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2013, 18:59

Nah1d je napisao/la:Joj koji su ovdje debili na forumu,gledajte vatrenog de molim te deaktiviraj nalog idi radi nešto korisno... Joj debili ne valja vam doro sad je allah mislim da ne postoji trener koji bi bio dobaru gradačcu,sta fali dori? Uvjek ce imat licno moju podrsku samo zato sto je igrao u zvijezdi i samo zato sto je u njoj citavu igracku karijeru proveo i ako ispadnemo i kad nas svi napuste propali talenti iz srbije mislim da bi doro tu ostao i dalje vodio ovaj tim, Tako da def bolja je solucija doro nego neki "debil" i mislim samo da imamo jos durguta ne bi nam trebao trener..I vec ako kritikujete napisite ime i prezime a ne vatreni anonimno,serim i tako ti nikovi... Jedino astrine postove covjek moze citat normalno... NASTAVITE...
Eto ti si pametan.Bolje pročitaj pravila foruma nego što valjas ove izjave u kojima ne znas ni o čemu si započeo niti sta zavrsavas.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 21 sep 2013, 19:01

Vraćena tri boda od proljetos
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.