FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jo, jasminjoker legende, hanku pustio ko intermezzo, .... to legendo dok ne proradi!
eeevooo gaaaaaa
eeevooo gaaaaaa
Joj razvlace nas, nece ovo na dobro....
Sredine kao da nemamo..

Sredine kao da nemamo..

ovo je katastrofalno sudjenje !!! !!! !!!
hahah pretpostavljam na vasu stetu . Vise je gresaka napravio na stetu veleza.azizmpj je napisao/la:ovo je katastrofalno sudjenje !!! !!! !!!
Hajd sto pada Moja Tv al sto meni sere i HS gubi mi se net ko da znaju da danas treba da me nerviraju 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj frajera sto hosta stream. "IDEMO SVI" 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bogami tanko ovo do sad.... Domacin bolji definitivno..
Valjda ce MojaTV u drugom raditi kako treba...trenutno je mrtva

Valjda ce MojaTV u drugom raditi kako treba...trenutno je mrtva

Ja samo neznam sta znaci kad kazu dat cemo 120% od sebe na utakmici....pa kako onda izgleda kad ne daju 120% ako je ovo sve sto mogu 

Bosniacum Lilium je napisao/la:joj frajera sto hosta stream. "IDEMO SVI"
HAHAAHHA drama
Iskreno ocekivao sam malo vise i od jednih i drugih. Velez nesto bolji, Sarajevo kao da se boji da ne izgube.
Nekako mi mirise na 0-0. Mislim da je Bandovic bio kljucni igrac ove utakmice jer da je bio neki drugi golman sigurno bi Velez bar jedan gol dao.
Hajde da vidimo sta ce biti u drugom poluvremenu. kao sto rekoh Velez nesto bolji ali jedna greska i sve se moze obiti od glavu.
Idemo da vidimo sta donosi drugo poluvrijeme.
Nekako mi mirise na 0-0. Mislim da je Bandovic bio kljucni igrac ove utakmice jer da je bio neki drugi golman sigurno bi Velez bar jedan gol dao.
Hajde da vidimo sta ce biti u drugom poluvremenu. kao sto rekoh Velez nesto bolji ali jedna greska i sve se moze obiti od glavu.
Idemo da vidimo sta donosi drugo poluvrijeme.
ovaj sudija nas na tenane lagano unistava! ko da Borcu rikta ... hm
Sudija je kriminalan i za jedne i za druge. Kako samo prekida igru i to bez potrebe
seljacki potez zvani BAKLJA niikako iskorjeniti, sta koji k....c kupis transparent da ne izgori ...... aaaa seljacino gori, gori, pa ko sto moze izgorjeti transparent tako moze i kabal i travnjak i mreza ....seljacino jedna ko god ikad baci baklju, mars u Afriku medju ona plemena pa tamo zivi s bakljama glupane odvratni!
al brate nikola je ovo moro zapucati u mrezu...pa sa 3 metra...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Puzigacina ubacivanja iz auta su bile najbolje sanse za Sarajevo, mozda i to nesto govori..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
nek se pokazuje da nema sredine bez Hameta ....ha ja!!! !!! !!!
Mi dvije utakmice zaredom nismo postene akcije sastavili
Komazec danas imao najbolju priliku nakon ubacivanja Puzigace iz auta, ono je morao pogoditi. Danas nas je Dejo spasio, u prvom pol. izvadio one dvije nakon kornera i u drugom šuteve Maletića i Ramovića. Loše je ovo skroz ****