NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bravo momci. Pabizo šta ima
Miševi u rupe ,jel valja sada Doro
Bravo momci

bravo momci ,pobjeda zlata vrijedna
idemo dusmani pisite kako je kupita utakmica bas kao i protiv celika i sirokog
cestitke cijeloj ekipi kao i dori koji otkrio i vjerovao kuzmanovicu pred kome je izgleda blistava karijera
idemo dusmani pisite kako je kupita utakmica bas kao i protiv celika i sirokog
cestitke cijeloj ekipi kao i dori koji otkrio i vjerovao kuzmanovicu pred kome je izgleda blistava karijera
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To haman Kuzmanovic predavao na dopunskompabizo je napisao/la:Pusti bolan jel im neko fali ili ne,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA I imace gledat dopunski čas iz nogometa u režiji mladih nogometaša sa OTOKE,,,,,,,,,,,,,,,,Mokroguz je napisao/la:Sta se to kod vas desava?
Je l' vam pun sastav ili fali li vam koji igrac?

Cestitke.
Kapetan je napisao/la:To haman Kuzmanovic predavao na dopunskompabizo je napisao/la:Pusti bolan jel im neko fali ili ne,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA I imace gledat dopunski čas iz nogometa u režiji mladih nogometaša sa OTOKE,,,,,,,,,,,,,,,,Mokroguz je napisao/la:Sta se to kod vas desava?
Je l' vam pun sastav ili fali li vam koji igrac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mozda sada kada nas trese kriza u klubu kada nema para mozda momci zaigraju pa nas do kraja iznenade.bicemo kao neke ekipe kod kojih igraci nemaju plate po par mjeseci a opet pobjeduju
@terabajt,hvala puno

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Svaka cast igračima na pobjedi i Dori, al' kao što neko reče, ne treba nakon 3 kola govorit kako Doro ne valja kako ovo kako ono, ja mislim da isto tako ne treba nakon 3 kola (sada 4 ja mislim) dizati ga u nebesa.moranjak je napisao/la:Miševi u rupe ,jel valja sada DoroBravo momci
U svakom slučaju, još jednom, svaka čast igračima i Dori na pobjedi.
kolko nama navijacima i simpatizerima samo malo fali.momci hvala vam na borbi i naravno pobjedi.dori cestitke i da akobogda sto bolje pripremi ekipu i da protiv mladosti upisemo nova tri boda koja bi nas dovela u sredinu tabele
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čestitke na zasluženoj pobjedi.Miiiiiićoooooo Kuuuuuzmanooooooooooovićććććććććććć
NOVA ZVIJEZDINA ZVIJEZDA..............Pandza izgleda dok je davao davao je,sada ne zna ni iz penala 

Ima li iko posten po tebi u citavom Gradaccu? De eto i ti matereti odsad "operi" 5 maraka na ulazu, nemoj svega ti ulaziti na drugom poluvremenu.combe je napisao/la:Koliko je Zvijezda imala koristi od sponzora toliko su i oni od nje. Ovo neznači da ih nije trebalo zadržati pod svaku cijenu ali za prolivenim mlijekom se neplače. Nego treba probati spasiti što se spasit da. Kao što rekoh korist je bila obostrana:
1. Cimos - kroz ulaganja u Zvijezdu je prao dio para - nije Slovenac ulagao u Zvijezdu što je voli(nego smo imali sreće da je tu bio Fadil pa se to pranje radilo preko Zvijezde),inače bi išlo na neke druge načine.
2. Nurudin Peštalić - privatni poduzetnik iz našeg grada koji je takođe dobar dio novca prao preko Zvijezde, a takođe i u NFSBIH je došao zahvaljujući Zvijezdi jer je kao bio sportski radnik što bez Zvijezde nikad nebi uspio. Jer uz svo poštovanje prema njemu(i kao poduzetniku i stvarima koje je učinio za NK Zvijezdu) taj čovjek do prije par godina nije izgledao deset utakmica u životu a od jednom je postao istaknuti sportski radnik i u savez ispred kantona ušao pored imena kao šro su Šećerbegović isl.
Potpis. Ionako ima previse pametnih i na forumu i van njega, koliko su , cudo da dosad nisu digli ekonomiju Gradacca na razinu Svicarske ili Njemacke.Bosanski zmaj je napisao/la:Treba dati sada onim koji su kritikovali Fadila i Nurdu da oni vode klub jer oni sve znaju.
Davno sam pisao da citav Gradacac treba da bude sretan sto su takva dva covjeka stala iza kluba, ali ocigledno da pojedincima ni to nije valjalo.Svim silama treba pokusati zadrzati kljucni dvojac koji donio najvise uspjeha u Zvijezdinoj historiji, u suprotnom mozemo se pomiriti sa 4 ligom.Kada ispadnemo u 4-5 ligu tada nece biti ni kriticara, a bit cemo zadovoljni sto se klub uopste i takmici.
Kao najstabilniji i najuredjeniji klub u BiH,koji je poprimio simpatije citave BiH, dosli smo u situaciju da smo otjerali glavne sponzore kluba.Bolje nismo ni zasluzili, tako nam i treba.Tek kad odu iz kluba, shvatit cemo koliko su nam znacili.
Nadam se da ce ostati u klubu i da cemo samo pojacati upravu kluba nakon skupstine.

cestitke na zasluzenoj pobijedi...sve pohvale i za doru 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
E ovo je slatka i to kakva! Neka je i nas ogrejalo sunce ! Nadam se da ce ekipa nastaviti sa dobrim igrama pa da se strasti malo umire ! Obasvetrojici navijaca Olimpica zelim srecu drugi put , i da im institucija kako nazivaju Olimpic dobije barem jos 5. navijaca
! Bravo Zvijezda !!!

Neuspjeli transfer u Dinamo ZG,te nesuglasice sa upravom FK Modriča su posrećili Zvijezdu da u svoje redove dovede ovog mladog dragulja koji je u zadnje dvije utakmice Zvijezdu vratio u zivot.Mada je jos mozemo reći golobradi dječak, ali je već sa svojim umijećem pokazao da ga čeka blistava karijera.

PABIZO,predavanje vasim dječacima održa samo jedan dječačićpabizo je napisao/la:Pusti bolan jel im neko fali ili ne,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA I imace gledat dopunski čas iz nogometa u režiji mladih nogometaša sa OTOKE,,,,,,,,,,,,,,,,Mokroguz je napisao/la:Sta se to kod vas desava?
Je l' vam pun sastav ili fali li vam koji igrac?

Default, treba Doru uzdizat, kad ćemoako nećemo sad. Ja od silne radosti sam evo i ženu otamburo. Zvijezdo pobjeđuj češće molim te.
Ti to začasserim je napisao/la:Default, treba Doru uzdizat, kad ćemoako nećemo sad. Ja od silne radosti sam evo i ženu otamburo. Zvijezdo pobjeđuj češće molim te.

Joj koji su ovdje debili na forumu,gledajte vatrenog de molim te deaktiviraj nalog idi radi nešto korisno... Joj debili ne valja vam doro sad je allah mislim da ne postoji trener koji bi bio dobaru gradačcu,sta fali dori? Uvjek ce imat licno moju podrsku samo zato sto je igrao u zvijezdi i samo zato sto je u njoj citavu igracku karijeru proveo i ako ispadnemo i kad nas svi napuste propali talenti iz srbije mislim da bi doro tu ostao i dalje vodio ovaj tim, Tako da def bolja je solucija doro nego neki "debil" i mislim samo da imamo jos durguta ne bi nam trebao trener..I vec ako kritikujete napisite ime i prezime a ne vatreni anonimno,serim i tako ti nikovi... Jedino astrine postove covjek moze citat normalno... NASTAVITE...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Eto ti si pametan.Bolje pročitaj pravila foruma nego što valjas ove izjave u kojima ne znas ni o čemu si započeo niti sta zavrsavas.Nah1d je napisao/la:Joj koji su ovdje debili na forumu,gledajte vatrenog de molim te deaktiviraj nalog idi radi nešto korisno... Joj debili ne valja vam doro sad je allah mislim da ne postoji trener koji bi bio dobaru gradačcu,sta fali dori? Uvjek ce imat licno moju podrsku samo zato sto je igrao u zvijezdi i samo zato sto je u njoj citavu igracku karijeru proveo i ako ispadnemo i kad nas svi napuste propali talenti iz srbije mislim da bi doro tu ostao i dalje vodio ovaj tim, Tako da def bolja je solucija doro nego neki "debil" i mislim samo da imamo jos durguta ne bi nam trebao trener..I vec ako kritikujete napisite ime i prezime a ne vatreni anonimno,serim i tako ti nikovi... Jedino astrine postove covjek moze citat normalno... NASTAVITE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.