sad ce strumfu i osim na sud zbog lopovlukaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jest dosadan ovaj akrep strumf. Pa stavi svoju baraku na dvicu ako si siguran. Haj sad u skokovima njiiiiiihhhaaaaa njiiiiiihhhaaaaaaa. Forza VelezEngland je napisao/la:Danas ce Velez pustiti Sarajevu ili prodati, nema razlike. 100%.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
To PastrVa,tako je care,ubit cu se ako neko ne stavi kakav link.Morat ce mo goniti opet onu raju sa fk Velez live da se aktiviraju,jer bas u ovoj sezoni kada nam ide dobro nema prenosaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Slazem se za ove sto zive u Mostaru. Ali ima raje kao sto su Rodjak i MV koji nisu ovde pa bi valjalo da ga neko stavi. Mislim da bi to mogao odradit Kevin,on uvijek postavi stream ako ga imamostar0606 je napisao/la:Ima na mojatv, ali to sam vec govorio nekoliko puta samo m iniko ne vjeruje. Ja sam se samo registrovao na bhtelecom.ba i gledam sta hocu na moja tv ne placam nista. A uostalom, ovi koji su u Mostaru, subota je nema posla, ne bih vam namjerno dao stream, jedini je na stadion, dodjite tamo i gledacete utakmicu 100%
https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#nowepg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo da nadodam, pise na ovoj stranici - "Gledanje utakmice BH Telecom Premijer lige je besplatno za korisnike BH Telecom-a."

SVI,SVI u VRAPCICI ARENU
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hajde ljudi napravite dole atmosferu da valja, da se prepricava....
Sretno vam i nadam se da cete izgubiti

Sretno vam i nadam se da cete izgubiti

ako neko može postaviti stream bio bi mu zahvalan.... 

Svaki Mostarac koji zivi u inostranstvu bi mu bio zahvalan do neba ja mislim!AlemC85 je napisao/la:ako neko može postaviti stream bio bi mu zahvalan....
Ma ja sam od jucer vec pisao ali izgleda na zalost da nema niko da postavi.
Ne znam gdje su oni momci sa fkvelezlive oni su to znali uraditi ali odkako nam nema stranice rodjeni nema ni njih.
Ne znam gdje su oni momci sa fkvelezlive oni su to znali uraditi ali odkako nam nema stranice rodjeni nema ni njih.
Ako mi rodjak iz MO da svoj username i password za MojaTV, mogu li ja iz Svice gledati tekmu sta mislite?
zovi rodjaka odmah(nemoj mene ,nego pravog rodjakaAlnes je napisao/la:Ako mi rodjak iz MO da svoj username i password za MojaTV, mogu li ja iz Svice gledati tekmu sta mislite?

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Alnes je napisao/la:Ako mi rodjak iz MO da svoj username i password za MojaTV, mogu li ja iz Svice gledati tekmu sta mislite?
ne moze brate, treba ti uz to bhtelecomov IP, a proxy ne moze i to zastitili, niko jos nije provalio, dobro su to odradili, ali mozes imati kompletan paket mojawebtv (bez obzira ba provajdera) za 10-20 EURA, ako imas karticu mozes to sredit pa gledati i ovu utakmicu!
gdje je onaj DenTer,on bi nam postavio uvijek link,ni njega ni stranice(rodjeni.com) da se nije ozenio,pa ga mlada pritegla
DENA hajde javi se

DENA hajde javi se
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Da li je to vec 0:2, kupujes , prodajes.? Znam da je proano.
Zadnja izmjena: England, dana/u 21 sep 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Stranica nije pustena u rad i svakodnevno se ceprka po njoj a svaka sugestija ce klubu dobro doci.
Evo mi stari javlja da dole gori i da je stadion pun
Laže stari, nit je pun, niti gori, nešto malo više navijača nego protiv BorcaAdma je napisao/la:Evo mi stari javlja da dole gori i da je stadion pun
Tu je to, otprilike 1.500 gledalaca.
Starog malo ponjeloDejan, BL je napisao/la:Laže stari, nit je pun, niti gori, nešto malo više navijača nego protiv BorcaAdma je napisao/la:Evo mi stari javlja da dole gori i da je stadion pun

Mislim da ima vise, min 2 000 ima na stadionu.miki651 je napisao/la:Tu je to, otprilike 1.500 gledalaca.
velez dosta bolji ajmo rodjeni.
Boga mi Bandovic ih dva puta izvuce
Moram preko yebenog textualnog prenosa pratiti utakmicu
Korisnik sam usluga bh serecoma, al samo kad se njima nadre qrcu.
Šta ja plaćam mamu vam yebem

Korisnik sam usluga bh serecoma, al samo kad se njima nadre qrcu.

Šta ja plaćam mamu vam yebem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Opet ista prica. 0-0 **** ga. Bilo je prilika. MOglo je bilje sigurno.
Idemo dalje. Zao mi je sto opet nismo uspijeli da pobjedimo Sarajevo u PM nekako uvijek ovi nerijeseni rezultati
Idemo dalje. Zao mi je sto opet nismo uspijeli da pobjedimo Sarajevo u PM nekako uvijek ovi nerijeseni rezultati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.