Adnan Zahirović

gringobih
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2013, 15:17

Spor, trom, sa loptom na vi, tragikomican...Ali na spisku repke nema da nema, hebo mu on sve...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 21 sep 2013, 15:19

gringobih je napisao/la:Spor, trom, sa loptom na vi, tragikomican...Ali na spisku repke nema da nema, hebo mu on sve...
+1

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 21 sep 2013, 15:19

gringobih je napisao/la:Spor, trom, sa loptom na vi, tragikomican...Ali na spisku repke nema da nema, hebo mu on sve...

I ti meni onda napises jesam li kupio zastave Slovacke,kada ga kritikujem...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2013, 15:23

Metanor je napisao/la:

I ti meni onda napises jesam li kupio zastave Slovacke,kada ga kritikujem...
Sumnjam da sam zbog Zahirovica to napisao :?
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 21 sep 2013, 15:28

ma **** od igraca... :mrgreen:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 21 sep 2013, 15:28

koje ste vi smece od ljudi

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 21 sep 2013, 15:34

KenoRob je napisao/la:koje ste vi smece od ljudi

Ako smo mi smece,ti si licemjer,sto nam to ne napises kada kritikujemo Avdiju?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2013, 15:34

KenoRob je napisao/la:koje ste vi smece od ljudi
Jesmo, ali Zahirovic(rom) je smece igrac ;)

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 21 sep 2013, 15:40

Sve treneri Sa Profi licencom

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 sep 2013, 15:40

AAHAHHAHAHA (rom) hahasdhasdhasdhsjshdjashdsjdhasjdsh banujte me molim vas hahahahahhahah

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 sep 2013, 15:44

ljudi sta ce nam ovaj Zahirovic(rom) u reprezentaciji ?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 sep 2013, 15:45

Ma od kada ja trubim i pricam da je teska kari.na od igraca.... On to iz utakmice u utakmicu i potvrdjuje.... Da bar igra Bundes Ligu pa ovako grijesi ili neko evropsko takmicenje (LP ili LE) pa hajd', vec u ovakvom olos takmicenju grijesi i ispada kao novcici iz supljeg dzepa....

Pa prije njega prednost treba da ima i ona letva Vrancic (bar igra Bundes Ligu, doduse klupa je, al' ovaj ne moze ni na klupu) a o Cocalicu (LE, jak klub, jaka liga), sada Hadzicu da i ne govorim....

Ma ovo je postalo sve ofirno i ocigledno od strane Safeta, ako se truba i prvoklasna levatina nadje na spisku za utakmice sa Litvanijom i Lihtenstajnom onda je guranje 100000000% i Safet zbog toga treba dobiti nogu jer je to sukob interesa, da bolji igraci ne mogu ispred losijih, a ako ne bude na spisku onda je sve uredu jer ova fudbalska analfabeta to ne zasluzuje....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 sep 2013, 15:48

Jedino koga pape moze pozvat u ovom trenutnku je hadzic koji i zasluzuje sansu , zahirovic(rom) zasluzuje poziv zajedno sa rahimicem s obzirom kolko smo tanki na toj poziciji.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 21 sep 2013, 16:15

Trebamo biti realni i shvatiti da mi nemamo konkurencije od po 5-10 igraca za svaku poziciju. Mislim da znamo svi da bi nam na nekim pozicijama dobrodosao dobar igrac koji je jaci, ali trenutno igra ono cime raspolazemo. Vidim ja sve neka imena koja se spominju iz nase lige, ali ja mislim da je to jos tanje. Jbga, mi krenemo u neka pred kola evropske/sampion lige i ljudi nas otresu odmah. Volio bih i ja da je drugacije da imamo jaku reprezentaciju i jaku klupu kao npr. Bayern ili drugi veliki klubovi, ali nemamo. Ipak mislim da ce biti bolje aBd. A Adnanu i svim ostalima u repci sretno i da budu sto bolji!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 sep 2013, 16:47

A znate bacati drvlje i kamenje po našim igračima,pa tako ni komšije ne rade.
Shvatite da je tek od prije nekoliko utakmica ušao sa klupe,evo danas prva momčad,dajte mu malo vremena da se adaptira...
Koliko je on samo fudbalskog u sebi izgubio u onom Nalčiku i raznim promjenama klubova,od vamo do tamo u Rusiji.
Došao je Bochum,nadam se da će se ustaliti u tom klubu,da ne ode odmah nakon polusezone ili sezone u neki drugi klub,jer onda nema ništa od toga.
A i nije toliko ni loše odigrao koliko vi volite kritizirati.Sasvim solidan,eto taj prvi gol je malo zeznuo,ali nije sad on jedini krivac,mogla je utakmica lagano otici u drugu stranu,mogao je i Bochum dobiti,ali su napadači zakazali.
Ja vjerujem u njega i uvijek hoću,taj me je igrač osvojio svojom borbom i davanjem 200% svojih mogućnosti za reprezentaciju i red bi bio i da njemu bude bolje na klupskoj razini,Bochum je dobar klub,2. bundesliga je jaka liga,kad su naši igrači u pitanju.Polako zauzima mjesto u prvih 11 i kad se ustali,onda će pružati dobre partije.
Keep walking.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 sep 2013, 16:56

Gringo,

sa diskusijom o Nadama istakao si se kao prvi kandidat za ban.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 sep 2013, 17:09

Na rasizam se daje upozorenje ... eh ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 sep 2013, 20:08

Zanimljivi su ovi pljuvaci. Reprezentacija niakd jaca, a ni jedan igrac ne valja. A ne valja ni Safet. Pa ko onda osvaja bodove? Sa Zahom u igri ova nasa reprezentacija ima najbolju odbranu IKAD. Kome to nije jasno ne treba gledati fudbal.

p.s. sjetimo se da je jednom on skoro kriv za gol, inace u opasnoj situaciji izbio u korner iz kojeg je MOGAO pasti gol, samim tim on je los igrac.
Celik!3,2,2.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 sep 2013, 22:05

Jarane kakve su to price rep. nikad jaca,skoro svi glavni igraci su preko 27g Salihović,Ibišević,Džeko,SPahić,Lulić,MIsimović,Mujdza naravno da nam trebaju dobre zamjene i da treba razmisljati o tome,iz tog konteksta ljudi cesto pljuju po ZAhirovicu jer SUsic forsira njega kao i Vrsajevica,Ibricica,Šunjića,Pandžu ,a tanko je to sve..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 sep 2013, 22:31

Mozes lagano tu dodati i Viscu,pa i Stevanovica koji su svojim ulaskom protiv Slovacke ubili i ono malo igre sto smo imali,.

Weiss je dominirao i u drugoj utakmici a nije ga Vrsajevic cuvao,no niko nije Mujdzu pljuvao jer svima je bilo jasno da je bio i suvise ofanzivan da bi stigao zatvarati nazad,ista stvar,dvostruki arsini,.

Tako je i za Zahu,.Medunjanin u dvije utakmice faula nije napravio a igra defazivnog veznog,Slovacka je u ove dvije utakmice nam stvorila vise sansi nego sve ostale reprezentacije u grupi zajedno,ali ne,Zahirovic je ublehas i ako treba zadnjeg veznog ce igrati i Dzeko,.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 1 gost.