FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
imam ja moja tv...bas mi je zao vas sto nemate priliku gledati....da znam kako to hoda ja bi sad zavrsio stream....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Bolje da nista nisi napisaosocrates je napisao/la:imam ja moja tv...bas mi je zao vas sto nemate priliku gledati....da znam kako to hoda ja bi sad zavrsio stream....

socrates je napisao/la:imam ja moja tv...bas mi je zao vas sto nemate priliku gledati....da znam kako to hoda ja bi sad zavrsio stream....
Okreni nam tv i upali kameru hahaha

a znam pasa kako se osjecas...jbgado-hz je napisao/la:Bolje da nista nisi napisaosocrates je napisao/la:imam ja moja tv...bas mi je zao vas sto nemate priliku gledati....da znam kako to hoda ja bi sad zavrsio stream....
ne znam kako ovi koji to imaju i znaju mogu ostati ravnodusni prema vama...a u pravu si,bolje da sutim...

i ne disiAdma je napisao/la:socrates je napisao/la:imam ja moja tv...bas mi je zao vas sto nemate priliku gledati....da znam kako to hoda ja bi sad zavrsio stream....
Okreni nam tv i upali kameru hahaha

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
bice link
jastaba je napisao/la:bice link
kad da te castim...osijedicu evo cekajicu

http://www.twitch.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
registruj se tu i vjerovatno ces naci upute kako napraviti stream.
registruj se tu i vjerovatno ces naci upute kako napraviti stream.
http://www.justin.tv/jasminjoker#/w/6912152272" onclick="window.open(this.href);return false;
radi li
radi li
Zadnja izmjena: jastaba, dana/u 21 sep 2013, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
odlican centarsut nikole na drugu...za dlaku kasni bojan...
diRa!
stopa nije do mene 

Imali smo uzivo prijenos ovog postajastaba je napisao/la:stopa nije do mene

vrati , neka stopa bolje i ono nego nistajastaba je napisao/la:stopa nije do mene

Pala moja tv

sad proradi...hilmo je napisao/la:Pala moja tv![]()
![]()
![]()
sta Bandovic izvadi

Momak ne diraj nista. Bolje i ovako nego nikako. Bar imamo ton hehe
Znaju da ce biti velika posjecenost servisa mojaTV i oni dopuste da se ovako ness desava.....A znaju fino naplatiti..
debilno pravo od BHT1, mogli su radit ovu utakmicu i imahi lud share!
A oni prenose film o malom palestincu.....azizmpj je napisao/la:debilno pravo od BHT1, mogli su radit ovu utakmicu i imahi lud share!