FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma naravno vidis da nisam htio ni da spominjem ime grupe, ni imena ljudi...a i njih skoro znam do jednog
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
samo da spomene da nas ima u zivinicama lijep broj koji prati zelju gotovo po svim gostovanjima i domacim tekmama......19TM87 je napisao/la:ma naravno vidis da nisam htio ni da spominjem ime grupe, ni imena ljudi...a i njih skoro znam do jednog

Ja bi samo da se citiram jos jednom...Seyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram![]()
Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik i fudbalski klub Sarajevo. Hvala!

a za ove futavce kolko ko za koga...samo pogledas titovu za vrijeme proslave titula...malenih i nas...grohotam se

Stole dogovorimo se da idemo organizovano

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ima nas,ima...umene zeljo je napisao/la:samo da spomene da nas ima u zivinicama lijep broj koji prati zelju gotovo po svim gostovanjima i domacim tekmama......19TM87 je napisao/la:ma naravno vidis da nisam htio ni da spominjem ime grupe, ni imena ljudi...a i njih skoro znam do jednog![]()
![]()

To za vratnik uopste nije tacno jer na Vratniku ima vise simpatizera zelje nego sarajevaedotm87 je napisao/la:hahahhahah, idol si mi...Stole iz Bora je napisao/la:Ja se izvinjavam, mislio sam u petak sa zenom do one gume sto gori pa bi trebao jednu informaciju. Kome da se obratim da dobijem dozvolu za odlazak u taj dio? Necu dugo, samo jedna kratka setnja i stanka za kahvu. Naravno, volio bi da nas niko ne dira ..
Nisam mislio nista odgovarati na ono pisanje ali nisam mogao izdrzati. Ne mogu da vjerujem da neko moze onako razmisljati a kamo li napisati to ..![]()
Idemo dalje ..usput rasprava vam je glupa MAXIMALNO, ne mozes pricati o tome gdje ima vise navijaca, naselje do naselja, a ni blizu po navijacima. otoka(pitari), chwilla(pola-pola) i hrasno(tm), bistrik(tm) i vratnik(pitari), grad je podjeljen 55-45 za pitare, jer seljaci navijaju za Sarajevo, to ti je ono grad-klub. Ali nije vazno koliko ima simpatizera, vazni su oni pravi navijaci koji idu na utakmice, a po broj gledalaca se sve vidi...

Ma mi smo velika 0 za vas,bolje navijate,ima vas vise na gostovanjima a tek vase koreografije svaka vam cast!
-
- Kontakt:
L'87
-
- Kontakt:
sta vama lesinarima znaci to "87" kad ste poceli okupljat 2008....??vlado lesinar je napisao/la:L'87
nikada prije nije bilo vise od 500 gledalaca na gradskom stadionu i to kad ZELJO dolaz.....

-
- Kontakt:
Momak izvini i kad je bilo najteze i kad je borac igrao ligu rs lesinara je uvjek bilo na tribinama....1987 je godina osnivanja grupe u to vrijeme najbolje na balkanuumene zeljo je napisao/la:sta vama lesinarima znaci to "87" kad ste poceli okupljat 2008....??vlado lesinar je napisao/la:L'87
nikada prije nije bilo vise od 500 gledalaca na gradskom stadionu i to kad ZELJO dolaz.....![]()
![]()
vlado lesinar je napisao/la:Momak izvini i kad je bilo najteze i kad je borac igrao ligu rs lesinara je uvjek bilo na tribinama....1987 je godina osnivanja grupe u to vrijeme najbolje na balkanuumene zeljo je napisao/la:sta vama lesinarima znaci to "87" kad ste poceli okupljat 2008....??vlado lesinar je napisao/la:L'87
nikada prije nije bilo vise od 500 gledalaca na gradskom stadionu i to kad ZELJO dolaz.....![]()
![]()

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Kakav si ti navijac neznash ni kada ti je grupa osnovanavlado lesinar je napisao/la:L'87

Pomenuta su nasha dva igraca

Kod: Označi sve
http://www.****/sport/fudbal/sarajevo-najbolje-prodaje-na-fudbalskoj-pijaci

Jutros u 9:30 Min. isao je jedan nas clan pogdrupe na poziv u PS da, da izjavu i demntuje da mi nismo sarali i lomili saobracajne znakove,na podrucju općine Breza..
Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 24 dec 2009, 13:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-28667.htm
ja se nadam da je ovo jos jedan korak blize odlaska stile u seltik....pa da i mi da se onda oparimo malo
ja se nadam da je ovo jos jedan korak blize odlaska stile u seltik....pa da i mi da se onda oparimo malo

- el-fighter
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-28667.htm
Celtic već neko vrijeme prati Štilića, ali niako da se dogovore sa Lechom o visini transfera. Mislim da je došlo vrijeme da Štila u nekom velikom klubu iskaže svoj talenat.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dino Đurbuzović, trener 'plavih'
"Vrijeme je za Evropu, želimo osvojiti Kup BiH"
U dosadašnjem poslu Dino Đurbuzović bio je od velike koristi prvom šefu struke Željezničara Amaru Osimu. Studiozno je vodio ekipu, nametao visoke standarde profesionalizma, insistirao na čvrstoći i agresivnosti. Veliku pažnju posvećivao je taktičkim finesama. Za Sarajevo-x.com Đurbuzović govori o rezultatima u jesenjem dijelu, ambicijama na proljeće, favoritima za naslov i reprezentativnoj stvarnosti.
Kako ocjenjujete rezultate "plavih“ u prvoj polusezoni?
Podvlačenje crte započeo bih sa konstatacijom da je napravljen značajan i evidentan pomak. Uvijek može bolje, ali smo zadovoljni. Nadam se da ćemo uz pomoć svih ljudi koji vole Željezničar, prije svih naših navijača, napraviti sve ono na što se računa.
Koliko visoko možete u nastavku sezone?
Mi smo transparentno istakli naše ambicije u Kupu BiH. Želimo doći do trofeja u najmasovnijem takmičenju. Neće biti nimalo lako, ali mislim da smo sposobni za takav doseg. Konkurenti zaslužuju respekt, kao što i mi zaslužujemo pravo na optimizam. Svaki uspjeh donosi samopouzdanje i potvrdu snage. U prvenstvu ćemo pokušati napraviti što bolji plasman.
Ipak, primarni cilj je izlazak na evropsku scenu?
Apsolutno. Svi smo u klubu zajedno sa menadžerom Amarom Osimom postavili taj cilj. Bilo bi lijepo da uspijemo u tim namjerama. Željo svake sezone mora igrati na međunarodnoj sceni. To je klub sa bogatom tradicijom. Poznato je da najstariji sarajevski premijerligaš od 2004. godine nije igrao međunarodne utakmice, vrijeme je da se ta neugodna tradicija prekine.
Ima li pomaka u Premijer ligi u odnosu na prethodne sezone?
Svakako! Konkretno to mislim na nastupe u gostima. Ranije je bilo mnogo teže doći do bodova nego danas. Sa te strane pomaka sigurno ima. Suđenje je na znatno većoj razini. Još jedan bitan segment kojega bih pomenuo jeste podatak da nam se treneri konstantno educiraju. Do napretka je došlo i zbog dobrih rezultata naše reprezentacije. Sve se to odrazilo na domaće prvenstvo, što je dobro.
Kojim klubovima predviđate poredak u samom vrhu?
Prvih četiri ili pet ekipa na tabeli, među kojima smo i mi, imaju šansu za naslov. Reći ću samo da Željo posjeduje kvalitet i da može napraviti dobar rezultat. Ipak, igrači moraju shvatiti da u svakoj utakmici moraju dati sve od sebe za uspjeh. To je jasan recept. Svi imaju pravo na ambiciju, a prvenstvo će ponuditi redosljed na temelju forme i poklapanja svih ostalih faktora uspjeha. Jasna slika iscrtat će se na samom terenu.
Za kraj je dodao i ovo:
Državna nogometna selekcija ostvarila je odličan rezultat. Priredila nam je mnogo radosti. Svi smo sa velikom količinom emocija iščekivali njihove dvoboje. Nažalost, na kraju nismo otišli na Svjetsko prvenstvo. No, stvorena je okosnica kvalitetnog tima, koji će, siguran sam u to, izboriti plasman na jedno veliko takmičenje. Ko god da dođe za selektora vodit će jednu formiranu cjelinu.
sa x
U dosadašnjem poslu Dino Đurbuzović bio je od velike koristi prvom šefu struke Željezničara Amaru Osimu. Studiozno je vodio ekipu, nametao visoke standarde profesionalizma, insistirao na čvrstoći i agresivnosti. Veliku pažnju posvećivao je taktičkim finesama. Za Sarajevo-x.com Đurbuzović govori o rezultatima u jesenjem dijelu, ambicijama na proljeće, favoritima za naslov i reprezentativnoj stvarnosti.
Podvlačenje crte započeo bih sa konstatacijom da je napravljen značajan i evidentan pomak. Uvijek može bolje, ali smo zadovoljni. Nadam se da ćemo uz pomoć svih ljudi koji vole Željezničar, prije svih naših navijača, napraviti sve ono na što se računa.
Mi smo transparentno istakli naše ambicije u Kupu BiH. Želimo doći do trofeja u najmasovnijem takmičenju. Neće biti nimalo lako, ali mislim da smo sposobni za takav doseg. Konkurenti zaslužuju respekt, kao što i mi zaslužujemo pravo na optimizam. Svaki uspjeh donosi samopouzdanje i potvrdu snage. U prvenstvu ćemo pokušati napraviti što bolji plasman.
Apsolutno. Svi smo u klubu zajedno sa menadžerom Amarom Osimom postavili taj cilj. Bilo bi lijepo da uspijemo u tim namjerama. Željo svake sezone mora igrati na međunarodnoj sceni. To je klub sa bogatom tradicijom. Poznato je da najstariji sarajevski premijerligaš od 2004. godine nije igrao međunarodne utakmice, vrijeme je da se ta neugodna tradicija prekine.
Svakako! Konkretno to mislim na nastupe u gostima. Ranije je bilo mnogo teže doći do bodova nego danas. Sa te strane pomaka sigurno ima. Suđenje je na znatno većoj razini. Još jedan bitan segment kojega bih pomenuo jeste podatak da nam se treneri konstantno educiraju. Do napretka je došlo i zbog dobrih rezultata naše reprezentacije. Sve se to odrazilo na domaće prvenstvo, što je dobro.
Prvih četiri ili pet ekipa na tabeli, među kojima smo i mi, imaju šansu za naslov. Reći ću samo da Željo posjeduje kvalitet i da može napraviti dobar rezultat. Ipak, igrači moraju shvatiti da u svakoj utakmici moraju dati sve od sebe za uspjeh. To je jasan recept. Svi imaju pravo na ambiciju, a prvenstvo će ponuditi redosljed na temelju forme i poklapanja svih ostalih faktora uspjeha. Jasna slika iscrtat će se na samom terenu.
Za kraj je dodao i ovo:
Državna nogometna selekcija ostvarila je odličan rezultat. Priredila nam je mnogo radosti. Svi smo sa velikom količinom emocija iščekivali njihove dvoboje. Nažalost, na kraju nismo otišli na Svjetsko prvenstvo. No, stvorena je okosnica kvalitetnog tima, koji će, siguran sam u to, izboriti plasman na jedno veliko takmičenje. Ko god da dođe za selektora vodit će jednu formiranu cjelinu.
sa x
Zar je cilj osvajanje kupa ,ili kroz ligu ,al moze oboje.Seyo_TM je napisao/la:Dino Đurbuzović, trener 'plavih'
U dosadašnjem poslu Dino Đurbuzović bio je od velike koristi prvom šefu struke Željezničara Amaru Osimu. Studiozno je vodio ekipu, nametao visoke standarde profesionalizma, insistirao na čvrstoći i agresivnosti. Veliku pažnju posvećivao je taktičkim finesama. Za ---SPAM--- Đurbuzović govori o rezultatima u jesenjem dijelu, ambicijama na proljeće, favoritima za naslov i reprezentativnoj stvarnosti.
Za kraj je dodao i ovo:
sa x

Manijaci katolicke veroispovesti, sretan vam Bozic!
cole-ch je napisao/la:Manijaci katolicke veroispovesti, sretan vam Bozic!
cole-ch je napisao/la:Manijaci katolicke vjeroispovjesti, sretan vam Bozic!
eto nema, nigdje ni jednog... medju Manijacima su svi, da ne nabrajam. Nismo mi kao vasi navijaci koji prozivaju trenera jer je doveo dva hrvata...vlado lesinar je napisao/la:najbolje da ima manijaka a da su hrvatinime_tm87 je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Manijaci katolicke vjeroispovjesti, sretan vam Bozic!
sta si se uhvatio ove teme, ako nemas nesto pametno reci, razguli! Ja se ponadao ti citirao da cestitas ljudima koji slave.
PS: i od mene Sretan Bozic svim katolicima u mojoj BiH.
A mora neki nacionalista ispod kamena da prikaze svoj stepen neinteligencije i primitivizma...nemoze se suzdrzat ni za praznik...
Trenutno korisnika/ca: lakilone, Levin, NekoSaDaleka, tiagofaria25 i 136 gostiju.