Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Ma nema on veze. Sve ovo što se dešava je čista slučajnost.
zaboravio sam reci da je dosta pretrcao. poredeci igrace plbih, danas je zaha pretrco vise za 60 minuta nego "nasi" za 90 min al to je malo i logicno poredeci kvalitet cvajte i plbih. poenta, dobro pretrcao dobro stajao fizicki.
i ja sam primijetio trku kod njega toga nije falilo,meni se malo cini da nije bas najbolje uigran s ekipom,u pojedinim momentima mi je djelovao izgubljeno i nije znao gdje treba da ideKenoRob je napisao/la:zaboravio sam reci da je dosta pretrcao. poredeci igrace plbih, danas je zaha pretrco vise za 60 minuta nego "nasi" za 90 min al to je malo i logicno poredeci kvalitet cvajte i plbih. poenta, dobro pretrcao dobro stajao fizicki.
Ali sto se tice trke,dodavanja citanja igre nije lose bilo
SLOBODA NAVIJAČIMA
Zahirovic nam treba spreman za naredne utakmice reprezentacije,dobro je sto sve vise igra u Bohumu,jurisaju ka Bundesligi,sve u svemu nije lose...samo naprijed Zmaju!
Odlicno, samo da igra sto vise do oktobra i naravno do SP-a. Jer ne mozemo igrat ozbiljne utakmice bez zadnjeg veznog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ga igra u prvoj za Bochum, gube vec na pocetku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Gledam utakmicu, i lik je amaterski pogresio kod prvog gola, jedini krivac za gol, fakticki poklonio protivnik gol. Posle toga ga spucala trema i 2-3 puta daje najobicnije dodavanje u prazno, evo sd postaje malo jaci kako su izjednacili, a Fekzic odlicno brani sad zasad.Omerbavarac je napisao/la:Evo ga igra u prvoj za Bochum, gube vec na pocetku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nisam se uključio na vrijeme da vidim to što je zajebo. Inače, zanimljivo da igra centralnog veznog. Ovi igraju onu staru 4-4-2 formaciju
ukljucio sam se tamo oko 28 minute. ponovili su golove na poluvremenu daleko je to od gola bilo da se greska smatra katasrofalnom. koliko je bilo daleko od gola cak na reprizi nema zahiroviceve greske nego samo samo igrac aalena na 30 metara proigravanje i gol iz kosa sa lijeve strane...bilo je tu dosta igraca moglo se spasit ali eto pogresio je izgleda zaha na 35-40 metara. bas me zanimalo hocel pocet ovu utakmicu i kako ce se postavit jer u ovoj utakmici se igra napadacki jer su domacini jer su bolji dok se u prosloj utakmici bohum vecinom branio nakon 0-2 vodstva. eto poluvrijeme 1-1 hajde valjda zaha odigra sigurno u drugom i bohum preokrene...
Ma trebali bi, statistički gledano, baš su ih izdominirali.
Dobro brani ovaj nas EDIT ubise ih al nece lopta u go XD
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Adnan je htjeo na sredini terena da doda loptu svom igracu i to iz prve, fulao svog igraca najmanje 5m i tako dao protivnkiku loptu u for koji je isti odlicno zavrsio, kazes bilo je igraca, jeste bilo ali niti jedan nije mogao da stigne igraca sa loptom jer je bio sam kad je primio loptu od Adnana, katastrofalna greska da skoro ne moze gore. Ali posle toga je ok, manje grijesi i prekida napadae.KenoRob je napisao/la:ukljucio sam se tamo oko 28 minute. ponovili su golove na poluvremenu daleko je to od gola bilo da se greska smatra katasrofalnom. koliko je bilo daleko od gola cak na reprizi nema zahiroviceve greske nego samo samo igrac aalena na 30 metara proigravanje i gol iz kosa sa lijeve strane...bilo je tu dosta igraca moglo se spasit ali eto pogresio je izgleda zaha na 35-40 metara. bas me zanimalo hocel pocet ovu utakmicu i kako ce se postavit jer u ovoj utakmici se igra napadacki jer su domacini jer su bolji dok se u prosloj utakmici bohum vecinom branio nakon 0-2 vodstva. eto poluvrijeme 1-1 hajde valjda zaha odigra sigurno u drugom i bohum preokrene...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
E al komplikuju evo i gol primise a ubise ih nevjerovatno...
Zahirovic kritican..preskoci ga covjek i zabi gol
ma nije ga preskočio, nego ga nije ni stigo.
Ma daj,i hajde mi i sada recite da ovaj moze igrati u reprezentaciji,pa ovo je nevjerovatno,koliko je samo los...
Ako neko ima priliku nek pogleda nekad Ferencvaros,i nek uporedi Besica i Zahirovica,ma brate Besic je ze nekoliko klasa ispred Zahirovica,zasluzuje prioritet sto se tice mjesta DM
Šta ja znam, meni je prilično solidno djelovao, izuzev ovog primljenog gola, a i to nisam baš siguran je li u pitanju bio njegov čovjek ili je ganjao tuđeg. Ne znam gdje su stoperi nestali, nije ovo bio prekid, nego kontra.
evo izadje zaha 73 minuta sta ce sad moraju napast kad su smotani. bili bolji dominirali u drugom i onda u jeku kompliciranja pred golom aalena ljudi istrali kontru i zabili gol. treba istaci da je nas zaha bio iza igraca koji je postigao gol ali i to da je nas zaha pretrco citav teren dok je lopta preskocila svu odbranu i pogodila napadaca aalena u celo. imao je zahirovic i zuti karton prije gola. u prvi mah cinilo se kao opasan start dzonom ali u ponovljenom snimku vidi se da je zaha prilikom klizanja okrenuo nogu i isao punim na loptu korektno od njega ali eto bilo je suvise brzo i izgledalo je opasno. gorak ukus jer ce vjerovatno izgubit ali da su zadrzali dominaciju i pobjedili 2-1 bila bi to OK utakmica zahirovica...vidicemo sta ce bit...navijajmo za nase momke
Ma nije bio los danas , covjek prolazi kroz perido adaptacije. On nije ni izbliza los kolko su ovi traljavi napadaci koji su do sad trebali utrpat 5 komada. Suvisno je pricat o ovoj kontri ko pogleda kako su izgubili loptu u 16 metara i reakciju odbrane bit ce mu sve jasno... Nije lose al daleko od toga da je dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.