Safet Sušić - Pape

bagrcavi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2013, 10:09

yebote kako je glup ovaj novinar :lol: :lol: :lol: nevjerica
DRUG NEBI TI PUNCA

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 sep 2013, 14:50

Anel Hadzic dobio dozvolu FIFE za nastup u dresu reprezentacije BIH,ovo su dobre viejsti,on je mozda najbolje rjesenje za poziciju zadnjeg veznog..igra u Sturmu,standardan je igrac,24 godine....mislim da je zasad bolje rjesenje od Zahirovica i Rahimica pogotovo.... kako god,dolaskom Hadzica i Kolasinca konkurencija za svaku poziciju u timu bice zestoka!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 sep 2013, 22:20

Hajde i pitanja na ovom intervjuu, sve ja to mogu "sazvakati" al brate koji ce im davo ova "pjevaljka" ? Zemljo otvori se :) Ovo ovako nigdje nema.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 sep 2013, 22:40

soccerfan je napisao/la:Hajde i pitanja na ovom intervjuu, sve ja to mogu "sazvakati" al brate koji ce im davo ova "pjevaljka" ? Zemljo otvori se :) Ovo ovako nigdje nema.
Htjeli mu prirediti iznenađenje, a čovjek im hladno reče da tu pjesmu nikad nije volio.

Pape troller. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 sep 2013, 23:20

navodno igra jednako dobro defanzivno i ofanzivno..
Sta reci,treba ga probat,igra u dobrom klubu ..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 sep 2013, 23:33

G O S P O D I N :!:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 sep 2013, 03:41

Amar Dzeko je napisao/la:G O S P O D I N :!:
Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.

Zao mi te je ako ti je ovo gospodin.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2013, 03:56

velez_mostar je napisao/la:
Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.

:lol: Ko je nasao pricati o gospodinima :lol:
Kod vas u selu je i tovar gospodin,a ujedno i glasnogovornik :mrgreen: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 sep 2013, 12:05

19 jarane.
Necu se upustati sa tobom u raspravu, samo cu ti reci da jedina ameba ovdje si ti i nemoj me vise citirati bio bih ti zahvalan.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 sep 2013, 12:07

mozda se momak preziva dzeko :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 sep 2013, 12:16

Meni je prosto zao ovih pljuvaca lika i djela Safeta Susica - Papeta jer se vidi da gube tu bitku, prosto im nestaje materijala da pisu gluposti i lupetaju, oni se sad grizu jer nam je reprezentacija na korak do Brazila i meni je prosto neshvatljivo da njima opet nesto ne odgovara.

Kad odemo u Brazil opet ce oni pricati "kako je to zasluga samo igraca, ne Susica", kako vam ne dosadi lupetati, jadni vi sa takvim moralom i razmisljanjem.

Susic jeste gospodin sto kaze @Amar, za razliku od vas koji nemate kulure pod nokat, nemate godina zivota koliko Susic ima u fudbalskom svijetu i poslu, i vi opet najpametniji. Vazno je da su oni pokupili svu fudbalsku pamet ovog svijeta pa sve znaju kako i sta treba da se radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 sep 2013, 12:35

Ja bih prije rekao da ti imas problema sa kontanjem. Sto rekao poznati Cutuk "Bem ti kontanje"

Ne treba Susicu niko, da bi ga nadopunjavao, nego je to stvar karaktera i odgoja, kao i amaterizma zalizanog misa, koji uskace i upada u rijeci Safeta, te ne dozvoljava mu da uopste zavrsi nesto.

Druga stvar, malo nam se Teftedarijica ukakio, nakon sto je prvi zasrao sa informacijom, da Dzeko nije htio da dodje na okupljanje zbog Hajrovica, pa se izvukao iz rupice kao mis klasuras, da bi izgladio stvari, jer je Hayat TV bila preplavljena mail-ovima BH navijaca koji su reagovali na sranja od Teftedarijice.

A sto se gospodina tice, za tebe je sigurno veliki gospodin, jer nisi ni svijestan koliko si opterecen djelom Susica i ljigavim komentarima koje ostavljas o njemu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 sep 2013, 13:05

Grci ponudili litvancima premije ako nam otkinu koji bod. Izvor: face tv.
Sad ako su litvanci pametni neka traze pare unaprijed i obecaju da ce dati sve od sebe. Jadni grci morace prodat par ostrva da bi nas pokusali zaustaviti :D

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 21 sep 2013, 13:40

Jarane, mogu Grci prodati i ono preostalo al im nece pomoci jer nas niko nece zaustaviti do Brazila to je 100%.... Mada mislim vise da su to samo prazne price jer su oni i sami svjesni da je njima puo teze dobiti Slovake kuci nego li nama Litvance na strani... A Slovaci ako budu igrali kao protiv nas oni ce Grke tuci ili najmanje biti nerijeseno...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 sep 2013, 13:40

calcio je napisao/la:Grci ponudili litvancima premije ako nam otkinu koji bod. Izvor: face tv.
Sad ako su litvanci pametni neka traze pare unaprijed i obecaju da ce dati sve od sebe. Jadni grci morace prodat par ostrva da bi nas pokusali zaustaviti :D
Posto savez nema para, hajmo mi poceti skupljati novac, da ponudimo slovacima premiju ako uzmu bod odnosno pobjedu u grckoj ili se ove premije mogu nuditi samo u posljednjem kolu nisam u toku.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 sep 2013, 13:50

Slovacima su ove kvalfikacije zavrsene, pa sad ne znam da li je za ocekivat da igraju borbeno kao protiv nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 21 sep 2013, 13:58

Elegant, bez obzira na vaznost utakmice mislim da je ovakva Slovacka puno kvalitetnija repka od Grcke... A uvjerice se i mnogi drugi 11 oktobra ako bog da...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2013, 14:01

calcio je napisao/la:Grci ponudili litvancima premije ako nam otkinu koji bod. Izvor: face tv.
Ma to su gluposti, mozes ti ponuditi citav dunjaluk nekom, dzaba sve ako taj neko to nije sposoban uraditi.U Litvaniji jedino mozemo sami se zaustaviti tj da shvatimo utakmicu olako i da nam se to obije o glavu.

Sto se tice Susica pojedini moraju shvatiti da upucena kritika i kritika na mjestu nije jednako pljuvanje i ona je svakako dobrodosla ukoliko je zasluzena i na mjestu.Bas kao i pohvala kada je zasluzena.

Koliko god je pljuvanje negativno i lose (a i ruzno),isto toliko je negativno i lose nekoga uzdizati bez obzira na njegove postupke i eventualne greske.Ignoriranjem i zatvarenjem ociju prema greskama kad tad ce to skupo kostati tu osobu.

Sto se mog nekog licnog misljenja tice o Susicu postujem ga kao igracku legendu i selektora moje reprezentacije,ali da imam neko visoko misljenje o njemu nemam.Misljenja sam da je limitiran trener (svidjalo se to kome ili ne) i da ce nas ukoliko se nesto ne promjeni njegova tvrdoglavost skupo kostati najkasnije u Brazilu.

Ja se iskreno nadam da ce se nesto promjeniti do samog prvestva i da ce shvatiti neke stvari,inace nam se crno pise.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 sep 2013, 14:05

Zavrsene su kvalifikacije i za Litvaniju pa ce se opet boriti protiv nas, sa premijama ili bez njih... Ma ne znaci to nista, ici ce slovaci na pobjedu, sigurno se zele iskupiti a sa ovim novim trenerom igraju mnogo bolje nego ranije. ALi sve je to nebitno za nas, mi jednostavno moramo dobiti nase dvije utakmice...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 sep 2013, 14:17

Ako ne mozemo uzet lith i litvaniju ne treba da idemo na SP i to je to ako se mene pita. Ovo je test zrelosti , profesionalnosti test koji ce nas vratit na pravi kolosijek ponovo . Nikad nije lako direktno otic na SP pogotovo ne ovako maloj repzentzaciji... Sve je u nasim rukama objektivno od litve smo kvalitetniji 7 x al to ne znaci nista ako ne budemo odigrali kako znamo , a ako budem uvjeren sam u pobjedu od barem 2 gola razlike jer smo sposobni za to..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: MElloo, passatb6, StevieG8 i 5 gostiju.