arabian bellhodža je napisao/la:zna li neko kako se zove ono zvono na fazon saza ili nečeg sličnog...laganica neka, neki arapski, turski fazon![]()
ne znam kako ni da objasnim jbt

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
arabian bellhodža je napisao/la:zna li neko kako se zove ono zvono na fazon saza ili nečeg sličnog...laganica neka, neki arapski, turski fazon![]()
ne znam kako ni da objasnim jbt
Imam i ja isti problem,kod mene je Sam. S Duos.Yaro je napisao/la:Pozz svima nedavno sam kupio nexus 4 nov i sve radi predobro haus brz i sve to,al imam problem sa wi fi,naime nadje wi fi mrezu (mreza otkljucana) signal dobar al nece da se spoji,kraj mene dva jarana u njih bez problema se spoji a umene nece samo pise connnecting i tako duze vremena i onda samo nestane i pise da mreza nije u dometu.Ako neko zna kako ovo resit bio bih zahvalan.
Ima buraz Zeljo - Slavija veceras ako Bog daNeutral je napisao/la:Odlučio sam se za Lumiu 520. U nas košta 350KM, a naručiti ću iz radnje "univerzalno" gdje je cijena 270KM. Ne mogu vjerovati da je tolika razlika, ali eto.
Da ima neka zanimljiva utakmica u Sarajevu, "skoknuo" bi
svakim danom mi se sve više i više sviđaPapastathopoulos je napisao/la:
Vrijedi li tih para, daj neku recenziju majka mu stara ?jel' brz, to mi je glavno ?
Probaj preko browsera i ubjedjen sam da ti nece trebati posebna aplikacijaElegant je napisao/la:Zar nema neki nacin da se iskljuci ? Desava li se jos nekome ovo ?
Cautinho je napisao/la:Imam i ja isti problem,kod mene je Sam. S Duos.Yaro je napisao/la:Pozz svima nedavno sam kupio nexus 4 nov i sve radi predobro haus brz i sve to,al imam problem sa wi fi,naime nadje wi fi mrezu (mreza otkljucana) signal dobar al nece da se spoji,kraj mene dva jarana u njih bez problema se spoji a umene nece samo pise connnecting i tako duze vremena i onda samo nestane i pise da mreza nije u dometu.Ako neko zna kako ovo resit bio bih zahvalan.
Kod kuce dobar wifi skroz,a kad odem u kafic,mreza otvorena i signal do kraja,pise mi da preuzima ip adresu,i nakon nekoliko minuta dodje da je mreza iskljucena zbog loseg signala.
Imam i ja taj problem na Sony Xperia S, da li je vama Jelly Bean 4.1.2 ? Znaci na nekim mjestima nece da se konektuje a na nekim hoce.Cautinho je napisao/la:Imam i ja isti problem,kod mene je Sam. S Duos.Yaro je napisao/la:Pozz svima nedavno sam kupio nexus 4 nov i sve radi predobro haus brz i sve to,al imam problem sa wi fi,naime nadje wi fi mrezu (mreza otkljucana) signal dobar al nece da se spoji,kraj mene dva jarana u njih bez problema se spoji a umene nece samo pise connnecting i tako duze vremena i onda samo nestane i pise da mreza nije u dometu.Ako neko zna kako ovo resit bio bih zahvalan.
Kod kuce dobar wifi skroz,a kad odem u kafic,mreza otvorena i signal do kraja,pise mi da preuzima ip adresu,i nakon nekoliko minuta dodje da je mreza iskljucena zbog loseg signala.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.