FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sad mogu i moraju igrati zaboravljen,ADO MIĆO RIBA MRKVA JAGANJAC usro se murinjo a sad znaju igrat a njegova pojačanja na kojim je uzeo lovu još igraju ismetaju po terenu, a na njiima na galami, jer se boji da i oni ne progovore.SVAKA ČAST MUJKIČU momak zna a njega je doveo presednik. Pa ispade bolje presednik zna , nek ova karič.Idemo do pobjede SLOBODA U SRCU DO GROBA.
-
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Karicu Murinjo ti nije ravan!
Samo si cekao da se nesto desi (tacnije izmisli za pljuvanje) pa da momku preko ledja se zavrsi to. Ti pricas da nije pokazao na terenu, sta si ti pokazao Allaha ti .. joj seronje mama draga
Samo si cekao da se nesto desi (tacnije izmisli za pljuvanje) pa da momku preko ledja se zavrsi to. Ti pricas da nije pokazao na terenu, sta si ti pokazao Allaha ti .. joj seronje mama draga
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
karic jos samo danas ako postoji alah i on je poslije danasnje utakmice otpisan kao i ovi nesretni(nespretni) igraciBenjo_AFC86 je napisao/la:Bravo Karicu Murinjo ti nije ravan!
Normalno da je autobus registriran na Azmirovu firmu, pa nece ga valjda uknjiziti na Fucku i kompaniju. Opet neke mahalske price da su Karic -:) i Azmir sad rodjaci, onda je ovdje neko lud da placa ta pojacanja svom rodjaku da bi taj uzimao pinku od tih igraca.....gluposti
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 21 sep 2013, 10:20, ukupno mijenjano 2 puta.
🔴⚫️
fukaratz je napisao/la:druze mi u Gracanici da stavimo eko zelene ili simfonijski ofkestar da igraju dobili bi crveni karton jer nas sudije uvjek povale! al hvala Bogu valja njima sutra na TusanjBenjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Tinom ili kako se već zvao? Golman od prošle sezone..
btw; danas sam čuo od momka koji je bio na tekmi da Galin uopšte nije pljunuo pravo igrača Bratstva (Šušu) nego je kroz priču onako to izgledalo, pa su domaći navalili na sudiju i pokazao mu crveni. (Ne zamjerite ako je već neko ovo napisao ranije)
Jest vas uvijek sudije povale a vi ekipa beton

... igrali smo dobro ali zajebo nas sudijaaaa... bljak
ne rise vise matere ti....
- Probisvjet
- Kontakt:
Karic bi trebao da sa sobom povede i Fucku, kojem je mislim istekao mandat. Ako ne ode navijaci ce ga izvaditi iz Slobode.tuzlajug je napisao/la:karic jos samo danas ako postoji alah i on je poslije danasnje utakmice otpisan kao i ovi nesretni(nespretni) igraciBenjo_AFC86 je napisao/la:Bravo Karicu Murinjo ti nije ravan!
Azmir treba Smajlu postaviti uslove da ostane sef strucnog staba, i to javo se oglasiti. To bi trebalo da bude otprilike ovako: U slijedecih sedam utakmica da uzme bar 18 bodova inace u klubu mu nema mjesta.
Neko je pitao ima li strucnjaka boljih od Karica? Ima. Ima li gorih treba da se pitamo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Moderator
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je bila Sloboda, ovo su bile Fukare, ovo je bila Tuzla
Tad vas je većina gotivila, a danas iz nekih razloga (bar što se tiče mene, poznatih) nije takav slučaj..
a danas.. neko jezera sebi pravi, a sport isti taj gasi nažalost
Ovo je bila Sloboda, ovo su bile Fukare, ovo je bila Tuzla

Tad vas je većina gotivila, a danas iz nekih razloga (bar što se tiče mene, poznatih) nije takav slučaj..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa to hoces da kazes da je bilo uredu sudjenje u srijedu ?ALBOX je napisao/la:fukaratz je napisao/la:druze mi u Gracanici da stavimo eko zelene ili simfonijski ofkestar da igraju dobili bi crveni karton jer nas sudije uvjek povale! al hvala Bogu valja njima sutra na TusanjBenjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Tinom ili kako se već zvao? Golman od prošle sezone..
btw; danas sam čuo od momka koji je bio na tekmi da Galin uopšte nije pljunuo pravo igrača Bratstva (Šušu) nego je kroz priču onako to izgledalo, pa su domaći navalili na sudiju i pokazao mu crveni. (Ne zamjerite ako je već neko ovo napisao ranije)
Jest vas uvijek sudije povale a vi ekipa beton![]()
... igrali smo dobro ali zajebo nas sudijaaaa... bljak
ne rise vise matere ti....
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Ovo je bila Sloboda, ovo su bile Fukare, ovo je bila Tuzla![]()
[youtube][/youtube]
btw.bit će aBd i ova Sloboda još bolja i još jača.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Valjda opet to u skorije vrijeme bude licilo na ovo, a i bio je i boljih izvedbi, samo mi nije jasno sto npr ovu pjesmu sa klipa vise fukare ne pjevaju, bas dobar ritam i lijepa isto jos dosta ti nekih. Sad vecinom se pjevaju ove neke nove od kad je Sloboda ispala il iz zadnje sezone iz PL, i rijetko al bas rijetko one pjesme kad je Said igro u Slobodi i ona godina poslije, kad je bilo i rezultata a i Fukare su bile na nivou.Benjo_AFC86 je napisao/la:
Ovo je bila Sloboda, ovo su bile Fukare, ovo je bila Tuzla![]()
Ne hvala bogu vecina cestitala na zasluzenoj pobjediklasik je napisao/la: Pa to hoces da kazes da je bilo uredu sudjenje u srijedu ?

a hocu da kazem da hrdavoj cuni i dlaka smeta

-
- Interni moderator
- Kontakt:
dodze i taj dan velikog derbija...mala barcelona dolazi po bodove i samo se mozemo pouzdat u naseg mudrog stratega i igracki kvalitet(onih sto nisu otjerani u jeku takmicarske sezone
)pa da dobacimo do boda...nek nam je sa srecom..trebat ce nam

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sretno crveno crnima danas i da se pobijedi 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ja stvarno ne znam sta je to u tvojoj glavi covjece.Citajuci sve tvoje dosadasnje komentare dolazim do zakljucka da ti stvarno mijesas rijec SPORT sa rijecima MRZNJA ili ZAVIDNOST prema klubu koji se zove Bratstvo.Zadnje sto si napisao je to da nisi ni bio na tekmi, a komentarises "price" za Galina i crveni.Ako mislis da bi to igraci Slobode te navijaci tj.Fukare ispred njihovih ociju propratili tek tako da nije bilo zasluzeno GRDNO se varas.Citava tekma je prosla u fer i korektnoj igri i navijanju sa obje strane,a sudenje je bilo za pozelit za oba tima.U to su se mogli najbolje uvjeriti navijaci Slobode jer je crveni bio 5 metara ispred njihovih ociju. Tebi licno predlazem da bodris svoj tim tj. imali ste sansu bili u PL, ispali, za to ti je najmanje krivo Bratstvo pa pusti bolan druge da igraju i da se bore. Jer svi igraci koji igraju,igraju za lovu tako da dzaba provociras oko Damceta,Muje,Zuke i sl.... Ima toga jos ali ja mislim da realno gledajuci trebas malo biti na strani Gradine a ne protiv nekog drugog kluba.Veliki pozzz iz SPORTSKE GRACANICEBenjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Tinom ili kako se već zvao? Golman od prošle sezone..

Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 21 sep 2013, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
www.nkbratstvogracanica.com
- Probisvjet
- Kontakt:
Stari sam navijac, al kada cujem ovu od Fukara srce mi ko Tusanj veliko!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
1:0 hajmo jos
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Bravo =)
Ko je dao gol?
Zasto nema danas tekstualnog prijenosa kao uvijek :/?
Ko je dao gol?
-
- Kontakt:
stoperGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Bravo =)
Ko je dao gol?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo navijaci u Tuzli ispratili gostujuce aplauzom
..kaze Skokic nesvakadasnji momenat na nasim stadionima
..ipak smo mi civilizovana carsija

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.