FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JosipBukal
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pošto vidim da je ta neka nagrada ili trofej, šta li već, ismir pintol jako emotivna predlažem da je odmah uručite bilbiji pa kasnije molite da vam vrati kao Nadarevića koji je pošteno rekao koji je najveći klub u kojem je trenirao.
-
- Kontakt:
jel se jos lozite na te izjave?JosipBukal je napisao/la:Pošto vidim da je ta neka nagrada ili trofej, šta li već, ismir pintol jako emotivna predlažem da je odmah uručite bilbiji pa kasnije molite da vam vrati kao Nadarevića koji je pošteno rekao koji je najveći klub u kojem je trenirao.
pa to je kaze i igrac koji iz viteza pređe u zrinjski ili velez ili ne znam koji klub... standardna FOLUŠKA

Vidi i ja bolujem od šečera nije to ništa toliko opasno ako se paziš prema tome ni prvi ni zadnji a to da se izliječio je čista laž nikad niko nije se izliječiobagrcavi je napisao/la:Hibridi sekac je napiso ovaj dio "Tačno je boluje od dijabetesa a ozdraviti ne može nikad i nikad niko nije ozdravio ali da može živjeti normalno može samo malo paziti na ishranu i trošenje kalorija to mu uopšte ne smeta za bavljenje sportom"
A to što ste ga vi pljuvali, a onda kad je potpisao za vas sve to polizali nije tema današnje emisije, al' ne čudi me.
Sarajevo ljubavi moja!
Kako ste krenuli jos malo ce te podnijet zahtjev da Vam damo neki trofej 

-
- Kontakt:
ne kontam sto se nama obracate na ovoj temi za nadarevica... covjek otisao, nece da potpise i to je to... bilbiji se prijetilo 10x vise na mrezama drustvenim i na telefon i nema gdje nije, isad mu se podmece noga da ne igra, ali kad ima LOVE sve se o istrpi
a sad povežitee dalje

a sad povežitee dalje

Vi imate para ? 

hehe koji smo ovde dijabeticari i ja sam dijabeticar i to od skora a i ajmo reci mlad sam relativno a nezzz za tebe sekac ali mi je drgao i procitati ovo da se moze normalno zivjeti sa dijebetesom a i ja sam se za ova 3 mjeseca uvjerio u to samo ishrana i trosenje kalorija a nemanja ima sve privliegije i ens meta mu tolko taj secer abd da vam uvali bilibija u derbiju secerka nasa a sto vam smeta a nadarevic je skontao da je sranje napravio ipak opet je na kraju proradilo ens u njemu i nije potpisao za zelju ostalo je u njemu ljudi i dalje bordo krvisekac je napisao/la:Vidi i ja bolujem od šečera nije to ništa toliko opasno ako se paziš prema tome ni prvi ni zadnji a to da se izliječio je čista laž nikad niko nije se izliječiobagrcavi je napisao/la:Hibridi sekac je napiso ovaj dio "Tačno je boluje od dijabetesa a ozdraviti ne može nikad i nikad niko nije ozdravio ali da može živjeti normalno može samo malo paziti na ishranu i trošenje kalorija to mu uopšte ne smeta za bavljenje sportom"
A to što ste ga vi pljuvali, a onda kad je potpisao za vas sve to polizali nije tema današnje emisije, al' ne čudi me.
Samo Sarajevo
Ne kontam čemu rasprava o ovom, kakve veze imaju Nemanja i Safet?
Ako ćemo iskreno (nisam se do sad izjašnjavao po ovom pitanju pa ću sad), nisam zadovoljan dolaskom Nemanje Bilbije, ali nije to ni zbog kakvih izmišljenih ili neizmišljenih izjava niti zbog njegovog nacionalnog statusa, već čisto zbog sportskih razloga... Kako očekivati da Alem Plakalo sad dobije šansu da se dokaže, napreduje, izrasta u kvalitetnog igrača, kada njegovo mjesto u ekipi zauzima neki koji se nije mogao igrački nametnuti u nekom drugom klubu, kako igrač koji u protekloj sezoni nije veselo sastavio dva nastupa može biti pojačanje za nas. Pa bolje je pojačanje Plakalo koji je u mlađim kategorijama odigrao sve (ili skoro sve) utakmice.
Ovu sezonu, kad navijači ne očekuju neki poseban rezultat, smo trebali iskoristiti da afirmišemo dva - tri igrača iz našeg pogona, jer posle Dupovca niko više nije izašao iz omladinske škole. Samir Radovac je na dobrom putu, ali daleko od cilja i to je to, hoćemo li svake treće - četvrte godine izbacvati po jednog..
Ako se on pokaže kao pojačanje niko sretniji od mene, još i ako se uspije i Plakalo nametnuti e to je onda uspjeh.
Idemo sutra u Hercegovinu po neki dobar rezultat, mislim da bi uspjeh bio da se vratimo neporaženi.
Ako ćemo iskreno (nisam se do sad izjašnjavao po ovom pitanju pa ću sad), nisam zadovoljan dolaskom Nemanje Bilbije, ali nije to ni zbog kakvih izmišljenih ili neizmišljenih izjava niti zbog njegovog nacionalnog statusa, već čisto zbog sportskih razloga... Kako očekivati da Alem Plakalo sad dobije šansu da se dokaže, napreduje, izrasta u kvalitetnog igrača, kada njegovo mjesto u ekipi zauzima neki koji se nije mogao igrački nametnuti u nekom drugom klubu, kako igrač koji u protekloj sezoni nije veselo sastavio dva nastupa može biti pojačanje za nas. Pa bolje je pojačanje Plakalo koji je u mlađim kategorijama odigrao sve (ili skoro sve) utakmice.
Ovu sezonu, kad navijači ne očekuju neki poseban rezultat, smo trebali iskoristiti da afirmišemo dva - tri igrača iz našeg pogona, jer posle Dupovca niko više nije izašao iz omladinske škole. Samir Radovac je na dobrom putu, ali daleko od cilja i to je to, hoćemo li svake treće - četvrte godine izbacvati po jednog..

Ako se on pokaže kao pojačanje niko sretniji od mene, još i ako se uspije i Plakalo nametnuti e to je onda uspjeh.
Idemo sutra u Hercegovinu po neki dobar rezultat, mislim da bi uspjeh bio da se vratimo neporaženi.
neistinita je prica da borac koci bilbiju i njegovu registraciju u savezu. isto tako,borac se nije nikome zalio niti slao dopise i protestne note. to provjereno znam a oni koju pustaju te price volio bih da iznesu dokaz ili argument kojim ce potkrijepiti tu tvrdnju.
sarajevo preko bosmanovog pravila pokusava da izdejstvuje registraciju ovog igraca i to je njihovo pravo,ali nemojte borac da petljate u to.
sarajevo preko bosmanovog pravila pokusava da izdejstvuje registraciju ovog igraca i to je njihovo pravo,ali nemojte borac da petljate u to.
Ne moras se puno obazirat na njihove huskaske price "svi su protiv njih", pa oni zaboga ne mogu osvojiti nista, registrirati igraca itd.vlakanje je napisao/la:neistinita je prica da borac koci bilbiju i njegovu registraciju u savezu. isto tako,borac se nije nikome zalio niti slao dopise i protestne note. to provjereno znam a oni koju pustaju te price volio bih da iznesu dokaz ili argument kojim ce potkrijepiti tu tvrdnju.
Stara politika samo se navikni.
Jel Tatko spreman za sutra? nebi valjalo da da neigra,mogao bi se on defanzivno tu nositi sa Okicem ovako dali ce Cimirot uspijeti vec je pitanje,sva tri znaka su otvorena sutra pogotovo sto smo mi uvijek manje vise nekompletni i fali neko iz nekih cudnih razloga pa ce tako biti i sutra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zasto je Husref ostavio Travancica kuci? Zna li ko razlog?
Zato sto malac jede gov-na.Iskren je napisao/la:Zasto je Husref ostavio Travancica kuci? Zna li ko razlog?
1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li to vec poceo glumiti igracinu?Head je napisao/la:Zato sto malac jede gov-na.Iskren je napisao/la:Zasto je Husref ostavio Travancica kuci? Zna li ko razlog?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Trenutno smo za vas Chelsi.TvBHT je napisao/la:Vi imate para ?
Kad' vec insistiras na takvom nacinu komunikacije.
Decko bajke su na drugom spratu. Imati para ne znaci dati nekom igracu platu hiljadu, imati para znaci da kupujes igrace, placas obestecenja, a ne dovodis igrace koje nece niko niko drugi za dzabaluka.AdiRajvosa je napisao/la:Trenutno smo za vas Chelsi.TvBHT je napisao/la:Vi imate para ?
Kad' vec insistiras na takvom nacinu komunikacije.
Imati para ne znaci imati na ima duga poreza dva miliona itd, jos mali milion stvari.
Vi imate para, vi Celsi

samo_lijevo je napisao/la:Je li to vec poceo glumiti igracinu?Head je napisao/la:Zato sto malac jede gov-na.Iskren je napisao/la:Zasto je Husref ostavio Travancica kuci? Zna li ko razlog?

Nece da se zalaze.
Husref ga stavi na krilo on hoce da igra u sredini,ne vraca se u odbranu.
Pi-cke i alkohol mu glavni,ebi ga bas se covjek ne moze promijeniti.
Sam ce sebe zaebati...
1946
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Evo samo za pocetak, posto vidim da ne vladas materijom a pokusavas da, kao, diskutujes/sukas.TvBHT je napisao/la:imati para znaci da kupujes igrace, placas obestecenja, a ne dovodis igrace koje nece niko niko drugi za dzabaluka.
Raspitaj se koliko je Komazec dobio novca na ruke..pa se vrati da nastavimo razgovarati o jos par igraca.

Ma ova slika je stara ima 2 god. U Zenici slikano. A malii je pravi igrac,stipu to alkohol,provod i ostalo,ono sto znam mali vrijedi itekako sve brate sa loptom zna...Svi znamo bitan je teren jer on je najbolje mjerilo za sve ....
Dovesti jednog igraca, " dati mu pare na ruke" ne znaci da se ti mozes hvaliti da imate pare. Ako je tebi dovodenje jednog igraca bez obestecenje znac imati para onda ti imas nekih problema definitivno.
Sarajevo kao klub s renomeom i historijom mora uvijek "imat para" da dovede bar jednog igraca. Ne vladas ti dovoljno materijom, a dizes se bez pokrica, suplja prica.
Dovesti tamo nekog seoskog igraca kojeg je Celik otjerao, pa nekog Kovacevica iz propalog Travnika koji je tamo imao platu 300KM ovdje ce imati 800KM, ti ces meni pisati, vi imate pare za nas Celsi
Sarajevo kao klub s renomeom i historijom mora uvijek "imat para" da dovede bar jednog igraca. Ne vladas ti dovoljno materijom, a dizes se bez pokrica, suplja prica.
Dovesti tamo nekog seoskog igraca kojeg je Celik otjerao, pa nekog Kovacevica iz propalog Travnika koji je tamo imao platu 300KM ovdje ce imati 800KM, ti ces meni pisati, vi imate pare za nas Celsi

Zadnja izmjena: TvBHT, dana/u 21 sep 2013, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], johntravolta123, keli, mire971, OzmoodPinglewood, Venom i 65 gostiju.